Vraag een waardebepaling aan

Opkoper Kantoormeubelen Amersfoort

Zoek je naar een duurzame opkoper in de buurt van Amersfoort?

Amersfoort, een dynamische stad in het hart van Nederland, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, bruisende bedrijfsleven en innovatieve gemeenschap. Voor bedrijven die gevestigd zijn in deze levendige stad en geconfronteerd worden met de noodzaak om te verhuizen, te renoveren of hun kantoormeubilair te vernieuwen, biedt onze service als opkoper van kantoormeubelen in Amersfoort een waardevolle oplossing.

Ben je op zoek naar een opkoper voor je kantoorinventaris in Amersfoort? Dan zit je bij Officetrader goed! Wij verzorgen volledige uit- en verhuizingen in heel Nederland, maar ook Amersfoort en omgeving. Officetrader is gevestigd in De randstad, maar met onze diensten bestrijken we heel Nederland.

Waarom kiezen voor Officetrader?

Officetrader is al meer dan 15 jaar dé expert op gebied van het geven van een tweede leven aan kantoormeubilair. We leven in een economie waar veel nieuw wordt gemaakt en er veel op de afvalhoop beland. Dit noemen we een lineaire economie. In Europa belandt jaarlijks maar liefst 11 miljard kilogram meubilair op de vuilnisbelt. Ongeveer 85% van dit afval wordt verbrand of belandt op de schroothoop. Officetrader vindt dat dat anders moet! Daarom geven we al het kantoormeubilair wat bij ons binnen komt door middel van onze diensten, opkoping en bedrijfsontruimingen, een tweede kans. Op deze manier dragen wij bij aan een circulaire economie. Bij een circulaire economie worden producten opnieuw worden gebruikt en hoeven er bijna geen nieuwe grondstoffen gebruikt te worden.

Dit droeg Officetrader bij in 2022:

producten
0

een nieuw leven gegeven

bureaustoelen

met een tweede eigenaar

vergaderstoelen

woonden nieuwe besprekingen bij

kasten

kregen een nieuwe baas

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid

Transparante en Eerlijke Waardering

Wij zetten ons in voor transparantie en eerlijkheid in al onze transacties. Ons proces voor het bepalen van de waarde van jouw gebruikte kantoormeubelen is duidelijk en rechtvaardig, zodat je verzekerd bent van een eerlijke prijs. Onze snelle en efficiënte service zorgt ervoor dat je snel weet waar je aan toe bent, zonder verborgen kosten of last-minute verrassingen.

Flexibele Dienstverlening Afgestemd op Uw Behoeften

Elk bedrijf heeft unieke behoeften en vereisten, vooral wanneer het gaat om het afstoten van kantoormeubilair. Of je nu een grote hoeveelheid bureaus en stoelen heeft of slechts enkele specifieke items wilt verkopen, wij bieden flexibele oplossingen die specifiek zijn aangepast aan jouw situatie. Onze service is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij jouw behoeften en tijdschema.

Offerte op maat

1. Afspraak & bezichtiging

Naar aanleiding van een positieve beoordeling van de waardebepaling komen wij graag bij je langs voor een bezichtiging bij je op locatie.

Aanbod

2. Plaatsing & aanbieding

Na de bezichtiging vindt er een bieding plaats. Afhankelijk van de grootte van het project neemt dit max. 3 dagen in beslag!

Meubeltransport

3. Uithuizen & verplaatsen

Na akkoord gaan we een planning maken in overleg met jou om een datum vast te stellen waarin we alles netjes gaan afvoeren.

Nazorg en service

4. Afhandeling & betaling

Wij houden lijsten bij waarbij we elke zending tellen en maken een totaaloverzicht om over te gaan tot correcte financiële afhandeling.

Wat betekent het opkopen van kantoormeubelen voor jou?

De waarde van kantoormeubelen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de conditie, het merk en de huidige marktvraag. Ons eenvoudige aanvraagproces biedt je snel een indicatie van wat jouw meubilair waard is, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen zonder enige verplichting.

Professionele Afhandeling en Logistiek

Ons team van professionals is ervaren in zowel de aankoop van kantoormeubelen als in de logistiek die nodig is om jouw kantoormeubilair veilig en efficiënt te verplaatsen. Wij zorgen ervoor dat het hele proces, van waardering tot ophalen, soepel en zonder zorgen verloopt, zodat jij je kunt richten op wat voor het bedrijf belangrijk is.

Moderne Logistieke Oplossingen

Het veilig transporteren van jouw kantoormeubilair is voor ons van essentieel belang. Daarom investeren we in de nieuwste logistieke middelen en technieken om ervoor te zorgen dat jouw kantoormeubilair veilig naar zijn nieuwe bestemming wordt gebracht, ongeacht de omvang of het volume van de items.

Op maat gemaakte diensten van aankoop tot complete ontruiming

Wij bieden een breed scala aan diensten, van het opkopen van individuele kantoormeubelstukken tot het verzorgen van complete kantoorontruimingen. Ons aanbod is flexibel en wordt aangepast aan jouw specifieke wensen, zodat we je een service op maat kunnen bieden die perfect aansluit bij jouw wensen.

Voorkom de uitdagingen van kantoorontruiming

Het ontruimen van kantoorruimtes kan een complexe onderneming zijn, vooral in een stad als Amersfoort met zijn unieke stedelijke dynamiek. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om je te helpen bij het navigeren door deze uitdagingen, waardoor het proces soepel en stressvrij verloopt.

Jouw betrouwbare kantoormeubel opkoop Amersfoort partner

Als lokale partner in Amersfoort voor de kantoormeubelen opkoper, zetten wij ons in voor het leveren van een service van hoge kwaliteit die voldoet aan jouw verwachtingen. Ons team van deskundigen is toegewijd aan het bieden van een betrouwbare en efficiënte service, met respect voor jouw tijd en eigendom.

Verkoop en opkoop kantoormeubelen Amersfoort snel en efficiënt

Ontdek hoe gemakkelijk en voordelig het kan zijn om jouw gebruikte kantoormeubelen in Amersfoort te verkopen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen bij het vinden van een duurzame en winstgevende oplossing voor het gebruikte kantoormeubilair.

In Amersfoort, waar duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan, bieden wij een service die niet alleen gericht is op het maximaliseren van de waarde van jouw gebruikte kantoormeubelen, maar ook op het ondersteunen van milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde praktijken. Door samen te werken, dragen we bij aan een groenere toekomst en ondersteunen we de duurzame ontwikkeling van Amersfoort en omgeving.

Volledige service van opkoop tot ophalen kantoormeubelen

Als je dus je kantoorinventaris wil verkopen en je bent gevestigd in Amersfoort is dit dus geen probleem. Neem contact met ons op en wij nemen je gehele project voor onze rekening. Via onze gratis waardebepaling krijg je snel een overzicht met een prima prijs voor je gehele inboedel. Wij zijn al ruim 12 jaar gespecialiseerd in de opkoop van kantoormeubelen en staan garant voor een goede er persoonlijke service! Doe de online waardebeoordeling en wie weet zien we je binnenkort in Amersfoort!

Bij Officetrader krijgt je gegarandeerd een marktconforme prijs voor je gehele huisraad. Amersfoort is een plaats is het oosten van de provincie Utrecht en is voor Officetrader prima aan te reizen.  Ben je dus op zoek naar een mogelijkheid nabij Amersfoort om je oude kantoorinboedel van de hand te doen? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Officetrader biedt vele diensten zoals opkoper aan. Wij begrijpen dat je misschien nog vragen heeft of enkele opmerkingen. Je vraag staat wellicht op onze veelgestelde vragen pagina. Klik hieronder ervoor!

Heb je kantoormeubilair in de omgeving van Amsersfoort die je door Officetrader wil laten opkopen? Wij komen graag in contact met je om de mogelijkheden te bespreken. Vraag een vrijblijvende waardebepaling in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Vraag verhuisspullen aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een montageklus aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een meubeltransport aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een bedrijfsverhuizing aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een bedrijfsontruiming aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Nieuw voetkruis

Een nieuw voetkruis onder een bureaustoel waarvan die niet meer in orde is? Dat is voor ons geen probleem. We voegen heel simpel een nieuw voetkruis toe aan de stoel om hem zo weer werkend te krijgen. Dit doen we om zo min mogelijk weg te gooien en de levensduur van stoelen te verlengen!

Wrappen

Wrapping is een uitstekende oplossing voor meubelstukken met een slechte verflaag of met simpelweg een verouderde uitstraling. Door een ouderwets tafelblad te voorzien van een frisse wrap, kan dit een wereld van verschil maken. Bovendien biedt een goede wrap ook uitstekende bescherming waardoor intensief en langdurig gebruik geen probleem is.

Verven

Er is niets leukers dan mooie meubels nóg mooier maken. Door middel van verven kunnen we meubels die nog helemaal goed werken, ook cosmetisch een upgrade geven. Een goede coating is een prachtige oplossing voor een ouderwetse kleur of een verweerde verflaag.

Opnieuw stofferen

Een veelvoorkomend probleem van stoelen die bij ons binnenkomen is de versleten stoffering. Dit betekent in ieder geval dat de vorige eigenaar de stoel erg lekker vond zitten! Wij voorzien de stoel weer van een slijtvaste bekleding (evt. in gewenste kleur) en er staat weer een prachtige stoel waar weer jaren op gewerkt kan worden.

Polijsten

Verchroomde en glimmende onderdelen op een meubelstuk hebben de neiging om na een tijdje doffer te worden. Gelukkig kunnen we er met onze expertise voor zorgen dat het meubelstuk binnen enkele momenten weer helemaal blinkt!

Stelvoetjes vervangen

Goede stelvoetjes zijn onmisbaar onder kasten, tafels en bureaus. Met een stelvoetje voorkom je dat de boel wiebelt. Als we een meubelstuk binnenkrijgen en het stelvoetje is stuk, dan vervangen we deze door een nieuwe of gebruikte uit onze uitgebreide voorraad.

Poedercoaten

Met een spuitpistool wordt een elektrostatisch geladen poeder op het te coaten, metalen oppervlak gespoten. Na het aanbrengen wordt het object verhit, waardoor het poeder smelt en een duurzame coating vormt. Het resultaat is een glanzende, kras- en corrosiebestendige afwerking waardoor het product weer een nieuwe uitstraling heeft.

Nieuw onderstel

Als het onderstel van een bureau of tafel niet in orde is, kunnen we ervoor kiezen deze (gedeeltelijk) te vervangen. We hebben een ruime voorraad met heel veel verschillende onderdelen om een onderstel weer compleet en werkend te krijgen. Als we dit hebben gedaan staat er weer een bureau of tafel dat weer 100% werkt. Daar worden we blij van!

Nieuw blad

Bureaus waarvan de kwaliteit nog fantastisch is, maar wat blijkt, het blad is niet meer goed. Dat is jammer maar daar weten we wel raad mee. We voorzien het onderstel van een nieuw blad en er staat weer een prachtig product. De oude bladen verzamelen we en worden op een andere manier hergebruikt of gerecycled. We gooien zo min mogelijk weg!

Smeren

Sommige meubels kraken, piepen en lopen aan. Weg ermee! Nou mooi niet; wij gaan er door middel van siliconenspray voor zorgen dat het meubelstuk weer helemaal gesmeerd loopt. Of het nu gaat over een bureaustoel die niet lekker meer rolt, een tafel die piept of een roldeurkast waarvan de deur niet meer lekker sluit: Wij fixen het!

Controleren

We krijgen vaak tweedehands meubilair binnen waar in principe niets mee hoeft te gebeuren omdat het er piekfijn uitziet. Toch vinden we het nodig om alles goed te checken voordat het de verkoop in gaat. Dit doen we door elk binnenkomend meubelstuk te controleren op kwaliteit, functionaliteit en uitstraling.

Nieuwe gasveer

Dat is pech; gasveer lek! Gelukkig kunnen we deze bij Officetrader makkelijk vervangen. Is alleen de gasveer lek? Dan vervangen we ook alleen de gasveer. We zorgen er daarnaast voor dat het originele mechanisme intact blijft en dat het bestaande voetkruis gewoon weer gebruikt kan worden. Nu kan de stoel weer netjes omhoog en omlaag.

Foam vervangen

Een goede stoel laat graag op zich zitten. Na jaren zitten, echter, wordt het foam in het zitvlak en/of de rugleuning vaak aangetast. Voor ons is dit geen reden om de stoel gelijk af te schrijven. Integendeel; we verwijderen de stoffering (die dan vaak ook al versleten is) van de stoel en lokaliseren de plekken waar het foam is beschadigd. Op die plekken verwijderen we het foam en voegen nieuwe toe. Vervolgens stofferen we de stoel opnieuw met een slijtvaste stoffering en staat er weer een nieuw product.

Bureaustoel wielen vervangen

Het kan zo zijn dat de wielen van binnengekomen bureaustoelen niet meer lekker rollen, of dat er zelfs een paar missen. Als we dit niet met siliconenspray gefixed krijgen, verdient de stoel nieuwe wielen. Zo kan de bureaustoel weer jaren rollen. Bureaustoel blij, wij blij! 🙂

Armsteun vervangen

Als de armsteun van een stoel defect, versleten of afgebroken is dan vervangen we deze zodat de stoel er weer jaren tegenaan kan. De meeste armsteunen komen uit onze voorraad met tweedehands onderdelen. Deze voorraad leggen we aan door onbruikbare meubelen te ontmantelen en de overgebleven onderdelen te verzamelen. Op deze manier hoeven we zo min mogelijk weg te gooien en worden de onderdelen gebruikt om de levensduur van andere meubels te verlengen.

Neem contact op

Samen circulair ondernemen? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag een refurbishing aan

Vraag volledig vrijblijvend een refurbishing aan. Leg ook uit wat je precies zoekt. Heb je bijvoorbeeld eigen meubilair dat je wil laten refurbishen of zoek je compleet refurbished kantoormeubilair?

Vraag een waardebepaling aan

Om een goed beeld te krijgen van het meubilair vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. Vergeet niet je foto’s toe te voegen!

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.