Opkoop kantoormeubelen

Vraag een waardebepaling aan

Specialist in opkoop kantoormeubelen

Officetrader heeft eigen montage teams die professioneel en vakkundig werken en alles uit handen nemen bij onze projecten. Door efficiënt en zorgvuldig aan de slag te gaan is een duurzame afhandeling gewaarborgd. Doordat je het hele traject één vast aanspreekpunt hebt, kun je ervan op aan dat we zorgvuldig voor je te werk gaan en ben je verzekerd van een naadloze afhandeling. Neem contact met ons op, of doe een gratis waardebepaling. Als de inboedel aansluit op onze spelregels, zul je een scherp bod ontvangen. Ook leveren wij, indien nodig, je pand geheel bezemschoon op. Wij zijn actief in heel Nederland en in delen van België.

Offerte op maat

1. Afspraak & bezichtiging

Naar aanleiding van een positieve beoordeling van de waardebepaling komen wij graag bij je langs voor een bezichtiging bij jou op locatie.

Aanbod

2. Plaatsing & aanbieding

Na de bezichtiging vindt er een bieding plaats. Afhankelijk van de grootte van het project neemt dit max. 3 dagen in beslag!

Meubeltransport

3. Uithuizen & verplaatsen

Na akkoord gaan we een planning maken in overleg met jou om een datum vast te stellen waarin we alles netjes gaan afvoeren.

Nazorg en service

4. Afhandeling & betaling

Wij houden lijsten bij waarbij we elke zending tellen en maken een totaaloverzicht om over te gaan tot correcte financiële afhandeling.

Waarom kiezen voor Officetrader?

Bevestiging van uw duurzame keuze.

Veel bedrijven willen actief bijdragen aan verduurzaming en hun CO2 uitstoot verminderen en terugbrengen. Hergebruiken van meubilair = duurzaam ondernemen. Door te kiezen voor Officetrader krijg je een certificaat van je duurzame prestatie.

Veel meer dan opkopen alleen

Wij kopen zoals hierboven genoemd kantoormeubilair op, maar we doen veel meer! We doen interne bedrijfsverhuizingen, het geheel leeg en bezemschoon leeghalen van uw pand, ook leveren we montageteams voor je kantoormeubilair! Zoek je een handyman? Hierin staan we ook voor je klaar! Wij zijn een totaalleverancier voor je kantoor en bedrijfspand vragen! Wil je graag eens persoonlijk contact over je overtollige meubilair, of een andere klus? Wij helpen je graag!

Opkoper Kantoorinventaris Faillissement

Als curator is het lastig om een opkoper te vinden voor de kantoorinboedel. Een veiling is een optie maar veel liever heb je een betrouwbare partij die in een keer je complete boedel opkoopt. Officetrader is die betrouwbare en duurzame opkoper die je zoekt! Officetrader is de duurzame specialist op het gebied van het opkopen van kantoormeubelen. Wij staan garant voor een gratis waardebepaling, betrouwbare en snelle afhandeling van het opkopen van jou overtollige werkplekken. Door heel Nederland, dus ook in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam, kopen wij kantoormeubelen op!

Toe aan nieuwe kantoormeubelen?

Heb je een faillissement, of bent je toe aan nieuwe kantoormeubelen? Wil je graag je inboedel en meubelen verkopen? Het kan zijn dat je toe bent aan een nieuwe inrichting van je kantoor, dan is Officetrader een zeer betrouwbare en gespecialiseerde partij! Wij bieden je volledige service van A-Z, alles nemen wij je uit handen. Wij kopen met name meubels van bekende topmerken als Ahrend, KEMBO, ASPA, Gispen, Konig en Neurath, Giroflex en dergelijke. In praktisch de meeste meubels zijn we in geïnteresseerd. Van ladeblokken tot bureaus, van bureaus tot archiefkasten, bureaustoelen en zelfs elektronica.

Opkoper in geheel Nederland en België

Onze diensten strekken zich uit tot heel Nederland en België! Hier kan je denken aan Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen, Gent en Brussel. Je kunt het zo gek niet bedenken of we komen er en nemen je project geheel uit handen. Ga je verhuizen? Officetrader helpt je graag in het verhuizen van je kantoormeubilair. Altijd een vast contactpersoon en al ruim 15 jaar ervaring, is Officetrader een bedrijf dat jou kunt helpen in al je kantoor opkoop- en verhuis vraagstukken