Onze diensten

Wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wij als Officetrader zijn breed inzetbaar én gespecialiseerd op het gebied van bedrijfsontruimingen en de opkoop van kantoormeubelen. We vertellen je graag meer over wat we voor je kunnen betekenen.

[19-01-2021] - Uithuizing Office Trader-3

Met meer dan 10 jaar ervaring in deze branche zijn wij een ideale partner voor de ontruiming van je kantoor, of bedrijfspand. Wij hebben super handige en snelle mensen, die op een uiterst snelle en zorgvuldige wijze alles voor je uitruimen en verwerken.

Wij zetten in op een goede en vlekkeloze verhuizingen naar uw nieuwe bedrijfspand. Je hebt bij Officetrader altijd contact met een vast contactpersoon, die de gehele interne verhuizingen waarneemt en ook garant staat voor een goede afhandeling van jouw project. In samenspraak met je wordt je verhuizing voorbereid en uitgestippeld, zodat alles naar jou wens verloopt.

Foto_Bedrijfsontruimingen
Meubeltransport

Officetrader is de specialist op het gebied van het meubeltransport en intern vervoer. Wij bieden de beste service voor een zeer lage en competitieve prijs. Buiten de prijs leveren wij uitsluitend vakmensen die je de perfecte hulp kunnen bieden bij elk transport. Voor ieder project en aanvraag leveren wij uitsluitend maatwerk die past bij jou behoefte en wensen. Met name gespecialiseerd in het transport van kantoormeubilair, maar ook voor andere aanvragen staan wij open en kunnen wij een passende oplossing bieden.

Het monteren van kantoormeubelen kan een lastige klus zijn, zeker als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. Om je hierin bij te helpen hebben wij onze kantoormeubel montageservice in het leven geroepen. Officetrader heeft al ruim 12 jaar ervaring in het monteren, opknappen en schoonmaken van kantoormeubilair. Wij bieden uitstekende service met het monteren maar ook het opknappen, of repareren van kantoormeubilair.

Foto's Office Trader en Albeka-9 (Large)
[2021 01] - Sfeerfoto's Magazijn-17

OfficeTrader heeft eigen montage teams die professioneel en vakkundig werken en alles uit handen nemen bij onze projecten. Het aanspreekpunt van het project zorgt voor een perfecte afhandeling. Doordat je één vast aanspreekpunt hebt, weet je zeker dat het gehele traject ook zorgvuldig wordt opgepakt. Neem contact met ons op, of doe een gratis waardebepaling. Als de inboedel aansluit op onze spelregels, zult je een scherp bod ontvangen. Ook leveren wij, indien nodig, je pand geheel bezemschoon op.