Officetrader 2021 - Logo wit

Meubeltransport

Vraag een waardebepaling aan

Meubeltransport door Officetrader

Officetrader is dé duurzame specialist op het gebied van het meubeltransport en intern vervoer. Wij bieden de beste service voor een zeer lage en competitieve prijs. Buiten de prijs leveren wij uitsluitend vakmensen die je de perfecte hulp kunnen bieden bij elk transport. Met meer dan 15 jaar ervaring op zak, zijn we de beste in het efficiënt laden en vervoeren van (kantoor)meubilair door bijvoorbeeld op locatie te demonteren. Zo rijden we nooit teveel en is een duurzame afhandeling gegarandeerd. Voor ieder project en aanvraag leveren wij uitsluitend maatwerk die past bij je behoefte en wensen. Met name gespecialiseerd in het transport van kantoormeubilair, maar ook voor andere aanvragen staan wij open en kunnen wij een passende oplossing bieden.

Enkele meubelen die wij vervoeren

  • Bureaustoelen
  • Bureaus
  • Archiefkasten
  • Ladeblokken

Uiteraard doen we niet alleen specifiek losse meubels, maar ook volledig inboedels kunnen door ons vervoerd en verplaatst worden. Je meubelen worden uiteraard met uiterste zorg vervoerd en wij doen er alles aan om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Tijdens het hele proces heb je contact met een vast contactpersoon, die garant staat voor de correcte afhandeling van het transport, maar ook voor eventuele vragen en afhandelingen. Met al ruim 15 jaar expertise in de meubeltransport dienstverlening, zijn wij in staat je geheel te ontzorgen en zeer snel en vakkundig meubeltransport te bieden. Onze vervoerders zijn ervaren en brengen ook altijd de nodige technische kennis mee, om eventuele vragen op te lossen en vakkundige hulp te bieden bij iedere aanvraag. Onze dienstverlening strekt zich uit binnen heel Nederland en België.

Montageteams die professioneel en vakkundig werken en alles uit handen nemen bij onze projecten. Het aanspreekpunt van het project zorgt voor een perfecte afhandeling. Doordat je één vast aanspreekpunt hebt, weet je zeker dat het gehele traject ook zorgvuldig wordt opgepakt. Neem contact met ons op, of doe een gratis waardebepaling. Als de inboedel aansluit op onze spelregels, zul je een scherp bod ontvangen. Ook leveren wij, indien nodig, je pand geheel bezemschoon op. Wij zijn actief in heel Nederland en in delen van België.

Veel meer dan opkopen alleen

Wij kopen zoals hierboven genoemd kantoormeubilair op, maar we doen veel meer! We doen interne bedrijfsverhuizingen, het geheel leeg en bezemschoon leeghalen van je pand, ook leveren we montageteams voor jouw kantoormeubilair! Zoekt je een handyman? Hierin staan we ook voor je klaar! Wij zijn een totaalleverancier voor je kantoor en bedrijfspand vragen! Wil je graag eens persoonlijk contact over jouw overtollige meubilair, of een andere klus? Wij helpen je graag!

 

 

De voordelen van Officetrader in één oogopslag

  • Betaalbaar en efficiënt meubeltransport in Nederland, inclusief steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.
  • Breed scala aan aanvullende diensten, zoals goedkoop meubeltransport, snelle levering en duurzame oplossingen.
  • Deskundige montageteams voor een vlotte afhandeling van elk project.
  • Extra services zoals verhuizingen, opkoop en refurbishing van kantoormeubilair, meubelmontage en waardetaxatie van meubels.
  • Alles wat je nodig hebt voor een probleemloos meubeltransport en meer, bij Officetrader.

Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van onze uitgebreide expertise en toegewijde service!

Offerte op maat

1. Offerte op maat

Naar aanleiding van je aanvraag doen wij je een passend en vrijblijvend aanbod.

Planning

2. Aanbod

Na je (gaan we van uit) akkoord, stemmen we exact af wanneer het transport plaats zal vinden.

Meubeltransport

3. Meubeltransport

We transporteren je meubels volgens afspraak naar de door jou aangegeven locatie. Indien gewenst kan dit transport plaatsvinden onder je eigen merknaam.

Contact

4. Nazorg en service

Na het transport neemt je contactpersoon contact op en zorgt voor een correct en tevreden afhandeling.

Waarom kiezen voor Officetrader?

Snel en efficiënt meubeltransport

Op zoek naar een snel en efficiënt meubeltransport voor je bedrijf? Wij kunnen je transport indien gewenst laten plaatsvinden onder eigen label. Officetrader biedt genoeg logistiek materiaal om diverse projecten naar tevredenheid af te handelen.

Meubeltransport & volumetransport

Als je op zoek bent naar betrouwbaar en betaalbaar meubeltransport in Nederland, ben je bij Officetrader aan het juiste adres. Met onze uitgebreide ervaring en expertise bieden wij efficiënte oplossingen voor al je meubeltransportbehoeften, of het nu gaat om grote of kleine projecten. Of je nu goedkoop meubeltransport Amsterdam, meubeltransport Rotterdam, meubeltransport Den Haag of elders nodig hebt, wij staan voor je klaar. Dankzij ons geoptimaliseerde logistieke systeem kunnen we niet alleen snel en efficiënt leveren, maar ook tegen een scherp tarief. Bij Officetrader streven we ernaar om duurzame en kosteneffectieve oplossingen te bieden die voldoen aan al je meubeltransportvereisten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat!


Bekijk meer diensten

Hoe kan je efficiënt, duurzaam en toch snel leveren door heel Nederland tegen een scherp tarief? Wij hebben een optimale logistieke matrix waardoor we snel kunnen leveren, een landelijke dekking hebben en daarom de ideale duurzame partner zijn voor (kantoor)meubeltransporten. Uitbesteden? Neem contact op met Officetrader!

Nieuw voetkruis

Een nieuw voetkruis onder een bureaustoel waarvan die niet meer in orde is? Dat is voor ons geen probleem. We voegen heel simpel een nieuw voetkruis toe aan de stoel om hem zo weer werkend te krijgen. Dit doen we om zo min mogelijk weg te gooien en de levensduur van stoelen te verlengen!

Wrappen

Wrapping is een uitstekende oplossing voor meubelstukken met een slechte verflaag of met simpelweg een verouderde uitstraling. Door een ouderwets tafelblad te voorzien van een frisse wrap, kan dit een wereld van verschil maken. Bovendien biedt een goede wrap ook uitstekende bescherming waardoor intensief en langdurig gebruik geen probleem is.

Verven

Er is niets leukers dan mooie meubels nóg mooier maken. Door middel van verven kunnen we meubels die nog helemaal goed werken, ook cosmetisch een upgrade geven. Een goede coating is een prachtige oplossing voor een ouderwetse kleur of een verweerde verflaag.

Opnieuw stofferen

Een veelvoorkomend probleem van stoelen die bij ons binnenkomen is de versleten stoffering. Dit betekent in ieder geval dat de vorige eigenaar de stoel erg lekker vond zitten! Wij voorzien de stoel weer van een slijtvaste bekleding (evt. in gewenste kleur) en er staat weer een prachtige stoel waar weer jaren op gewerkt kan worden.

Polijsten

Verchroomde en glimmende onderdelen op een meubelstuk hebben de neiging om na een tijdje doffer te worden. Gelukkig kunnen we er met onze expertise voor zorgen dat het meubelstuk binnen enkele momenten weer helemaal blinkt!

Stelvoetjes vervangen

Goede stelvoetjes zijn onmisbaar onder kasten, tafels en bureaus. Met een stelvoetje voorkom je dat de boel wiebelt. Als we een meubelstuk binnenkrijgen en het stelvoetje is stuk, dan vervangen we deze door een nieuwe of gebruikte uit onze uitgebreide voorraad.

Poedercoaten

Met een spuitpistool wordt een elektrostatisch geladen poeder op het te coaten, metalen oppervlak gespoten. Na het aanbrengen wordt het object verhit, waardoor het poeder smelt en een duurzame coating vormt. Het resultaat is een glanzende, kras- en corrosiebestendige afwerking waardoor het product weer een nieuwe uitstraling heeft.

Nieuw onderstel

Als het onderstel van een bureau of tafel niet in orde is, kunnen we ervoor kiezen deze (gedeeltelijk) te vervangen. We hebben een ruime voorraad met heel veel verschillende onderdelen om een onderstel weer compleet en werkend te krijgen. Als we dit hebben gedaan staat er weer een bureau of tafel dat weer 100% werkt. Daar worden we blij van!

Nieuw blad

Bureaus waarvan de kwaliteit nog fantastisch is, maar wat blijkt, het blad is niet meer goed. Dat is jammer maar daar weten we wel raad mee. We voorzien het onderstel van een nieuw blad en er staat weer een prachtig product. De oude bladen verzamelen we en worden op een andere manier hergebruikt of gerecycled. We gooien zo min mogelijk weg!

Smeren

Sommige meubels kraken, piepen en lopen aan. Weg ermee! Nou mooi niet; wij gaan er door middel van siliconenspray voor zorgen dat het meubelstuk weer helemaal gesmeerd loopt. Of het nu gaat over een bureaustoel die niet lekker meer rolt, een tafel die piept of een roldeurkast waarvan de deur niet meer lekker sluit: Wij fixen het!

Controleren

We krijgen vaak tweedehands meubilair binnen waar in principe niets mee hoeft te gebeuren omdat het er piekfijn uitziet. Toch vinden we het nodig om alles goed te checken voordat het de verkoop in gaat. Dit doen we door elk binnenkomend meubelstuk te controleren op kwaliteit, functionaliteit en uitstraling.

Nieuwe gasveer

Dat is pech; gasveer lek! Gelukkig kunnen we deze bij Officetrader makkelijk vervangen. Is alleen de gasveer lek? Dan vervangen we ook alleen de gasveer. We zorgen er daarnaast voor dat het originele mechanisme intact blijft en dat het bestaande voetkruis gewoon weer gebruikt kan worden. Nu kan de stoel weer netjes omhoog en omlaag.

Foam vervangen

Een goede stoel laat graag op zich zitten. Na jaren zitten, echter, wordt het foam in het zitvlak en/of de rugleuning vaak aangetast. Voor ons is dit geen reden om de stoel gelijk af te schrijven. Integendeel; we verwijderen de stoffering (die dan vaak ook al versleten is) van de stoel en lokaliseren de plekken waar het foam is beschadigd. Op die plekken verwijderen we het foam en voegen nieuwe toe. Vervolgens stofferen we de stoel opnieuw met een slijtvaste stoffering en staat er weer een nieuw product.

Bureaustoel wielen vervangen

Het kan zo zijn dat de wielen van binnengekomen bureaustoelen niet meer lekker rollen, of dat er zelfs een paar missen. Als we dit niet met siliconenspray gefixed krijgen, verdient de stoel nieuwe wielen. Zo kan de bureaustoel weer jaren rollen. Bureaustoel blij, wij blij! 🙂

Armsteun vervangen

Als de armsteun van een stoel defect, versleten of afgebroken is dan vervangen we deze zodat de stoel er weer jaren tegenaan kan. De meeste armsteunen komen uit onze voorraad met tweedehands onderdelen. Deze voorraad leggen we aan door onbruikbare meubelen te ontmantelen en de overgebleven onderdelen te verzamelen. Op deze manier hoeven we zo min mogelijk weg te gooien en worden de onderdelen gebruikt om de levensduur van andere meubels te verlengen.

Neem contact op

Samen circulair ondernemen? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag een refurbishing aan

Vraag volledig vrijblijvend een refurbishing aan. Leg ook uit wat je precies zoekt. Heb je bijvoorbeeld eigen meubilair dat je wil laten refurbishen of zoek je compleet refurbished kantoormeubilair?

Vraag een waardebepaling aan

Om een goed beeld te krijgen van het meubilair vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. Vergeet niet je foto’s toe te voegen!

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.