Waarom kiezen voor Officetrader?

Opkoper Kantoormeubelen Rotterdam

Op zoek naar een duurzame oplossing van uw overtollige meubilair? Officetrader biedt alle mogelijkheden en een scherpe prijs. Wij verzorgen opkoop van kantoormeubilair van talloze grote en middelgrote bedrijven in en rondom Rotterdam. 

Specialist opkoop in en rondom Rotterdam

Zoekt u een opkoper voor uw kantoormeubelen in de buurt van Rotterdam? Officetrader is de specialist op het gebied van het opkopen van kantoormeubelen. Wij staan garant voor een gratis waardebepaling, betrouwbare en snelle afhandeling van het opkopen van uw overtollige werkplekken. Door heel Nederland dus ook in Rotterdam kopen wij kantoormeubelen op!

Waardebepaling

Bent u op zoek naar een opkoper voor uw kantoormeubilair of restpartijen? Doe de gratis waardebepaling en krijg direct inzicht in de mogelijkheden.

Waardebepaling aanvragen havengebied

De havenstad van ons land is een zeer belangrijke omgeving voor industrie en bedrijven. Officetrader is gevestigd naast Rotterdam en is dus een zeer geschikte partner voor de opkoop en uithuizing van uw oude kantoormeubilair. Ook kunnen wij complete en volledige interne verhuizingen voor u verzorgen in en rondom Rotterdam.

Kantoormeubelen Opkopen in Rotterdam? Waarom wij?

Wij hebben eigen montageteams die professioneel en vakkundig alles uit handen nemen. Wij zijn de partner bij projecten waar kantoormeubelen worden verkocht. Een aanspreekpunt bij elk project zorgt voor een perfecte afhandeling. Ook biedt Officetrader een schat aan ervaring, omdat we al ruim 10 jaar in het vak werkzaam zijn. Door uw oude kantoormeubilair te verkopen en van de hand te doen draagt u bij aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Officetrader koopt en knapt kantoormeubels op en verkoopt deze weer door, zodat er weinig tot geen meubels verloren gaan. Hierdoor houden we de circulaire economie in stand!

© Officetrader B.V. All Rights Reserved.