Veelgestelde vragen

Hoe kunnen we u helpen? Heeft u een brandende vraag of bent u benieuwd naar onze diensten? Wellicht staat uw vraag hieronder beantwoord! 

Wat is duurzaamheid?

Duurzaamheid gaat over hoe we leven en werken zonder onze planeet uit te putten of het welzijn van toekomstige generaties te schaden. Het draait om het vinden van de juiste balans tussen mensen, de natuur en de economie. Kort gezegd, door slimme duurzame keuzes te maken, zorgen we ervoor dat de aarde een fijne plek blijft voor onze kinderen en kleinkinderen.

Hoe gaan jullie duurzaam te werk?

Wij geven aan alle inkomend kantoormeubilair een tweede leven. Dit doen we door binnenkomende items te controleren, eventueel te  repareren of uit elkaar te halen om daarna opnieuw ingezet te worden.

Verder geven wij onze klanten een duurzaamheidscertificaat na een opkoping of ontruiming. In dit certificaat laten we zien welk meubilair op welke manier een tweede leven heeft gekregen.  Zo creëren we bewustwording bij de klant van alle mogelijkheden hoe een item opnieuw ingezet kan worden.

Hebben jullie een duurzaamheidscertificaat?

Jazeker! Het duurzaamheidscertificaat geven wij aan onze klanten na een opkoping of ontruiming. In dit certificaat laten we zien welk meubilair op welke manier een tweede leven heeft gekregen.  Zo creëren we bewustwording bij de klant van alle mogelijkheden hoe een item opnieuw ingezet kan worden.

Onze duurzame webshop

Hier bij Officetrader komt er niet alleen kantoormeubilair binnen, maar wat doen we met de rest van de items? Deze verkopen of geven we weg op onze webshop Hergebruikalles.nl Zo geven wij alle spullen een tweede leven en hoeft het niet weggegooid te worden!

Duurzaam afvoeren van de items

Door al onze projecten en het vervoeren van kantoormeubilair of andere items zijn we erg vaak onderweg. Door bijvoorbeeld de opgekochte items plaatselijk te demonteren kunnen wij veel meer vervoeren.

Wat houdt jullie '4R-methode' in?

Ons 4R-methode is een tool die wij gebruiken om gebruikt kantoormeubilair opnieuw in te zetten. 

 

Reuse

Opteer voor een bestaand product dat dezelfde functie vervult. Ga voor hergebruik in plaats van iets nieuws te kiezen.

 

Refurbish

Als het product niet hersteld kan worden, is het dan mogelijk om het te verbeteren door bepaalde onderdelen te vervangen waar nodig? Bijvoorbeeld, door een nieuw tafelblad op een oud bureau te plaatsen of een stoel opnieuw te laten bekleden.

 

Repurpose

Als een product niet langer zijn oorspronkelijke functie kan vervullen, is er misschien nog wel een nieuwe bestemming voor te bedenken! Officetrader heeft bijvoorbeeld oude tafelbladen omgetoverd tot prachtige plantenbakken. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je creativiteit de vrije loop!

 

Recycle

Als alle opties lijken vast te lopen, overweeg dan om de producten te demonteren en de verschillende materialen te scheiden. Deze materialen kunnen nog opnieuw worden gebruikt op een andere manier.

Welke diensten biedt Officetrader aan?

Officetrader biedt vele soorten diensten aan om haar klanten compleet te ontzorgen. Onze diensten bestaan uit:

 • Opkoping van kantoormeubilair
 • Bedrijfsontruimingen
 • Montage van meubilair
 • Meubeltransport
 • Bedrijfsverhuizingen

Wil je een vrijblijvende waardebepaling aanvragen of gebruik maken van één van onze diensten? Klik hier om het contactformulier in te vullen. Wij horen graag van je!

Hoe gaan jullie te werk?

Wanneer je één van onze formulieren invult nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Samen bespreken we alle details en we gaan aan de slag. Nadat het project opgeleverd en de offerte akkoord is heb je 30 dagen te tijd om te reageren op de offerte.

Gaan jullie ook te werk in België?

Officetrader bedient heel Nederland en opereert inderdaad ook in België. Heb je een mooie partij kantoormeubelen en ben je gevestigd in België? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Ik wil mijn kantoormeubilair laten opkopen

Wil je jouw kantoormeubilair laten opkopen? Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan of neem contact met ons op.

Nadat wij je aanbod hebben gekeken komen wij graag bij je langs voor een bezichtiging. Daarna vindt er een bieding plaats en afhankelijk van de grootte van het project neemt dit maximaal 3 dagen in beslag. Samen bespreken we de data af wanneer we bij je langskomen en gaan we aan de slag. Tijdens het aflossen van het kantoormeubilair houden wij een lijst bij met alle items zodat we later tot een correcte financiële afwikkeling over kunnen gaan.

Hoe berekenen jullie een waardebepaling?

Bij het berekenen van een waardebepaling kijken wij naar meerdere factoren. Je kan denken aan:

 • Personeel
 • Transportmiddelen
 • Kwaliteit van de meubelstukken
 • Of er eventueel items gerepareerd moeten worden d.m.v. ons 4R-methode om ze weer in een goede staat te krijgen
 • Opslag en eventuele demontage van de meubelstukken
 • Items klaarstomen om verkocht te worden

Waarom zou ik voor een ontruiming kiezen?

Krijgt je bedrijf een rebranding of gaan jullie eventueel verhuizen? Heb je daarvoor veel spullen staan waar je vanaf wilt? Dan is het een slimme keuze om Officetrader in te schakelen! Wij nemen graag alles voor je uithanden, inclusief items die niet onder de categorie kantoormeubilair vallen én leveren de locatie bezemschoon op. Vraag je bedrijfsontruiming aan!

Hoe gaan jullie bij een verhuizing te werk?

Wanneer wij je aanvraag binnen hebben gekregen krijg je binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod. We stemmen de gewenste data af en verhuizen je groot of klein bedrijf naar de gewenste locatie. De oude locatie leveren we bezemschoon op en naar wens voeren we kleine klustaken uit op de nieuwe locatie.

Hebben jullie een verhuislift?

Ja, zeker! De verhuislift is zelfs apart af te huren met medewerker die je zal helpen met het bedienen van de lift.

Leveren jullie verhuismateriaal aan?

Ja, dat doen wij zeker! Bij de inventarisatie van het project kijken wij hoeveel verhuisdozen, hondjes, afdekdoeken, verpakkingsmateriaal, speciale verhuisboxen voor de computers én mankracht je nodig heeft voor de verhuizing.

Monteren jullie ook kantoormeubilair?

Ja, zeker! Onze vakmonteurs ontzorgen u graag van het monteren van uw kantoormeubilair. Wij nemen ons eigen gereedschap mee en regelen eventueel transport voor de producten.

Doen jullie ook aan demonteren?

Ja, dat doen wij ook. Neem contact met ons op om de verdere mogelijkheden te bespreken.

Hebben jullie eigen personeel?

Ja, wij hebben een groot team van vakmensen. Al ons personeel is ook VCA veiligheid gecertificeerd.

Wat kost het om jullie personeel in te huren?

Dat verschilt per aanvraag en dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen en wat de eventuele offerte zal worden.

Contactgegevens

Officetrader B.V.
Noordeinde 204
3341 LW Hendrik Ido Ambacht
Tel. 078-6913047
06. 06-30131255
Email. info@officetrader.nl

KvK-nummer : 63507439
Btw-nummer : NL855266120B01
IBAN nummer: NL17RABO010503377

Hebben jullie vacatures?

Ja, zeker! De actuele pagina’s zijn te vinden op de speciale vacaturepagina. Houd de pagina in de gaten! Officetrader groeit en daardoor zijn er zeer regelmatig openstaande vacatures te vinden.

 

Klik hier voor de vacature website!