Meubeltransport

  • Snel en efficient

  • Kosteloos en vrijblijvend voorstel

  • Direct beschikbaaar

  • Altijd 1 vast aanspreekpunt

  • Snelle transactionele afhandeling

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Formulier Meubeltransport

Vanaf en waarheen moet er verplaatst worden?

reCAPTCHA

Meubeltransport door OfficeTrader

Officetrader is de specialist op het gebied van het meubeltransport en intern vervoer. Wij bieden de beste service voor een zeer lage en competitieve prijs. Buiten de prijs leveren wij uitsluitend vakmensen die u de perfecte hulp kunnen bieden bij elk transport. Voor ieder project en aanvraag leveren wij uitsluitend maatwerk die past bij uw behoefte en wensen. Met name gespecialiseerd in het transport van kantoormeubilair, maar ook voor andere aanvragen staan wij open en kunnen wij een passende oplossing bieden.

Enkele meubelen die wij vervoeren

  • Bureaustoelen
  • Bureaus
  • Archiefkasten
  • Ladeblokken

Uiteraard doen we niet alleen specifiek losse meubels, maar ook volledig inboedels kunnen door ons vervoerd en verplaatst worden. Uw meubelen worden uiteraard met uiterste zorg vervoerd en wij doen er alles aan om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Tijdens het hele proces heeft u contact met een vast contactpersoon, die garant staat voor de correcte afhandeling van het transport, maar ook voor eventuele vragen en afhandelingen. Met al ruim 5 jaar expertise in de meubeltransport dienstverlening, zijn wij in staat u geheel te ontzorgen en zeer snel en vakkundig meubeltransport te bieden. Onze vervoerders zijn ervaren en brengen ook altijd de nodige technische kennis mee, om eventuele vragen op te lossen en vakkundige hulp te bieden bij iedere aanvraag. Onze dienstverlening strekt zich uit binnen heel Nederland en België.

Waarom kiezen voor Officetrader?

Snel en efficiënt meubeltranport

Op zoek naar een snel en efficiënt meubeltransport voor uw bedrijf? Wij kunnen uw transport indien gewenst laten plaatsvinden onder eigen label. Officetrader biedt genoeg logistiek materiaal om diverse projecten naar tevredenheid af te handelen.

Meubeltransport

Meubeltransport & Volumetransport

Hoe kan je efficiënt en toch snel leveren door heel Nederland tegen een scherp tarief? Wij hebben een optimale logistieke matrix waardoor we snel kunnen leveren, een landelijke dekking hebben en daarom de ideale partner zijn voor (kantoor)meubeltransporten. Uitbesteden? Neem contact op met Officetrader!

Bekijk meer diensten

Verhuizingen
Opkoop en refurbishing kantoormeubilair
Meubelmontage
Waardetaxatie van uw meubialir
Verhuur

Snel

En efficiënt meubeltransport

Op zoek naar een snel en efficiënt meubeltransport voor uw bedrijf? Directe service is hier mogelijk. Al veel bedrijven gingen u naar tevredenheid voor. Ook onder uw label mogelijk. Weet u hoe we dit doen?

1

Snelheid& en directe service

Nieuwsgierig hoe wij werken? Bekijk onze service:

2

Offerte& op maat

Offerte op maat

Naar aanleiding van uw aanvraag doen wij u een passend en vrijblijvend aanbod.

3

Akkoord& en afspraak

Aanbod

Na uw (gaan we van uit) akkoord stemmen we exact af wanneer het transport plaats kan vinden.

4

Transport& en oplevering

Afvoeren

We transporteren uw meubels volgens afspraak naar de door u aangegeven locatie. Indien gewenst kan dit transport plaatsvinden onder uw eigen merknaam.

5

Oplevering& en nazorg

Nazorg en Service

Na het transport neemt uw contactpersoon contact op en zorgt voor een correct en tevreden afhandeling.

Voor wie werken wij?