Opkoop kantoormeubilair

Wij geven jouw meubilair een tweede leven.

Specialist in opkoop kantoormeubelen

Als je op zoek bent naar een opkoper van kantoormeubilair dan ben je op de juiste plek. Niet alleen omdat Officetrader specialist is in het opkopen van kantoormeubelen, maar ook omdat wij je meubilair weer een tweede leven geven. Samen met bedrijsvoerend Nederlands strijden wij tegen tegen de weggooicultuur. Help jij ons mee bij te dragen aan een circulaire samenleving?

Waarom kiezen voor Officetrader?

Opkoop in kantoormeubilair, dat is onze specialiteit. We geven al 20 jaar meubelen weer een nieuwe kans op de markt. Met eigen montage teams die professioneel en vakkundig werken en alles uit handen nemen hoef jij je nergens druk om te maken. Tijdens het traject heb je altijd één vast aanspreekpunt en kan je aan van zorgvuldigheid, goede communicatie en een naadloze afhandeling. Ook leveren wij, indien nodig, je pand geheel bezemschoon op.

Zodra je een aanvraag doet voor een waardepaling, welke tevens vrijbijvend is, gaan we hier snel mee aan de slag. Als de inboedel aansluit op onze spelregels, ontvang je binnen enkele werkdagen een passend en scherp bod op maat. Wij streven naar minimaal 25 meubelen, voordat we in actie kunnen komen en kunnen tegelijkertijd ook gigantische aantallen aan. Twijfel daarom niet om contact met ons op te nemen.

Dit is wat wij garanderen

Grote aantallen kantoormeubilair verkopen?

Officetrader is groot in duurzaamheid. En met groot bedoelen we ook echt groot. Wij bieden alle mogelijkheden om grote aantallen kantoormeubilair op te kopen. En naast een mooi bod zorgen wij dan ook dat we alles komen ophalen, eventueel opknappen en zeker te weten weer een nieuw leven geven.

Hoe gaan we te werk?

Wil jij je kantoormeubilair verkopen? Dan is het ook wel fijn om te weten waar je aan toe bent. Elk vraagstuk van elke klant is weer uniek en verdient zijn eigen plan van aanpak. Toch kunnen we je wel een idee geven hoe zo’n proces eruit ziet. Over het algemeen werken we namelijk wel op een vaste manier. Als lijfregel zijn onze processen wel altijd geoptimaliseerd met duurzaamheid in het achterhoofd. Zo zorgen we dat onze vrachtwagens altijd zo vol mogelijk zitten zodat we zo weinig mogelijk ritjes hoeven te rijden.

Zodra een aanvraag voor een waardebepaling postief wordt beoordeeld slaan we de handen ineen en geven we samen jouw kantoormeubilair een tweede leven. In de basis bestaat het opkoopproces uit 4 stappen. Deze hebben we hieronder visueel voor je uitgewerkt. 

1. Afspraak & bezichtiging

Bij een positieve beoordeling van de waardebepaling komen we graag bij je langs op locatie.

Aanvraag doen

2. Aanbieding op maat

Na de bezichting doen we een bieding op het meubilair. Afhankelijk van de grootte van het project neemt dit maximaal 3 dagen in beslag.

3. Uithuizen & verplaatsen

Na akkoord gaan we in overleg een planning maken met jou en stellen we data af waarin we het meubilair komen ophalen.

4. Afhandeling & betaling

Je contactpersoon neemt contact met je op en zorgt voor een correcte en tevreden afhandeling.

Veelgestelde vragen

Wij kopen met name meubels van bekende topmerken als Ahrend, KEMBO, ASPA, Gispen, Konig en Neurath, Giroflex en dergelijke. In praktisch de meeste meubels zijn we in geïnteresseerd. Van ladeblokken tot bureaus, van bureaus tot archiefkasten, bureaustoelen en zelfs elektronica.

Heb je een faillissement, of bent je toe aan nieuwe kantoormeubelen? Wil je graag je inboedel en meubelen verkopen? Het kan zijn dat je toe bent aan een nieuwe inrichting van je kantoor, dan is Officetrader een zeer betrouwbare en gespecialiseerde partij! Wij bieden je volledige service van A-Z, alles nemen wij je uit handen.

Ja dat is zeker mogelijk! Bij een samenwerking met Officetrader mag je uitgaan van een bezemschone en complete oplevering. We nemen graag alles voor je uit handen. Een gehele bedrijfsontruiming hebben we dan ook al veel ervaring mee.

Naast puur het opkopen van kantoormeubilair biedt Officetrader meer mogelijkheden op het gebied van ontruiming, verhuizing, montage en opkoop. Je kan hierbij denken aan interne bedrijfsverhuizingen, het geheel leeg en bezemschoon leeghalen van je pand of het leveren van montageteams voor je kantoormeubilair. Zoek je een handyman? Hierin staan we ook voor je klaar!

Wij zijn een totaalleverancier voor je kantoor en bedrijfspand vragen! Wil je graag eens persoonlijk contact over je overtollige meubilair, of een andere klus? Wij helpen je graag, en het liefst zo duurzaam mogelijk!

Vanaf 25 stuks wordt een aanbod pas interessant voor Officetrader. Wel vinden we het belangrijk dat je altijd je meubilair kwijt kunt. We zouden je kunnen aanbevelen om bij heel kleine aantallen je meubilair op marktplaats te zetten. Toch willen we je altijd de mogelijkheid geven om je meubilair bij ons aan te bieden. Het kan dan wel zijn dat we er een financiele vergoeding voor vragen.

Bij grotere of zelfs gigantische aantallen zit je bij ons sowieso altijd goed. We doen je dan een mooi passend bod op maat.

Bij Officetrader kan je rekenen op een eerlijke prijs voor jouw kantoormeubilair. Het exacte bedrag dat je krijgt voor jouw kantoormeubelen is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de staat van de meubelen, het merk, de vraag op de markt en de hoeveelheid meubilair dat je wil verkopen. Wij taxeren kantoormeubilair op een correcte manier en doen je een vrijblijvend bod.

Onze specialisten hebben uitgebreide kennis van de markt voor gebruikte kantoormeubelen en kunnen de waarde van jouw kantoormeubilair nauwkeurig bepalen. Of het nu gaat om Gispen kantoormeubilair, bureaustoelen van een bekend merk of andere kantoormeubelen, wij zorgen ervoor dat je een redelijke en marktconforme prijs ontvangt voor jouw kantoormeubilair.

Door te kiezen voor Officetrader als opkoper van kantoormeubilair, kan je erop vertrouwen dat je dus een eerlijke vergoeding ontvangt voor jouw gebruikte kantoormeubelen en dat de verkoop soepel verloopt.

Als curator is het lastig om een opkoper te vinden voor de kantoorinboedel. Een veiling is een optie maar veel liever heb je een betrouwbare partij die in een keer je complete boedel opkoopt. Officetrader is die betrouwbare en duurzame opkoper die je zoekt! Officetrader is de duurzame specialist op het gebied van het opkopen van kantoormeubelen. Wij staan garant voor een gratis waardebepaling, betrouwbare en snelle afhandeling van het opkopen van jou overtollige werkplekken. Door heel Nederland, dus ook in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam, kopen wij kantoormeubelen op!

Onze diensten strekken zich uit tot heel Nederland en België! Hier kan je denken aan AmsterdamRotterdamDen Haag, Antwerpen, Gent en Brussel. We komen overal en kunnen dus altijd langskomen om jouw meubilair te bekijken en eventueel op te kopen.

Officetrader is groot in duurzaamheid. Daarom zullen we je ook niet teleurstellen als je behoefte hebt aan vervangend meubilair. We hebben gigantische aantallen kantoormeubilair op voorraad, tweedehands en refurbished, die we je terug kunnen leveren als deze wens er is. Neem contact met ons op en ontdekt wat we voor je kunnen doen.

Samen circulair ondernemen

Veel bedrijven willen actief bijdragen aan verduurzaming en hun footprint kleiner maken. Het hergebruiken van meubilair is onwijs duurzaam. Als je je kantoormeubilair door Officetrader laat opkopen ben je er in ieder geval zeker van dat deze niet op de schroothoop terecht komen. Wij willen de afvalberg juist verkleinen.

Door jouw meubilair weer een tweede leven te geven lever je een belangrijk aandeel aan de circulaire samenleving. Wil je weten waarom wij dit doen hoe we dit realiseren? Lees hier meer over onze manier van werken.

Samen circulair ondernemen?

Wij verlengen de levensduur van jouw meubilair. Samen werken we aan een circulaire samenleving.

Vraag een waardebepaling aan

Om een goed beeld te krijgen van het meubilair vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. Vergeet niet je foto’s toe te voegen!

Vraag verhuisspullen aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een montageklus aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een meubeltransport aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een bedrijfsverhuizing aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een bedrijfsontruiming aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Nieuw voetkruis

Een nieuw voetkruis onder een bureaustoel waarvan die niet meer in orde is? Dat is voor ons geen probleem. We voegen heel simpel een nieuw voetkruis toe aan de stoel om hem zo weer werkend te krijgen. Dit doen we om zo min mogelijk weg te gooien en de levensduur van stoelen te verlengen!

Wrappen

Wrapping is een uitstekende oplossing voor meubelstukken met een slechte verflaag of met simpelweg een verouderde uitstraling. Door een ouderwets tafelblad te voorzien van een frisse wrap, kan dit een wereld van verschil maken. Bovendien biedt een goede wrap ook uitstekende bescherming waardoor intensief en langdurig gebruik geen probleem is.

Verven

Er is niets leukers dan mooie meubels nóg mooier maken. Door middel van verven kunnen we meubels die nog helemaal goed werken, ook cosmetisch een upgrade geven. Een goede coating is een prachtige oplossing voor een ouderwetse kleur of een verweerde verflaag.

Opnieuw stofferen

Een veelvoorkomend probleem van stoelen die bij ons binnenkomen is de versleten stoffering. Dit betekent in ieder geval dat de vorige eigenaar de stoel erg lekker vond zitten! Wij voorzien de stoel weer van een slijtvaste bekleding (evt. in gewenste kleur) en er staat weer een prachtige stoel waar weer jaren op gewerkt kan worden.

Polijsten

Verchroomde en glimmende onderdelen op een meubelstuk hebben de neiging om na een tijdje doffer te worden. Gelukkig kunnen we er met onze expertise voor zorgen dat het meubelstuk binnen enkele momenten weer helemaal blinkt!

Stelvoetjes vervangen

Goede stelvoetjes zijn onmisbaar onder kasten, tafels en bureaus. Met een stelvoetje voorkom je dat de boel wiebelt. Als we een meubelstuk binnenkrijgen en het stelvoetje is stuk, dan vervangen we deze door een nieuwe of gebruikte uit onze uitgebreide voorraad.

Poedercoaten

Met een spuitpistool wordt een elektrostatisch geladen poeder op het te coaten, metalen oppervlak gespoten. Na het aanbrengen wordt het object verhit, waardoor het poeder smelt en een duurzame coating vormt. Het resultaat is een glanzende, kras- en corrosiebestendige afwerking waardoor het product weer een nieuwe uitstraling heeft.

Nieuw onderstel

Als het onderstel van een bureau of tafel niet in orde is, kunnen we ervoor kiezen deze (gedeeltelijk) te vervangen. We hebben een ruime voorraad met heel veel verschillende onderdelen om een onderstel weer compleet en werkend te krijgen. Als we dit hebben gedaan staat er weer een bureau of tafel dat weer 100% werkt. Daar worden we blij van!

Nieuw blad

Bureaus waarvan de kwaliteit nog fantastisch is, maar wat blijkt, het blad is niet meer goed. Dat is jammer maar daar weten we wel raad mee. We voorzien het onderstel van een nieuw blad en er staat weer een prachtig product. De oude bladen verzamelen we en worden op een andere manier hergebruikt of gerecycled. We gooien zo min mogelijk weg!

Smeren

Sommige meubels kraken, piepen en lopen aan. Weg ermee! Nou mooi niet; wij gaan er door middel van siliconenspray voor zorgen dat het meubelstuk weer helemaal gesmeerd loopt. Of het nu gaat over een bureaustoel die niet lekker meer rolt, een tafel die piept of een roldeurkast waarvan de deur niet meer lekker sluit: Wij fixen het!

Controleren

We krijgen vaak tweedehands meubilair binnen waar in principe niets mee hoeft te gebeuren omdat het er piekfijn uitziet. Toch vinden we het nodig om alles goed te checken voordat het de verkoop in gaat. Dit doen we door elk binnenkomend meubelstuk te controleren op kwaliteit, functionaliteit en uitstraling.

Nieuwe gasveer

Dat is pech; gasveer lek! Gelukkig kunnen we deze bij Officetrader makkelijk vervangen. Is alleen de gasveer lek? Dan vervangen we ook alleen de gasveer. We zorgen er daarnaast voor dat het originele mechanisme intact blijft en dat het bestaande voetkruis gewoon weer gebruikt kan worden. Nu kan de stoel weer netjes omhoog en omlaag.

Foam vervangen

Een goede stoel laat graag op zich zitten. Na jaren zitten, echter, wordt het foam in het zitvlak en/of de rugleuning vaak aangetast. Voor ons is dit geen reden om de stoel gelijk af te schrijven. Integendeel; we verwijderen de stoffering (die dan vaak ook al versleten is) van de stoel en lokaliseren de plekken waar het foam is beschadigd. Op die plekken verwijderen we het foam en voegen nieuwe toe. Vervolgens stofferen we de stoel opnieuw met een slijtvaste stoffering en staat er weer een nieuw product.

Bureaustoel wielen vervangen

Het kan zo zijn dat de wielen van binnengekomen bureaustoelen niet meer lekker rollen, of dat er zelfs een paar missen. Als we dit niet met siliconenspray gefixed krijgen, verdient de stoel nieuwe wielen. Zo kan de bureaustoel weer jaren rollen. Bureaustoel blij, wij blij! 🙂

Armsteun vervangen

Als de armsteun van een stoel defect, versleten of afgebroken is dan vervangen we deze zodat de stoel er weer jaren tegenaan kan. De meeste armsteunen komen uit onze voorraad met tweedehands onderdelen. Deze voorraad leggen we aan door onbruikbare meubelen te ontmantelen en de overgebleven onderdelen te verzamelen. Op deze manier hoeven we zo min mogelijk weg te gooien en worden de onderdelen gebruikt om de levensduur van andere meubels te verlengen.

Neem contact op

Samen circulair ondernemen? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag een refurbishing aan

Vraag volledig vrijblijvend een refurbishing aan. Leg ook uit wat je precies zoekt. Heb je bijvoorbeeld eigen meubilair dat je wil laten refurbishen of zoek je compleet refurbished kantoormeubilair?

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.