Waarom kiezen voor Officetrader?

Opkoper Kantoormeubelen Amsterdam

Zou u ook actief willen bijdragen aan verduurzaming en de CO2 uitstoot willen verminderen en terugbrengen. Hergebruiken van meubilair is de op een na hoogste trap op de ladder van Lansink. Verkoop uw oude kantoorinboedel voor een goede prijs en wij zorgen voor de refurbishing en het hergebruik. 

Zoekt u een opkoper voor uw kantoormeubelen in de buurt van Amsterdam?

Officetrader is de specialist op het gebied van het opkopen van kantoormeubelen. Wij staan garant voor een gratis waardebepaling, betrouwbare en snelle afhandeling van het opkopen van uw overtollige werkplekken. Door heel Nederland dus ook in Amsterdam kopen wij kantoormeubelen op!

Waardebepaling

Bent u op zoek naar een opkoper voor uw kantoormeubilair of restpartijen? Doe de gratis waardebepaling en krijg direct inzicht in de mogelijkheden.

Kantoormeubelen Opkopen in Amsterdam? Waarom wij?

Amsterdam is onze hoofdststad en heeft het grootste inwoneraantal van Nederland. Gelegen in Noord Holland is Amsterdam prima door ons te bedienen. Wij draaien nergens onze hand voor om en wij rijden met het grootste gemak naar Noord Holland. Wij hebben eigen montage teams die professioneel en vakkundig u alles uit handen nemen bij projecten waar we uw kantoormeubelen opkopen. Een aanspreekpunt bij elk project zorgt voor een perfecte afhandeling. Met al meer dan 10 jaar ervaring in de opkoop van kantoormeubilair is Officetrader een zeer betrouwbare partner. Onze service reikt zeer ver en gaan tot het uiterste om u naar volle tevredenheid te bedienen. Ook kopen wij op kantoormeubelen in België.

Waardebepaling van uw kantoormeubilair

We komen graag bij u langs maar willen eerst vragen of u ons een beeld wilt geven van wat u te koop heeft aan kantoormeubilair. Aan de hand van de gratis waardebepaling neemt onze collega contact met u op om over te gaan tot een bod om uw kantoormeubilair op te kopen.

© Officetrader B.V. All Rights Reserved.