Kantoormeubelen Opkoper Den Haag

Al 12 jaar de specialist

Opkoper Kantoormeubelen Den Haag

Zou u ook actief willen bijdragen aan verduurzaming en de CO2 uitstoot willen verminderen en terugbrengen. Hergebruiken van meubilair is de op een na hoogste trap op de ladder van Lansink. Verkoop uw oude kantoorinboedel voor een goede prijs en wij zorgen voor de refurbishing en het hergebruik. 

Kantoormeubel opkoop

De specialist op het gebied van het opkopen rond Den Haag

Zoekt u een opkoper voor uw kantoormeubelen in de buurt van Den Haag? Officetrader is de specialist op het gebied van het opkopen van kantoormeubelen. Wij staan garant voor een gratis waardebepaling, betrouwbare en snelle afhandeling van het opkopen van uw overtollige werkplekken. Door heel Nederland dus ook in Den Haag kopen wij kantoormeubelen op! 

waardebepaling

Waardebepaling

Bent u op zoek naar een opkoper voor uw bedrijfsinboedel? Doe de gratis waardebepaling en krijg direct inzicht in de mogelijkheden.

> Bekijk uw mogelijkheden

Kantoormeubelen Opkopen in Den Haag? Waarom wij?

Den Haag, of ‘s-Gravenhage is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en heeft ruim 500000 inwoners. Met een grote industrie en een schat aan bedrijfsruimte is Den Haag een prima stad om als bedrijf gevestigd te zijn. Officetrader kan u eenvoudig bedienen in deze plaats, omdat dit voor ons net naast de deur is.

Wij hebben eigen montage teams die professioneel en vakkundig u alles uit handen nemen. Wij staan u graag ter zijde bij uw project. Een aanspreekpunt bij elk project zorgt voor een perfecte afhandeling. Met een schat aan ervaring (ruim 10 jaar) en een persoonlijke service is Officetrader de partner voor de in- en opkoop van oude en gebruikte kantoormeubelen. Geef uw inboedel een tweede kans, door deze door te verkopen aan Officetrader. Door uw meubels een tweede kans te geven, draagt u een steentje bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Voor wie werken wij?