Al ruim 15 jaar dé specialist!

Waarom Officetrader?

Officetrader is al ruim 15 jaar dé specialist in het opkopen van kantoormeubilair, het ontruimen en leeghalen van bedrijfspanden en verhuizingen voor bedrijven. Vanuit de opkoop van meubilair zijn onze dienstverleningen uitgebreid en werken inmiddels voor talloze grote en middelgrote bedrijven in binnen- en buitenland.

Groot in duurzaamheid!

Op een duurzame manier zaken doen. Dit is wat wij door middel van ons beleid en bedrijfsactiviteiten aan Nederland willen laten zien. En dan gaat het niet alleen om uitstraling en stimulering. Duurzaam zijn is voor ons de kern die dagelijks terugkomt in alle werkzaamheden verspreid over het hele bedrijf. Hierbij is het geven van een tweede leven aan gebruikte producten de kern van onze activiteiten.

Een prachtig voorbeeld van deze activiteiten is het demonteren van de kantoormeubelen die door ons worden opgekocht. Hierdoor hoeft onze transport minder kilometers te maken en worden onnodige vervoersbewegingen vermijd. Op onze locatie in Hendrik Ido Ambacht kunnen we de meubelen weer in elkaar zetten, controleren, schoonmaken en opnieuw de markt insturen.
Producten die beschadigd of incourant zijn, worden refurbished d.m.v. aanpassingen, nieuwe bladen, opnieuw stofferen, poedercoaten, etc. Ook kunnen sommige artikelen of materialen worden “omgebouwd” naar een ander type product om vervolgens ook een nieuw leven tegemoet te gaan.

Producten die niet her in te zetten zijn worden ontmanteld en in onderdelen op ons eigen platform Hergebruikalles.nl geplaatst. Wat overblijft zijn materialen die echt niet meer opnieuw te gebruiken zijn. Deze worden ontmanteld en gescheiden op ijzer, aluminium, koper, plastic, karten, hout, etc. en kunnen uitstekend in een grote container worden afgevoerd. Daarna blijft er nog een klein gedeelte restafval over.

Onze bedrijfsgegevens

Neem gerust contact met ons op voor de uitgebreide, duurzame oplossing die Officetrader te bieden heeft!

Officetrader
Noordeinde 204
3341LW Hendrik Ido Ambacht

VCA

VCA gecertificeerd personeel

Al ons personeel is VCA gecertificeerd. Zo bent je altijd verzekerd van een veilige en aandachtige oplevering.

12 jaar ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Met al meer dan 15 jaar ervaring onder de riem is geen logistiek vraagstuk voor ons te gek. Of het nu gaat om een klein of groot bedrijf; Officetrader is dé ontzorger!

Tevreden klanten

3500+ tevreden klanten

Meer dan 3500 tevreden klanten gingen je voor. Daar zijn we stiekem toch een beetje trots op. Ben jij de volgende?

Samen duurzaam!

De vraag naar producten stijgt ieder jaar doordat het aantal consumenten in de wereld stijgt. De grondstoffen die nodig zijn voor het maken van de producten worden steeds schaarser en duurder.
Door het hergebruiken van onder andere kantoormeubilair kunnen we het verschil maken!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Duurzaam ondernemen is een onderdeel van MVO. Iets wat we bij Officetrader in het algemeen hoog in het vaandel hebben staan. Zo wordt een deel van ons werk opgepakt door de sociale werkplaats Haeghe groep en steunen wij organisaties als stichting Anders en Woord en Daad.

Ook onze eigen werkomgeving proberen we hier op in te richten door een energie zuinige omgeving te bieden en optimale en sociale omstandigheden te bieden voor ons personeel.