Vraag een waardebepaling aan

Opkoper Kantoormeubelen Eindhoven

Ben je op zoek naar een betrouwbare opkoper van kantoormeubilair in de regio Eindhoven?

In het bruisende zuiden van Nederland, waar innovatie en bedrijvigheid elkaar ontmoeten, begrijpen wij als geen ander de noodzaak van duurzame bedrijfspraktijken. Of je nu verhuist, renoveert of gewoon je kantoorinrichting wilt vernieuwen, wij staan klaar om je te helpen als opkoper van kantoormeubelen Eindhoven

Waarom kiezen voor Officetrader?

Officetrader is al meer dan 15 jaar dé expert op gebied van het geven van een tweede leven aan kantoormeubilair. We leven in een economie waar veel nieuw wordt gemaakt en er veel op de afvalhoop beland. Dit noemen we een lineaire economie. In Europa belandt jaarlijks maar liefst 11 miljard kilogram meubilair op de vuilnisbelt. Ongeveer 85% van dit afval wordt verbrand of belandt op de schroothoop. Officetrader vindt dat dat anders moet! Daarom geven we al het kantoormeubilair wat bij ons binnen komt door middel van onze diensten, opkoping en bedrijfsontruimingen, een tweede kans. Op deze manier dragen wij bij aan een circulaire economie. Bij een circulaire economie worden producten opnieuw worden gebruikt en hoeven er bijna geen nieuwe grondstoffen gebruikt te worden.

Dit droeg Officetrader bij in 2022:

producten
0

een nieuw leven gegeven

bureaustoelen

met een tweede eigenaar

vergaderstoelen

woonden nieuwe besprekingen bij

kasten

kregen een nieuwe baas

Transparantie in prijs en service

Transparantie en service staan bij ons centraal. We bieden helderheid over hoe we de waarde van jouw gebruikte kantoormeubelen bepalen. Dit proces is recht door zee, zodat je snel een eerlijke prijs krijgt voor jouw kantoormeubilair. Geen verborgen kosten of onaangename verrassingen, alleen duidelijkheid vanaf het begin.

Offerte op maat

1. Afspraak & bezichtiging

Naar aanleiding van een positieve beoordeling van de waardebepaling komen wij graag bij je langs voor een bezichtiging bij je op locatie.

Aanbod

2. Plaatsing & aanbieding

Na de bezichtiging vindt er een bieding plaats. Afhankelijk van de grootte van het project neemt dit max. 3 dagen in beslag!

Meubeltransport

3. Uithuizen & verplaatsen

Na akkoord gaan we een planning maken in overleg met jou om een datum vast te stellen waarin we alles netjes gaan afvoeren.

Nazorg en service

4. Afhandeling & betaling

Wij houden lijsten bij waarbij we elke zending tellen en maken een totaaloverzicht om over te gaan tot correcte financiële afhandeling.

Flexibele aanpak

Elk bedrijf is uniek, en dus is elke situatie waarin kantoormeubelen verkocht moeten worden anders. Of je nu een grote partij kantoormeubelen hebt of slechts enkele bureaustoelen wilt verkopen, wij passen onze dienstverlening aan jouw specifieke behoeften aan. Onze flexibele aanpak garandeert een oplossing die past bij elke situatie, ongeacht de omvang of aard van het meubilair.

De waarde van jouw kantoormeubilair

De prijs van kantoormeubilair kan aanzienlijk verschillen, afhankelijk van diverse factoren zoals conditie, merk en marktvraag. Onze missie is om dit proces voor jou zo moeiteloos mogelijk te maken. Vul eenvoudig ons aanvraagformulier in en ontvang snel een schatting van de waarde van jouw kantoormeubels, zonder BTW. Op die manier ben je goed geïnformeerd, zonder enige verplichting.

Professionele afhandeling en veilig transport

Ons team bestaat uit professionals met ervaring in de inkoop van kantoormeubilair, logistiek en afhandeling. We zorgen ervoor dat het proces van inspectie tot aankoop en ophalen soepel verloopt, met respect voor jouw tijd en eigendom. Onze efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

We begrijpen het belang van zorgvuldig transport bij het ophalen van kantoormeubilair. Daarom investeren we continu in modern transport en materieel. Ons doel is om het meubilair veilig en efficiënt te verplaatsen, ongeacht de grootte of het aantal items. Je kunt erop vertrouwen dat jouw eigendommen in goede handen zijn.

Professionele en efficiënte afhandeling

Ons team bestaat uit professionals die niet alleen ervaren zijn in de inkoop van kantoormeubelen, maar ook in de logistiek en afhandeling. We zorgen ervoor dat het proces van inspectie tot aankoop en ophalen soepel verloopt, met respect voor jouw tijd en eigendom. Onze efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is voor het bedrijf.

Betrouwbare partner, opkoper kantoormeubelen Eindhoven

Als onderneming gespecialiseerd in de opkoop van kantoormeubilair in Eindhoven, streven wij naar het leveren van hoogwaardige kwaliteit en service. Ons team bestaat uit gedreven professionals die jouw vertrouwen verdienen. Wij zetten ons in om elke transactie soepel en naar volle tevredenheid af te handelen, met aandacht voor jouw specifieke situatie en behoeften.

Van aankoop tot ontruiming

Onze dienstverlening is uitgebreid en flexibel. Of het nu gaat om het opkopen van individuele items of het volledig ontruimen van kantoren, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten op jouw specifieke wensen en vereisten. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen door gebruik te maken van ons interactieve aanvraagformulier.

Risicovrije kantoorontruiming

Het proces van kantoorontruiming kan vaak een complexe aangelegenheid zijn, met diverse uitdagingen en risico’s waar je mee geconfronteerd kunt worden. Gelukkig staan wij met onze ervaring en deskundigheid klaar om je te begeleiden en te ondersteunen, zodat je deze risico’s kunt vermijden.

Door onze kennis en onze bewezen staat van dienst, kunnen wij je helpen om het ontruimingsproces soepel en efficiënt te laten verlopen. Ons doel is om jouw kantoorontruiming tot een stressvrije ervaring te maken, waarbij wij de last van dit proces van je schouders nemen. Op die manier kun jij je volledig concentreren op het vormgeven van de toekomst van jouw bedrijf, zonder je zorgen te hoeven maken over de praktische aspecten van de ontruiming.

Eenvoudig en voordelig kantoormeubel verkopen

Ontdek de eenvoud en voordelen van het verkopen van jouw gebruikte kantoormeubilair. Neem vandaag nog contact op met de gespecialiseerde opkoper kantoormeubilair Eindhoven voor een vrijblijvende offerte. Laat ons je bijstaan in het geven van een tweede leven aan kantoormeubilair, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Het belang van duurzaamheid in de moderne bedrijfswereld kan niet genoeg benadrukt worden. Door te kiezen voor de verkoop van jouw gebruikte kantoormeubilair aan een gespecialiseerde opkoper, lever je een bijdrage aan het verminderen van afval en ondersteun je de circulaire economie. We zijn er trots op dat we bedrijven in Eindhoven en omstreken kunnen bijstaan in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelen door een verantwoorde en winstgevende oplossing te bieden voor het opkopen van kantoormeubilair in Eindhoven.

Wanneer je voor ons kiest, kies je niet alleen voor een efficiënte en transparante service, maar ook voor een opkoper kantoormeubels Eindhoven die waarde hecht aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Samen kunnen we werken aan een groenere toekomst, terwijl we jouw bedrijf ondersteunen bij het ontzorgen van kantoorontruiming en -vernieuwing.

In Eindhoven, een stad die voorop loopt in duurzaamheid en innovatie, is het cruciaal dat bedrijven partners selecteren die hun waarden delen. Wij zijn die partner. Door samen te werken, kunnen we een positieve impact hebben op onze gemeenschap en het milieu, terwijl we tegelijkertijd de best mogelijke waarde bieden voor het opkoopproces van kantoormeubilair.

Neem contact met ons op!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verkopen en opkopen van jouw kantoormeubelen in Utrecht. Of het nu gaat om enkele items of een complete kantoorinrichting, wij bieden een oplossing die is afgestemd op iedere behoeften. Laat ons je helpen om jouw transitie soepel en duurzaam te maken.

Officetrader biedt vele diensten zoals opkoper aan. Wij begrijpen dat je misschien nog vragen heeft of enkele opmerkingen. Je vraag staat wellicht op onze veelgestelde vragen pagina. Klik hieronder ervoor!

Heb je kantoormeubilair die je door Officetrader wil laten opkopen? Wij komen graag in contact met je om de mogelijkheden te bespreken. Vraag een vrijblijvende waardebepaling in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Vraag een montageklus aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een meubeltransport aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een bedrijfsverhuizing aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een bedrijfsontruiming aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Nieuw voetkruis

Een nieuw voetkruis onder een bureaustoel waarvan die niet meer in orde is? Dat is voor ons geen probleem. We voegen heel simpel een nieuw voetkruis toe aan de stoel om hem zo weer werkend te krijgen. Dit doen we om zo min mogelijk weg te gooien en de levensduur van stoelen te verlengen!

Wrappen

Wrapping is een uitstekende oplossing voor meubelstukken met een slechte verflaag of met simpelweg een verouderde uitstraling. Door een ouderwets tafelblad te voorzien van een frisse wrap, kan dit een wereld van verschil maken. Bovendien biedt een goede wrap ook uitstekende bescherming waardoor intensief en langdurig gebruik geen probleem is.

Verven

Er is niets leukers dan mooie meubels nóg mooier maken. Door middel van verven kunnen we meubels die nog helemaal goed werken, ook cosmetisch een upgrade geven. Een goede coating is een prachtige oplossing voor een ouderwetse kleur of een verweerde verflaag.

Opnieuw stofferen

Een veelvoorkomend probleem van stoelen die bij ons binnenkomen is de versleten stoffering. Dit betekent in ieder geval dat de vorige eigenaar de stoel erg lekker vond zitten! Wij voorzien de stoel weer van een slijtvaste bekleding (evt. in gewenste kleur) en er staat weer een prachtige stoel waar weer jaren op gewerkt kan worden.

Polijsten

Verchroomde en glimmende onderdelen op een meubelstuk hebben de neiging om na een tijdje doffer te worden. Gelukkig kunnen we er met onze expertise voor zorgen dat het meubelstuk binnen enkele momenten weer helemaal blinkt!

Stelvoetjes vervangen

Goede stelvoetjes zijn onmisbaar onder kasten, tafels en bureaus. Met een stelvoetje voorkom je dat de boel wiebelt. Als we een meubelstuk binnenkrijgen en het stelvoetje is stuk, dan vervangen we deze door een nieuwe of gebruikte uit onze uitgebreide voorraad.

Poedercoaten

Met een spuitpistool wordt een elektrostatisch geladen poeder op het te coaten, metalen oppervlak gespoten. Na het aanbrengen wordt het object verhit, waardoor het poeder smelt en een duurzame coating vormt. Het resultaat is een glanzende, kras- en corrosiebestendige afwerking waardoor het product weer een nieuwe uitstraling heeft.

Nieuw onderstel

Als het onderstel van een bureau of tafel niet in orde is, kunnen we ervoor kiezen deze (gedeeltelijk) te vervangen. We hebben een ruime voorraad met heel veel verschillende onderdelen om een onderstel weer compleet en werkend te krijgen. Als we dit hebben gedaan staat er weer een bureau of tafel dat weer 100% werkt. Daar worden we blij van!

Nieuw blad

Bureaus waarvan de kwaliteit nog fantastisch is, maar wat blijkt, het blad is niet meer goed. Dat is jammer maar daar weten we wel raad mee. We voorzien het onderstel van een nieuw blad en er staat weer een prachtig product. De oude bladen verzamelen we en worden op een andere manier hergebruikt of gerecycled. We gooien zo min mogelijk weg!

Smeren

Sommige meubels kraken, piepen en lopen aan. Weg ermee! Nou mooi niet; wij gaan er door middel van siliconenspray voor zorgen dat het meubelstuk weer helemaal gesmeerd loopt. Of het nu gaat over een bureaustoel die niet lekker meer rolt, een tafel die piept of een roldeurkast waarvan de deur niet meer lekker sluit: Wij fixen het!

Controleren

We krijgen vaak tweedehands meubilair binnen waar in principe niets mee hoeft te gebeuren omdat het er piekfijn uitziet. Toch vinden we het nodig om alles goed te checken voordat het de verkoop in gaat. Dit doen we door elk binnenkomend meubelstuk te controleren op kwaliteit, functionaliteit en uitstraling.

Nieuwe gasveer

Dat is pech; gasveer lek! Gelukkig kunnen we deze bij Officetrader makkelijk vervangen. Is alleen de gasveer lek? Dan vervangen we ook alleen de gasveer. We zorgen er daarnaast voor dat het originele mechanisme intact blijft en dat het bestaande voetkruis gewoon weer gebruikt kan worden. Nu kan de stoel weer netjes omhoog en omlaag.

Foam vervangen

Een goede stoel laat graag op zich zitten. Na jaren zitten, echter, wordt het foam in het zitvlak en/of de rugleuning vaak aangetast. Voor ons is dit geen reden om de stoel gelijk af te schrijven. Integendeel; we verwijderen de stoffering (die dan vaak ook al versleten is) van de stoel en lokaliseren de plekken waar het foam is beschadigd. Op die plekken verwijderen we het foam en voegen nieuwe toe. Vervolgens stofferen we de stoel opnieuw met een slijtvaste stoffering en staat er weer een nieuw product.

Bureaustoel wielen vervangen

Het kan zo zijn dat de wielen van binnengekomen bureaustoelen niet meer lekker rollen, of dat er zelfs een paar missen. Als we dit niet met siliconenspray gefixed krijgen, verdient de stoel nieuwe wielen. Zo kan de bureaustoel weer jaren rollen. Bureaustoel blij, wij blij! 🙂

Armsteun vervangen

Als de armsteun van een stoel defect, versleten of afgebroken is dan vervangen we deze zodat de stoel er weer jaren tegenaan kan. De meeste armsteunen komen uit onze voorraad met tweedehands onderdelen. Deze voorraad leggen we aan door onbruikbare meubelen te ontmantelen en de overgebleven onderdelen te verzamelen. Op deze manier hoeven we zo min mogelijk weg te gooien en worden de onderdelen gebruikt om de levensduur van andere meubels te verlengen.

Neem contact op

Samen circulair ondernemen? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag een refurbishing aan

Vraag volledig vrijblijvend een refurbishing aan. Leg ook uit wat je precies zoekt. Heb je bijvoorbeeld eigen meubilair dat je wil laten refurbishen of zoek je compleet refurbished kantoormeubilair?

Vraag een waardebepaling aan

Om een goed beeld te krijgen van het meubilair vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. Vergeet niet je foto’s toe te voegen!

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.