Meubeltransport

Vraag een waardebepaling aan

Meubeltransport door Officetrader

Officetrader is dé duurzame specialist op het gebied van het meubeltransport en intern vervoer. Wij bieden de beste service voor een zeer lage en competitieve prijs. Buiten de prijs leveren wij uitsluitend vakmensen die u de perfecte hulp kunnen bieden bij elk transport. Met meer dan 15 jaar ervaring op zak, zijn we de beste in het efficiënt laden en vervoeren van (kantoor)meubilair door bijvoorbeeld op locatie te demonteren. Zo rijden we nooit teveel en is een duurzame afhandeling gegarandeerd. Voor ieder project en aanvraag leveren wij uitsluitend maatwerk die past bij uw behoefte en wensen. Met name gespecialiseerd in het transport van kantoormeubilair, maar ook voor andere aanvragen staan wij open en kunnen wij een passende oplossing bieden.

Enkele meubelen die wij vervoeren

  • Bureaustoelen
  • Bureaus
  • Archiefkasten
  • Ladeblokken

Uiteraard doen we niet alleen specifiek losse meubels, maar ook volledig inboedels kunnen door ons vervoerd en verplaatst worden. Uw meubelen worden uiteraard met uiterste zorg vervoerd en wij doen er alles aan om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Tijdens het hele proces heeft u contact met een vast contactpersoon, die garant staat voor de correcte afhandeling van het transport, maar ook voor eventuele vragen en afhandelingen. Met al ruim 15 jaar expertise in de meubeltransport dienstverlening, zijn wij in staat u geheel te ontzorgen en zeer snel en vakkundig meubeltransport te bieden. Onze vervoerders zijn ervaren en brengen ook altijd de nodige technische kennis mee, om eventuele vragen op te lossen en vakkundige hulp te bieden bij iedere aanvraag. Onze dienstverlening strekt zich uit binnen heel Nederland en België.

Montageteams die professioneel en vakkundig werken en alles uit handen nemen bij onze projecten. Het aanspreekpunt van het project zorgt voor een perfecte afhandeling. Doordat u één vast aanspreekpunt hebt, weet u zeker dat het gehele traject ook zorgvuldig wordt opgepakt. Neem contact met ons op, of doe een gratis waardebepaling. Als de inboedel aansluit op onze spelregels, zult u een scherp bod ontvangen. Ook leveren wij, indien nodig, uw pand geheel bezemschoon op. Wij zijn actief in heel Nederland en in delen van België.

Veel meer dan opkopen alleen

Wij kopen zoals hierboven genoemd kantoormeubilair op, maar we doen veel meer! We doen interne bedrijfsverhuizingen, het geheel leeg en bezemschoon leeghalen van uw pand, ook leveren we montageteams voor uw kantoormeubilair! Zoekt u een handyman? Hierin staan we ook voor u klaar! Wij zijn een totaalleverancier voor uw kantoor en bedrijfspand vragen! Wilt u graag eens persoonlijk contact over uw overtollige meubilair, of een andere klus? Wij helpen u graag!

Bekijk een impressie

Offerte op maat

1. Offerte op maat

Naar aanleiding van uw aanvraag doen wij u een passend en vrijblijvend aanbod.

Planning

2. Aanbod

Na uw (gaan we van uit) akkoord, stemmen we exact af wanneer het transport plaats zal vinden.

Meubeltransport

3. Meubeltransport

We transporteren uw meubels volgens afspraak naar de door u aangegeven locatie. Indien gewenst kan dit transport plaatsvinden onder uw eigen merknaam.

Contact

4. Nazorg en service

Na het transport neemt uw contactpersoon contact op en zorgt voor een correct en tevreden afhandeling.

Waarom kiezen voor Officetrader?

Snel en efficiënt meubeltransport

Op zoek naar een snel en efficiënt meubeltransport voor uw bedrijf? Wij kunnen uw transport indien gewenst laten plaatsvinden onder eigen label. Officetrader biedt genoeg logistiek materiaal om diverse projecten naar tevredenheid af te handelen.

Meubeltransport & volumetransport

Hoe kan je efficiënt, duurzaam en toch snel leveren door heel Nederland tegen een scherp tarief? Wij hebben een optimale logistieke matrix waardoor we snel kunnen leveren, een landelijke dekking hebben en daarom de ideale duurzame partner zijn voor (kantoor)meubeltransporten. Uitbesteden? Neem contact op met Officetrader!