Vraag een waardebepaling aan

Opkoper kantoormeubelen Groningen

Ben je op zoek naar een betrouwbare opkoper van kantoormeubilair in de regio Groningen?

In het bruisende noorden van Nederland, waar innovatie en bedrijvigheid hand in hand gaan, begrijpen wij als geen ander de noodzaak van duurzame bedrijfspraktijken. Of je nu verhuist, renoveert of gewoon je kantoorinrichting wilt vernieuwen, wij zijn hier om je te helpen met de opkoop van kantoormeubelen.

Waarom kiezen voor Officetrader?

Officetrader is al meer dan 15 jaar dé expert op gebied van het geven van een tweede leven aan kantoormeubilair. We leven in een economie waar veel nieuw wordt gemaakt en er veel op de afvalhoop beland. Dit noemen we een lineaire economie. In Europa belandt jaarlijks maar liefst 11 miljard kilogram meubilair op de vuilnisbelt. Ongeveer 85% van dit afval wordt verbrand of belandt op de schroothoop. Officetrader vindt dat dat anders moet! Daarom geven we al het kantoormeubilair wat bij ons binnen komt door middel van onze diensten, opkoping en bedrijfsontruimingen, een tweede kans. Op deze manier dragen wij bij aan een circulaire economie. Bij een circulaire economie worden producten opnieuw worden gebruikt en hoeven er bijna geen nieuwe grondstoffen gebruikt te worden.

Dit droeg Officetrader bij in 2022:

producten
0

een nieuw leven gegeven

bureaustoelen

met een tweede eigenaar

vergaderstoelen

woonden nieuwe besprekingen bij

kasten

kregen een nieuwe baas

Duurzaamheid en efficiëntie als kernwaarden

Bij ons staat duurzaamheid en efficiëntie hoog in het vaandel. We zijn ons ervan bewust dat het verantwoord afvoeren van gebruikte kantoormeubelen niet alleen draait om milieubewustzijn, maar ook om het maximaliseren van efficiëntie. Onze missie is om bedrijven in Groningen en omstreken te ondersteunen bij het vinden van een verantwoorde én winstgevende oplossing voor hun gebruikte kantoormeubilair. Dit bereiken we door middel van een snelle, eerlijke en transparante service, specifiek gericht op de aankoop van gebruikte kantoormeubelen.

Offerte op maat

1. Afspraak & bezichtiging

Naar aanleiding van een positieve beoordeling van de waardebepaling komen wij graag bij je langs voor een bezichtiging bij je op locatie.

Aanbod

2. Plaatsing & aanbieding

Na de bezichtiging vindt er een bieding plaats. Afhankelijk van de grootte van het project neemt dit max. 3 dagen in beslag!

Meubeltransport

3. Uithuizen & verplaatsen

Na akkoord gaan we een planning maken in overleg met jou om een datum vast te stellen waarin we alles netjes gaan afvoeren.

Nazorg en service

4. Afhandeling & betaling

Wij houden lijsten bij waarbij we elke zending tellen en maken een totaaloverzicht om over te gaan tot correcte financiële afhandeling.

Transparantie en eerlijkheid staan voorop

Transparantie en eerlijkheid staan bij ons voorop. Wij geloven in een heldere prijsbepaling, zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf. Met onze expertise als opkoper kantoormeubilair Groningen, bieden wij een transparant proces om de waarde van jouw gebruikte meubilair te bepalen. Geen gedoe, gewoon duidelijkheid van begin tot eind.

Flexibele oplossingen op maat

Elk bedrijf is uniek, en daarom bieden wij flexibele oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu een grote partij bureaus en stoelen hebt of slechts enkele items wilt verkopen, wij passen onze dienstverlening aan jou aan. Onze professionele en efficiënte afhandeling zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt, van inspectie tot ophalen, met respect voor jouw tijd en eigendom.

Veilig en efficiënt transport

Wij begrijpen het belang van veilig transport bij het verplaatsen van kantoormeubilair. Daarom investeren we voortdurend in moderne logistieke oplossingen om ervoor te zorgen dat jouw meubels veilig en efficiënt worden vervoerd, ongeacht de omvang of het aantal items. Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat jouw kantoormeubilair op de best mogelijke manier wordt behandeld tijdens het transport, met zorg en precisie om schade te minimaliseren.

Betrouwbare partner in opkoop

Als jouw betrouwbare partner in de opkoop van kantoormeubilair in Groningen, streven we naar een service van hoge kwaliteit die voldoet aan jouw verwachtingen. Van het opkopen van enkele items tot complete kantoorontruimingen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op jouw behoeften en wensen. Ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, vanaf de eerste waardebepaling tot en met het ophalen van de meubels.

Bijdragen aan een duurzame toekomst

Het verkopen van jouw gebruikte kantoormeubilair aan een gespecialiseerde opkoper draagt niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar ondersteunt ook de circulaire economie. Door voor ons te kiezen, kies je niet alleen voor een efficiënte en transparante service, maar ook voor een partner die waarde hecht aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Ontdek vandaag nog hoe eenvoudig en voordelig het is om jouw gebruikte kantoormeubilair in Groningen te verkopen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen bij het realiseren van een groenere toekomst, terwijl we jouw bedrijf ondersteunen bij het vernieuwen van de kantoorinrichting.

Een duurzame toekomst samen realiseren

Met Officetrader Groningen, kies je voor een partner die jouw behoeften begrijpt en zich inzet voor een duurzamere toekomst. Wij zijn er trots op dat we bedrijven in Groningen en omgeving kunnen helpen bij het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen door het bieden van een verantwoorde, winstgevende oplossing als opkoper kantoormeubels Groningen. Laat ons je helpen om jouw kantoorinrichting een tweede leven te geven, terwijl je bijdraagt aan een schonere en groenere wereld voor ons allemaal.

 

Neem contact met ons op!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verkopen en opkopen van jouw kantoormeubelen in Utrecht. Of het nu gaat om enkele items of een complete kantoorinrichting, wij bieden een oplossing die is afgestemd op iedere behoeften. Laat ons je helpen om jouw transitie soepel en duurzaam te maken.

Officetrader biedt vele diensten zoals opkoper aan. Wij begrijpen dat je misschien nog vragen heeft of enkele opmerkingen. Je vraag staat wellicht op onze veelgestelde vragen pagina. Klik hieronder ervoor!

Heb je kantoormeubilair die je door Officetrader wil laten opkopen? Wij komen graag in contact met je om de mogelijkheden te bespreken. Vraag een vrijblijvende waardebepaling in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Vraag een montageklus aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een meubeltransport aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een bedrijfsverhuizing aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een bedrijfsontruiming aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Nieuw voetkruis

Een nieuw voetkruis onder een bureaustoel waarvan die niet meer in orde is? Dat is voor ons geen probleem. We voegen heel simpel een nieuw voetkruis toe aan de stoel om hem zo weer werkend te krijgen. Dit doen we om zo min mogelijk weg te gooien en de levensduur van stoelen te verlengen!

Wrappen

Wrapping is een uitstekende oplossing voor meubelstukken met een slechte verflaag of met simpelweg een verouderde uitstraling. Door een ouderwets tafelblad te voorzien van een frisse wrap, kan dit een wereld van verschil maken. Bovendien biedt een goede wrap ook uitstekende bescherming waardoor intensief en langdurig gebruik geen probleem is.

Verven

Er is niets leukers dan mooie meubels nóg mooier maken. Door middel van verven kunnen we meubels die nog helemaal goed werken, ook cosmetisch een upgrade geven. Een goede coating is een prachtige oplossing voor een ouderwetse kleur of een verweerde verflaag.

Opnieuw stofferen

Een veelvoorkomend probleem van stoelen die bij ons binnenkomen is de versleten stoffering. Dit betekent in ieder geval dat de vorige eigenaar de stoel erg lekker vond zitten! Wij voorzien de stoel weer van een slijtvaste bekleding (evt. in gewenste kleur) en er staat weer een prachtige stoel waar weer jaren op gewerkt kan worden.

Polijsten

Verchroomde en glimmende onderdelen op een meubelstuk hebben de neiging om na een tijdje doffer te worden. Gelukkig kunnen we er met onze expertise voor zorgen dat het meubelstuk binnen enkele momenten weer helemaal blinkt!

Stelvoetjes vervangen

Goede stelvoetjes zijn onmisbaar onder kasten, tafels en bureaus. Met een stelvoetje voorkom je dat de boel wiebelt. Als we een meubelstuk binnenkrijgen en het stelvoetje is stuk, dan vervangen we deze door een nieuwe of gebruikte uit onze uitgebreide voorraad.

Poedercoaten

Met een spuitpistool wordt een elektrostatisch geladen poeder op het te coaten, metalen oppervlak gespoten. Na het aanbrengen wordt het object verhit, waardoor het poeder smelt en een duurzame coating vormt. Het resultaat is een glanzende, kras- en corrosiebestendige afwerking waardoor het product weer een nieuwe uitstraling heeft.

Nieuw onderstel

Als het onderstel van een bureau of tafel niet in orde is, kunnen we ervoor kiezen deze (gedeeltelijk) te vervangen. We hebben een ruime voorraad met heel veel verschillende onderdelen om een onderstel weer compleet en werkend te krijgen. Als we dit hebben gedaan staat er weer een bureau of tafel dat weer 100% werkt. Daar worden we blij van!

Nieuw blad

Bureaus waarvan de kwaliteit nog fantastisch is, maar wat blijkt, het blad is niet meer goed. Dat is jammer maar daar weten we wel raad mee. We voorzien het onderstel van een nieuw blad en er staat weer een prachtig product. De oude bladen verzamelen we en worden op een andere manier hergebruikt of gerecycled. We gooien zo min mogelijk weg!

Smeren

Sommige meubels kraken, piepen en lopen aan. Weg ermee! Nou mooi niet; wij gaan er door middel van siliconenspray voor zorgen dat het meubelstuk weer helemaal gesmeerd loopt. Of het nu gaat over een bureaustoel die niet lekker meer rolt, een tafel die piept of een roldeurkast waarvan de deur niet meer lekker sluit: Wij fixen het!

Controleren

We krijgen vaak tweedehands meubilair binnen waar in principe niets mee hoeft te gebeuren omdat het er piekfijn uitziet. Toch vinden we het nodig om alles goed te checken voordat het de verkoop in gaat. Dit doen we door elk binnenkomend meubelstuk te controleren op kwaliteit, functionaliteit en uitstraling.

Nieuwe gasveer

Dat is pech; gasveer lek! Gelukkig kunnen we deze bij Officetrader makkelijk vervangen. Is alleen de gasveer lek? Dan vervangen we ook alleen de gasveer. We zorgen er daarnaast voor dat het originele mechanisme intact blijft en dat het bestaande voetkruis gewoon weer gebruikt kan worden. Nu kan de stoel weer netjes omhoog en omlaag.

Foam vervangen

Een goede stoel laat graag op zich zitten. Na jaren zitten, echter, wordt het foam in het zitvlak en/of de rugleuning vaak aangetast. Voor ons is dit geen reden om de stoel gelijk af te schrijven. Integendeel; we verwijderen de stoffering (die dan vaak ook al versleten is) van de stoel en lokaliseren de plekken waar het foam is beschadigd. Op die plekken verwijderen we het foam en voegen nieuwe toe. Vervolgens stofferen we de stoel opnieuw met een slijtvaste stoffering en staat er weer een nieuw product.

Bureaustoel wielen vervangen

Het kan zo zijn dat de wielen van binnengekomen bureaustoelen niet meer lekker rollen, of dat er zelfs een paar missen. Als we dit niet met siliconenspray gefixed krijgen, verdient de stoel nieuwe wielen. Zo kan de bureaustoel weer jaren rollen. Bureaustoel blij, wij blij! 🙂

Armsteun vervangen

Als de armsteun van een stoel defect, versleten of afgebroken is dan vervangen we deze zodat de stoel er weer jaren tegenaan kan. De meeste armsteunen komen uit onze voorraad met tweedehands onderdelen. Deze voorraad leggen we aan door onbruikbare meubelen te ontmantelen en de overgebleven onderdelen te verzamelen. Op deze manier hoeven we zo min mogelijk weg te gooien en worden de onderdelen gebruikt om de levensduur van andere meubels te verlengen.

Neem contact op

Samen circulair ondernemen? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag een refurbishing aan

Vraag volledig vrijblijvend een refurbishing aan. Leg ook uit wat je precies zoekt. Heb je bijvoorbeeld eigen meubilair dat je wil laten refurbishen of zoek je compleet refurbished kantoormeubilair?

Vraag een waardebepaling aan

Om een goed beeld te krijgen van het meubilair vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. Vergeet niet je foto’s toe te voegen!

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.