Opkoper Kantoormeubelen Den Haag

Vraag een waardebepaling aan

Zoek je naar een duurzame opkoper in de buurt van Den Haag?

Zoek je naar een duurzame opkoper in de buurt van Den Haag? Officetrader streeft naar een positieve en duurzame impact. Dit bereiken wij door kantoormeubilair in heel Nederland en België een tweede kans te geven. Het opkopen van kantoormeubelen levert ons een diverse verzameling meubels op. Wij passen diverse methoden toe om dit meubilair te repareren of te renoveren, zodat het klaar is voor een tweede leven. Samen met zowel nieuwe als bestaande klanten in en rond Den Haag, zetten we ons in voor een betere zorg voor onze planeet.

Waarom kiezen voor Officetrader?

Officetrader is al meer dan 15 jaar jouw go-to expert als het gaat om kantoormeubilair een tweede leven te geven. In onze huidige economie wordt er veel nieuws geproduceerd, en helaas belandt veel hiervan op de afvalberg. Dit noemen we een “lineaire economie”. In Europa alleen al eindigt jaarlijks zo’n 11 miljard kilogram meubilair op de vuilnisbelt. Het is schokkend, maar ongeveer 85% van dit afval wordt verbrand of simpelweg weggegooid als schroot.

Wij van Officetrader zijn echter van mening dat dit anders moet en kan! Daarom geven we al het kantoormeubilair dat bij ons terechtkomt, dankzij onze diensten zoals opkoop en bedrijfsontruimingen, een tweede kans. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een circulaire economie. In een circulaire economie worden producten hergebruikt, waardoor er bijna geen nieuwe grondstoffen nodig zijn. Samen maken we het verschil!

Dit droeg Officetrader bij in 2022:

producten
0

een nieuw leven gegeven

bureaustoelen

met een tweede eigenaar

vergaderstoelen

woonden nieuwe besprekingen bij

kasten

kregen een nieuwe baas

Duurzaamheid

Bij Officetrader draait alles om hergebruik, en dat is waar we voor staan. Onze missie is duidelijk: gebruikt kantoormeubilair een tweede leven geven. Duurzaamheid gaat voor ons verder dan alleen uiterlijk vertoon; het is de drijvende kracht achter al onze dagelijkse activiteiten in het hele bedrijf.

Een geweldig voorbeeld van onze aanpak is de manier waarop we kantoormeubelen nieuw leven inblazen. Zodra een meubelstuk bij ons binnenkomt, beoordelen we de staat ervan. Vaak verkeert het meubel nog in prima conditie en heeft het alleen wat schoonmaak nodig. Dat noemen we re-use. Soms is een product versleten en heeft het een opknapbeurt nodig. Dan vervangen we de kapotte onderdelen en krijgt het meubel een tweede kans. Deze methode noemen we refurbishment.

Met de repurpose aanpak kunnen we sommige items of materialen zelfs omvormen tot een compleet ander product, zodat ze een nieuw leven krijgen. Als producten echt niet meer bruikbaar zijn, demonteren we ze en plaatsen we de onderdelen op ons eigen platform, Hergebruikalles.nl. Wat overblijft zijn materialen die niet meer hergebruikt kunnen worden. We scheiden ze op basis van het materiaaltype en kunnen ze efficiënt afvoeren in grote containers. Uiteindelijk blijft er maar een heel klein percentage restafval over. Samen dragen we bij aan een duurzame toekomst!

Offerte op maat

1. Afspraak & bezichtiging

Naar aanleiding van een positieve beoordeling van de waardebepaling komen wij graag bij je langs voor een bezichtiging bij je op locatie.

Aanbod

2. Plaatsing & aanbieding

Na de bezichtiging vindt er een bieding plaats. Afhankelijk van de grootte van het project neemt dit max. 3 dagen in beslag!

Meubeltransport

3. Uithuizen & verplaatsen

Na akkoord gaan we een planning maken in overleg met je om een datum vast te stellen waarin we alles netjes gaan afvoeren

Nazorg en service

4. Afhandeling & betaling

Wij houden lijsten bij waarbij we elke zending tellen en maken een totaaloverzicht om over te gaan tot correcte financiële afhandeling.

Hoe gaan wij als opkoper te werk?

We komen graag bij je langs, maar we willen eerst vragen of je ons een idee wilt geven van welk kantoormeubilair je beschikbaar hebt. Met behulp van onze gratis waardebepaling zal een van onze collega’s contact met je opnemen om een bod te doen voor de aankoop van je kantoormeubilair. Zodra het bod is geaccepteerd, werken we samen met jou aan een plan van aanpak. Vervolgens gaan we op de afgesproken dag aan de slag.

We beschikken over eigen montageteams die zeer professioneel en deskundig zijn en alles uit handen nemen bij projecten waarbij we je kantoormeubelen opkopen. Nadat het opgekochte kantoormeubilair naar onze opslag is vervoerd, controleren we alle meubelstukken grondig. We houden vervolgens bij hoeveel items op welke manier een tweede kans krijgen. Dit proces resulteert in het document wat wij het “duurzaamheidscertificaat” noemen. Wanneer het project afgerond is sturen we dit certificaat naar de klant om bewustwording te creëren over duurzaamheid.

Bij elk project is er een vast aanspreekpunt voor de klant, waardoor we helderheid en uitstekende service bieden bij elke stap van het project.

Wanneer kies je voor een opkoper?

Er zijn diverse situaties waarin de expertise van een professionele opkoper van onschatbare waarde kan zijn. Bij Officetrader begrijpen we dat elke situatie uniek is, en we staan klaar om je te helpen wanneer je voor een belangrijke beslissing staat. Hier zijn enkele veelvoorkomende scenario’s waarin onze diensten een cruciale rol kunnen spelen:

  • Bedrijfsverhuizing: Als je van plan bent om als bedrijf te verhuizen, kan een opkoper je helpen om op een goede en georganiseerde manier afscheid te nemen van spullen die je niet meer nodig heeft voordat je de overstap maakt.
  • Rebranding en vernieuwing: Een verandering in huisstijl of bedrijfsidentiteit gaat vaak samen met aanpassingen aan je kantoorinrichting. Onze opkopingsexperts helpen je bij het weghalen van oude items en het creëren van een frisse start.
  • Liquidatie en faillissement: In moeilijke tijden, zoals een liquidatie of faillissement, kan een opkoper je helpen om op een verantwoorde manier afscheid te nemen van jouw kantoorinrichting en tegelijkertijd mogelijke waarde te behouden.
  • Overtollige voorraden: Wanneer je voorraadbeheer te groot is geworden voor de ruimte waar het in staat en nu hierdoor met overtollige goederen zit, kunnen wij je helpen om ruimte te maken.
  • Nieuwe collecties en ruimtecreatie: Wil je een nieuwe collectie introduceren maar heb je hier geen opslagruimte voor? Onze opkopingsservice kan je helpen bij het vrijmaken van kostbare ruimte.
  • Transportschade en kapotte items: Door verschillende redenen kan je transportschade en kapotte items tijdens transport hebben. Samen met Officetrader geef je de beschadigde items een tweede leven.

Bij Officetrader zijn we er trots op dat we een betrouwbare partner zijn in al deze situaties. Onze expertise, toewijding aan duurzaamheid en klantgerichte aanpak zorgen ervoor dat je de beste resultaten behaalt, ongeacht de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd.

Neem contact met ons op!

Officetrader biedt vele diensten zoals opkoper aan. Wij begrijpen dat je misschien nog vragen heeft of enkele opmerkingen. Jouw vraag staat wellicht op onze Veelgestelde vragen pagina. Klik hieronder ervoor!

Heb je kantoormeubilair die je door Officetrader wil laten opkopen? Wij komen graag in contact met je om de mogelijkheden te bespreken. Vraag een vrijblijvende waardebepaling in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Vraag verhuisspullen aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een montageklus aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een meubeltransport aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een bedrijfsverhuizing aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een bedrijfsontruiming aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Nieuw voetkruis

Een nieuw voetkruis onder een bureaustoel waarvan die niet meer in orde is? Dat is voor ons geen probleem. We voegen heel simpel een nieuw voetkruis toe aan de stoel om hem zo weer werkend te krijgen. Dit doen we om zo min mogelijk weg te gooien en de levensduur van stoelen te verlengen!

Wrappen

Wrapping is een uitstekende oplossing voor meubelstukken met een slechte verflaag of met simpelweg een verouderde uitstraling. Door een ouderwets tafelblad te voorzien van een frisse wrap, kan dit een wereld van verschil maken. Bovendien biedt een goede wrap ook uitstekende bescherming waardoor intensief en langdurig gebruik geen probleem is.

Verven

Er is niets leukers dan mooie meubels nóg mooier maken. Door middel van verven kunnen we meubels die nog helemaal goed werken, ook cosmetisch een upgrade geven. Een goede coating is een prachtige oplossing voor een ouderwetse kleur of een verweerde verflaag.

Opnieuw stofferen

Een veelvoorkomend probleem van stoelen die bij ons binnenkomen is de versleten stoffering. Dit betekent in ieder geval dat de vorige eigenaar de stoel erg lekker vond zitten! Wij voorzien de stoel weer van een slijtvaste bekleding (evt. in gewenste kleur) en er staat weer een prachtige stoel waar weer jaren op gewerkt kan worden.

Polijsten

Verchroomde en glimmende onderdelen op een meubelstuk hebben de neiging om na een tijdje doffer te worden. Gelukkig kunnen we er met onze expertise voor zorgen dat het meubelstuk binnen enkele momenten weer helemaal blinkt!

Stelvoetjes vervangen

Goede stelvoetjes zijn onmisbaar onder kasten, tafels en bureaus. Met een stelvoetje voorkom je dat de boel wiebelt. Als we een meubelstuk binnenkrijgen en het stelvoetje is stuk, dan vervangen we deze door een nieuwe of gebruikte uit onze uitgebreide voorraad.

Poedercoaten

Met een spuitpistool wordt een elektrostatisch geladen poeder op het te coaten, metalen oppervlak gespoten. Na het aanbrengen wordt het object verhit, waardoor het poeder smelt en een duurzame coating vormt. Het resultaat is een glanzende, kras- en corrosiebestendige afwerking waardoor het product weer een nieuwe uitstraling heeft.

Nieuw onderstel

Als het onderstel van een bureau of tafel niet in orde is, kunnen we ervoor kiezen deze (gedeeltelijk) te vervangen. We hebben een ruime voorraad met heel veel verschillende onderdelen om een onderstel weer compleet en werkend te krijgen. Als we dit hebben gedaan staat er weer een bureau of tafel dat weer 100% werkt. Daar worden we blij van!

Nieuw blad

Bureaus waarvan de kwaliteit nog fantastisch is, maar wat blijkt, het blad is niet meer goed. Dat is jammer maar daar weten we wel raad mee. We voorzien het onderstel van een nieuw blad en er staat weer een prachtig product. De oude bladen verzamelen we en worden op een andere manier hergebruikt of gerecycled. We gooien zo min mogelijk weg!

Smeren

Sommige meubels kraken, piepen en lopen aan. Weg ermee! Nou mooi niet; wij gaan er door middel van siliconenspray voor zorgen dat het meubelstuk weer helemaal gesmeerd loopt. Of het nu gaat over een bureaustoel die niet lekker meer rolt, een tafel die piept of een roldeurkast waarvan de deur niet meer lekker sluit: Wij fixen het!

Controleren

We krijgen vaak tweedehands meubilair binnen waar in principe niets mee hoeft te gebeuren omdat het er piekfijn uitziet. Toch vinden we het nodig om alles goed te checken voordat het de verkoop in gaat. Dit doen we door elk binnenkomend meubelstuk te controleren op kwaliteit, functionaliteit en uitstraling.

Nieuwe gasveer

Dat is pech; gasveer lek! Gelukkig kunnen we deze bij Officetrader makkelijk vervangen. Is alleen de gasveer lek? Dan vervangen we ook alleen de gasveer. We zorgen er daarnaast voor dat het originele mechanisme intact blijft en dat het bestaande voetkruis gewoon weer gebruikt kan worden. Nu kan de stoel weer netjes omhoog en omlaag.

Foam vervangen

Een goede stoel laat graag op zich zitten. Na jaren zitten, echter, wordt het foam in het zitvlak en/of de rugleuning vaak aangetast. Voor ons is dit geen reden om de stoel gelijk af te schrijven. Integendeel; we verwijderen de stoffering (die dan vaak ook al versleten is) van de stoel en lokaliseren de plekken waar het foam is beschadigd. Op die plekken verwijderen we het foam en voegen nieuwe toe. Vervolgens stofferen we de stoel opnieuw met een slijtvaste stoffering en staat er weer een nieuw product.

Bureaustoel wielen vervangen

Het kan zo zijn dat de wielen van binnengekomen bureaustoelen niet meer lekker rollen, of dat er zelfs een paar missen. Als we dit niet met siliconenspray gefixed krijgen, verdient de stoel nieuwe wielen. Zo kan de bureaustoel weer jaren rollen. Bureaustoel blij, wij blij! 🙂

Armsteun vervangen

Als de armsteun van een stoel defect, versleten of afgebroken is dan vervangen we deze zodat de stoel er weer jaren tegenaan kan. De meeste armsteunen komen uit onze voorraad met tweedehands onderdelen. Deze voorraad leggen we aan door onbruikbare meubelen te ontmantelen en de overgebleven onderdelen te verzamelen. Op deze manier hoeven we zo min mogelijk weg te gooien en worden de onderdelen gebruikt om de levensduur van andere meubels te verlengen.

Neem contact op

Samen circulair ondernemen? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag een refurbishing aan

Vraag volledig vrijblijvend een refurbishing aan. Leg ook uit wat je precies zoekt. Heb je bijvoorbeeld eigen meubilair dat je wil laten refurbishen of zoek je compleet refurbished kantoormeubilair?

Vraag een waardebepaling aan

Om een goed beeld te krijgen van het meubilair vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. Vergeet niet je foto’s toe te voegen!

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.