Opkoper Kantoormeubelen Den Haag

Vraag een waardebepaling aan

Zoek je naar een duurzame opkoper in de buurt van Den Haag?

Zoek je naar een duurzame opkoper in de buurt van Den Haag? Officetrader streeft naar een positieve en duurzame impact. Dit bereiken wij door kantoormeubilair in heel Nederland en België een tweede kans te geven. Het opkopen van kantoormeubelen levert ons een diverse verzameling meubels op. Wij passen diverse methoden toe om dit meubilair te repareren of te renoveren, zodat het klaar is voor een tweede leven. Samen met zowel nieuwe als bestaande klanten in en rond Den Haag, zetten we ons in voor een betere zorg voor onze planeet.

Waarom kiezen voor Officetrader?

Officetrader is al meer dan 15 jaar jouw go-to expert als het gaat om kantoormeubilair een tweede leven te geven. In onze huidige economie wordt er veel nieuws geproduceerd, en helaas belandt veel hiervan op de afvalberg. Dit noemen we een “lineaire economie”. In Europa alleen al eindigt jaarlijks zo’n 11 miljard kilogram meubilair op de vuilnisbelt. Het is schokkend, maar ongeveer 85% van dit afval wordt verbrand of simpelweg weggegooid als schroot.

Wij van Officetrader zijn echter van mening dat dit anders moet en kan! Daarom geven we al het kantoormeubilair dat bij ons terechtkomt, dankzij onze diensten zoals opkoop en bedrijfsontruimingen, een tweede kans. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een circulaire economie. In een circulaire economie worden producten hergebruikt, waardoor er bijna geen nieuwe grondstoffen nodig zijn. Samen maken we het verschil!

Dit droeg Officetrader bij in 2022:

0
producten

een nieuw leven gegeven

bureaustoelen

met een tweede eigenaar

vergaderstoelen

woonden nieuwe besprekingen bij

kasten

kregen een nieuwe baas

Duurzaamheid

Bij Officetrader draait alles om hergebruik, en dat is waar we voor staan. Onze missie is duidelijk: gebruikt kantoormeubilair een tweede leven geven. Duurzaamheid gaat voor ons verder dan alleen uiterlijk vertoon; het is de drijvende kracht achter al onze dagelijkse activiteiten in het hele bedrijf.

Een geweldig voorbeeld van onze aanpak is de manier waarop we kantoormeubelen nieuw leven inblazen. Zodra een meubelstuk bij ons binnenkomt, beoordelen we de staat ervan. Vaak verkeert het meubel nog in prima conditie en heeft het alleen wat schoonmaak nodig. Dat noemen we re-use. Soms is een product versleten en heeft het een opknapbeurt nodig. Dan vervangen we de kapotte onderdelen en krijgt het meubel een tweede kans. Deze methode noemen we refurbishment.

Met de repurpose aanpak kunnen we sommige items of materialen zelfs omvormen tot een compleet ander product, zodat ze een nieuw leven krijgen. Als producten echt niet meer bruikbaar zijn, demonteren we ze en plaatsen we de onderdelen op ons eigen platform, Hergebruikalles.nl. Wat overblijft zijn materialen die niet meer hergebruikt kunnen worden. We scheiden ze op basis van het materiaaltype en kunnen ze efficiënt afvoeren in grote containers. Uiteindelijk blijft er maar een heel klein percentage restafval over. Samen dragen we bij aan een duurzame toekomst!

Offerte op maat

1. Afspraak & bezichtiging

Naar aanleiding van een positieve beoordeling van de waardebepaling komen wij graag bij je langs voor een bezichtiging bij je op locatie.

Aanbod

2. Plaatsing & aanbieding

Na de bezichtiging vindt er een bieding plaats. Afhankelijk van de grootte van het project neemt dit max. 3 dagen in beslag!

Meubeltransport

3. Uithuizen & verplaatsen

Na akkoord gaan we een planning maken in overleg met je om een datum vast te stellen waarin we alles netjes gaan afvoeren

Nazorg en service

4. Afhandeling & betaling

Wij houden lijsten bij waarbij we elke zending tellen en maken een totaaloverzicht om over te gaan tot correcte financiële afhandeling.

Hoe gaan wij als opkoper te werk?

We komen graag bij je langs, maar we willen eerst vragen of je ons een idee wilt geven van welk kantoormeubilair je beschikbaar hebt. Met behulp van onze gratis waardebepaling zal een van onze collega’s contact met je opnemen om een bod te doen voor de aankoop van je kantoormeubilair. Zodra het bod is geaccepteerd, werken we samen met jou aan een plan van aanpak. Vervolgens gaan we op de afgesproken dag aan de slag.

We beschikken over eigen montageteams die zeer professioneel en deskundig zijn en alles uit handen nemen bij projecten waarbij we je kantoormeubelen opkopen. Nadat het opgekochte kantoormeubilair naar onze opslag is vervoerd, controleren we alle meubelstukken grondig. We houden vervolgens bij hoeveel items op welke manier een tweede kans krijgen. Dit proces resulteert in het document wat wij het “duurzaamheidscertificaat” noemen. Wanneer het project afgerond is sturen we dit certificaat naar de klant om bewustwording te creëren over duurzaamheid.

Bij elk project is er een vast aanspreekpunt voor de klant, waardoor we helderheid en uitstekende service bieden bij elke stap van het project.

Wanneer kies je voor een opkoper?

Er zijn diverse situaties waarin de expertise van een professionele opkoper van onschatbare waarde kan zijn. Bij Officetrader begrijpen we dat elke situatie uniek is, en we staan klaar om je te helpen wanneer je voor een belangrijke beslissing staat. Hier zijn enkele veelvoorkomende scenario’s waarin onze diensten een cruciale rol kunnen spelen:

  • Bedrijfsverhuizing: Als je van plan bent om als bedrijf te verhuizen, kan een opkoper je helpen om op een goede en georganiseerde manier afscheid te nemen van spullen die je niet meer nodig heeft voordat je de overstap maakt.
  • Rebranding en vernieuwing: Een verandering in huisstijl of bedrijfsidentiteit gaat vaak samen met aanpassingen aan je kantoorinrichting. Onze opkopingsexperts helpen je bij het weghalen van oude items en het creëren van een frisse start.
  • Liquidatie en faillissement: In moeilijke tijden, zoals een liquidatie of faillissement, kan een opkoper je helpen om op een verantwoorde manier afscheid te nemen van jouw kantoorinrichting en tegelijkertijd mogelijke waarde te behouden.
  • Overtollige voorraden: Wanneer je voorraadbeheer te groot is geworden voor de ruimte waar het in staat en nu hierdoor met overtollige goederen zit, kunnen wij je helpen om ruimte te maken.
  • Nieuwe collecties en ruimtecreatie: Wil je een nieuwe collectie introduceren maar heb je hier geen opslagruimte voor? Onze opkopingsservice kan je helpen bij het vrijmaken van kostbare ruimte.
  • Transportschade en kapotte items: Door verschillende redenen kan je transportschade en kapotte items tijdens transport hebben. Samen met Officetrader geef je de beschadigde items een tweede leven.

Bij Officetrader zijn we er trots op dat we een betrouwbare partner zijn in al deze situaties. Onze expertise, toewijding aan duurzaamheid en klantgerichte aanpak zorgen ervoor dat je de beste resultaten behaalt, ongeacht de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd.

Neem contact met ons op!

Officetrader biedt vele diensten zoals opkoper aan. Wij begrijpen dat je misschien nog vragen heeft of enkele opmerkingen. Jouw vraag staat wellicht op onze Veelgestelde vragen pagina. Klik hieronder ervoor!

Heb je kantoormeubilair die je door Officetrader wil laten opkopen? Wij komen graag in contact met je om de mogelijkheden te bespreken. Vraag een vrijblijvende waardepaling in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op!