Officetrader 2021 - Logo wit

Opkoop kantoormeubelen

Vraag een waardebepaling aan

Specialist in opkoop kantoormeubelen

Officetrader de kantoormeubel opkoper, heeft eigen montage teams die professioneel en vakkundig werken en alles uit handen nemen bij onze projecten. Door efficiënt en zorgvuldig aan de slag te gaan is een duurzame afhandeling gewaarborgd. Doordat je het hele traject één vast aanspreekpunt hebt, kun je ervan op aan dat we zorgvuldig voor je te werk gaan en ben je verzekerd van een naadloze afhandeling. Neem contact met ons op, of doe een gratis waardebepaling. Als de inboedel aansluit op onze spelregels, zul je een scherp bod ontvangen. Ook leveren wij, indien nodig, je pand geheel bezemschoon op. Wij zijn actief in heel Nederland en in delen van België.

Offerte op maat

1. Afspraak & bezichtiging

Naar aanleiding van een positieve beoordeling van de waardebepaling komen wij graag bij je langs voor een bezichtiging bij jou op locatie.

Aanbod

2. Plaatsing & aanbieding

Na de bezichtiging vindt er een bieding plaats. Afhankelijk van de grootte van het project neemt dit max. 3 dagen in beslag!

Meubeltransport

3. Uithuizen & verplaatsen

Na akkoord gaan we een planning maken in overleg met jou om een datum vast te stellen waarin we alles netjes gaan afvoeren.

Nazorg en service

4. Afhandeling & betaling

Wij houden lijsten bij waarbij we elke zending tellen en maken een totaaloverzicht om over te gaan tot correcte financiële afhandeling.

Waarom kiezen voor Officetrader?

Bevestiging van uw duurzame keuze.

Veel bedrijven willen actief bijdragen aan verduurzaming en hun CO2 uitstoot verminderen en terugbrengen. Hergebruiken van meubilair = duurzaam ondernemen. Door te kiezen voor Officetrader krijg je een certificaat van je duurzame prestatie.

Veel meer dan opkopen van kantoormeubilair alleen

Wij kopen zoals hierboven genoemd kantoormeubilair op, maar we doen veel meer! We doen interne bedrijfsverhuizingen, het geheel leeg en bezemschoon leeghalen van uw pand, ook leveren we montageteams voor je kantoormeubilair! Zoek je een handyman? Hierin staan we ook voor je klaar! Wij zijn een totaalleverancier voor je kantoor en bedrijfspand vragen! Wil je graag eens persoonlijk contact over je overtollige meubilair, of een andere klus? Wij helpen je graag!

Opkoper Kantoorinventaris Faillissement

Als curator is het lastig om een opkoper te vinden voor de kantoorinboedel. Een veiling is een optie maar veel liever heb je een betrouwbare partij die in een keer je complete boedel opkoopt. Officetrader is die betrouwbare en duurzame opkoper die je zoekt! Officetrader is de duurzame specialist op het gebied van het opkopen van kantoormeubelen. Wij staan garant voor een gratis waardebepaling, betrouwbare en snelle afhandeling van het opkopen van jou overtollige werkplekken. Door heel Nederland, dus ook in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam, kopen wij kantoormeubelen op!

Toe aan nieuwe kantoormeubelen?

Heb je een faillissement, of bent je toe aan nieuwe kantoormeubelen? Wil je graag je inboedel en meubelen verkopen? Het kan zijn dat je toe bent aan een nieuwe inrichting van je kantoor, dan is Officetrader een zeer betrouwbare en gespecialiseerde partij! Wij bieden je volledige service van A-Z, alles nemen wij je uit handen. Wij kopen met name meubels van bekende topmerken als Ahrend, KEMBO, ASPA, Gispen, Konig en Neurath, Giroflex en dergelijke. In praktisch de meeste meubels zijn we in geïnteresseerd. Van ladeblokken tot bureaus, van bureaus tot archiefkasten, bureaustoelen en zelfs elektronica.

Hoeveel kan ik krijgen voor mijn kantoormeubilair?

Bij Officetrader kan je rekenen op een eerlijke prijs voor jouw kantoormeubilair. Het exacte bedrag dat je krijgt voor jouw kantoormeubelen is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de staat van de meubelen, het merk, de vraag op de markt en de hoeveelheid meubilair dat je wil verkopen. Wij taxeren kantoormeubilair op een correcte manier en doen je een vrijblijvend bod.

Onze specialisten hebben uitgebreide kennis van de markt voor gebruikte kantoormeubelen en kunnen de waarde van jouw kantoormeubilair nauwkeurig bepalen. Of het nu gaat om Gispen kantoormeubilair, bureaustoelen van een bekend merk of andere kantoormeubelen, wij zorgen ervoor dat je een redelijke en marktconforme prijs ontvangt voor jouw kantoormeubilair.

Door te kiezen voor Officetrader als opkoper van kantoormeubilair, kan je erop vertrouwen dat je dus een eerlijke vergoeding ontvangt voor jouw gebruikte kantoormeubelen en dat de verkoop soepel verloopt.

 

Opkoper kantoormeubelen in geheel Nederland en België

Onze diensten strekken zich uit tot heel Nederland en België! Hier kan je denken aan Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen, Gent en Brussel. Je kunt het zo gek niet bedenken of we komen er en nemen je project geheel uit handen. Ga je verhuizen? Officetrader helpt je graag in het verhuizen van je kantoormeubilair. Altijd een vast contactpersoon en al ruim 15 jaar ervaring, is Officetrader een bedrijf dat jou kunt helpen in al je kantoor opkoop- en verhuis vraagstukken

Nieuw voetkruis

Een nieuw voetkruis onder een bureaustoel waarvan die niet meer in orde is? Dat is voor ons geen probleem. We voegen heel simpel een nieuw voetkruis toe aan de stoel om hem zo weer werkend te krijgen. Dit doen we om zo min mogelijk weg te gooien en de levensduur van stoelen te verlengen!

Wrappen

Wrapping is een uitstekende oplossing voor meubelstukken met een slechte verflaag of met simpelweg een verouderde uitstraling. Door een ouderwets tafelblad te voorzien van een frisse wrap, kan dit een wereld van verschil maken. Bovendien biedt een goede wrap ook uitstekende bescherming waardoor intensief en langdurig gebruik geen probleem is.

Verven

Er is niets leukers dan mooie meubels nóg mooier maken. Door middel van verven kunnen we meubels die nog helemaal goed werken, ook cosmetisch een upgrade geven. Een goede coating is een prachtige oplossing voor een ouderwetse kleur of een verweerde verflaag.

Opnieuw stofferen

Een veelvoorkomend probleem van stoelen die bij ons binnenkomen is de versleten stoffering. Dit betekent in ieder geval dat de vorige eigenaar de stoel erg lekker vond zitten! Wij voorzien de stoel weer van een slijtvaste bekleding (evt. in gewenste kleur) en er staat weer een prachtige stoel waar weer jaren op gewerkt kan worden.

Polijsten

Verchroomde en glimmende onderdelen op een meubelstuk hebben de neiging om na een tijdje doffer te worden. Gelukkig kunnen we er met onze expertise voor zorgen dat het meubelstuk binnen enkele momenten weer helemaal blinkt!

Stelvoetjes vervangen

Goede stelvoetjes zijn onmisbaar onder kasten, tafels en bureaus. Met een stelvoetje voorkom je dat de boel wiebelt. Als we een meubelstuk binnenkrijgen en het stelvoetje is stuk, dan vervangen we deze door een nieuwe of gebruikte uit onze uitgebreide voorraad.

Poedercoaten

Met een spuitpistool wordt een elektrostatisch geladen poeder op het te coaten, metalen oppervlak gespoten. Na het aanbrengen wordt het object verhit, waardoor het poeder smelt en een duurzame coating vormt. Het resultaat is een glanzende, kras- en corrosiebestendige afwerking waardoor het product weer een nieuwe uitstraling heeft.

Nieuw onderstel

Als het onderstel van een bureau of tafel niet in orde is, kunnen we ervoor kiezen deze (gedeeltelijk) te vervangen. We hebben een ruime voorraad met heel veel verschillende onderdelen om een onderstel weer compleet en werkend te krijgen. Als we dit hebben gedaan staat er weer een bureau of tafel dat weer 100% werkt. Daar worden we blij van!

Nieuw blad

Bureaus waarvan de kwaliteit nog fantastisch is, maar wat blijkt, het blad is niet meer goed. Dat is jammer maar daar weten we wel raad mee. We voorzien het onderstel van een nieuw blad en er staat weer een prachtig product. De oude bladen verzamelen we en worden op een andere manier hergebruikt of gerecycled. We gooien zo min mogelijk weg!

Smeren

Sommige meubels kraken, piepen en lopen aan. Weg ermee! Nou mooi niet; wij gaan er door middel van siliconenspray voor zorgen dat het meubelstuk weer helemaal gesmeerd loopt. Of het nu gaat over een bureaustoel die niet lekker meer rolt, een tafel die piept of een roldeurkast waarvan de deur niet meer lekker sluit: Wij fixen het!

Controleren

We krijgen vaak tweedehands meubilair binnen waar in principe niets mee hoeft te gebeuren omdat het er piekfijn uitziet. Toch vinden we het nodig om alles goed te checken voordat het de verkoop in gaat. Dit doen we door elk binnenkomend meubelstuk te controleren op kwaliteit, functionaliteit en uitstraling.

Nieuwe gasveer

Dat is pech; gasveer lek! Gelukkig kunnen we deze bij Officetrader makkelijk vervangen. Is alleen de gasveer lek? Dan vervangen we ook alleen de gasveer. We zorgen er daarnaast voor dat het originele mechanisme intact blijft en dat het bestaande voetkruis gewoon weer gebruikt kan worden. Nu kan de stoel weer netjes omhoog en omlaag.

Foam vervangen

Een goede stoel laat graag op zich zitten. Na jaren zitten, echter, wordt het foam in het zitvlak en/of de rugleuning vaak aangetast. Voor ons is dit geen reden om de stoel gelijk af te schrijven. Integendeel; we verwijderen de stoffering (die dan vaak ook al versleten is) van de stoel en lokaliseren de plekken waar het foam is beschadigd. Op die plekken verwijderen we het foam en voegen nieuwe toe. Vervolgens stofferen we de stoel opnieuw met een slijtvaste stoffering en staat er weer een nieuw product.

Bureaustoel wielen vervangen

Het kan zo zijn dat de wielen van binnengekomen bureaustoelen niet meer lekker rollen, of dat er zelfs een paar missen. Als we dit niet met siliconenspray gefixed krijgen, verdient de stoel nieuwe wielen. Zo kan de bureaustoel weer jaren rollen. Bureaustoel blij, wij blij! 🙂

Armsteun vervangen

Als de armsteun van een stoel defect, versleten of afgebroken is dan vervangen we deze zodat de stoel er weer jaren tegenaan kan. De meeste armsteunen komen uit onze voorraad met tweedehands onderdelen. Deze voorraad leggen we aan door onbruikbare meubelen te ontmantelen en de overgebleven onderdelen te verzamelen. Op deze manier hoeven we zo min mogelijk weg te gooien en worden de onderdelen gebruikt om de levensduur van andere meubels te verlengen.

Neem contact op

Samen circulair ondernemen? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag een refurbishing aan

Vraag volledig vrijblijvend een refurbishing aan. Leg ook uit wat je precies zoekt. Heb je bijvoorbeeld eigen meubilair dat je wil laten refurbishen of zoek je compleet refurbished kantoormeubilair?

Vraag een waardebepaling aan

Om een goed beeld te krijgen van het meubilair vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. Vergeet niet je foto’s toe te voegen!

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.