Bedrijfsverhuizingen

  • Al ruim 12 jaar de specialist

  • Kosteloos en vrijblijvend voorstel

  • Bezemschone en complete oplevering

  • Altijd 1 vast aanspreekpunt

  • Al veel klanten gingen u voor

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Formulier Bedrijfsverhuizingen

Vanaf en waarheen moet er verhuisd worden?

reCAPTCHA

Interne bedrijfsverhuizingen

Officetrader is echt een hands-on bedrijf die met enthousiasme en motivatie interne bedrijfsverhuizingen doet voor grote en kleine bedrijven. Bij interne bedrijfsverhuizingen komt heel veel kijken. In dit traject is efficiency en communicatie heel belangrijk. Wij zetten in op een goede en vlekkeloze verhuizingen naar uw nieuwe bedrijfspand. U heeft bij Officetrader altijd contact met een vast contactpersoon, die de gehele interne verhuizingen waarneemt en ook garant staat voor een goede afhandeling van uw project. In samenspraak met u wordt uw verhuizing voorbereid en uitgestippeld, zodat alles naar uw wens verloopt. Met ruim 5 jaar ervaring is Officetrader in staat uw gehele traject van A-Z te verzorgen!

Zakelijk verhuizen

Op zoek naar een zakelijk verhuizing? Zoek niet verder. Officetrader is al ruim 10 jaar expert in verhuizingen voor bedrijven. Diverse klanten waarbij we uithuizingen verrichten zijn ook vaak op zoek naar een partij die interne verhuizingen kunnen uitvoeren. Ook daarvoor bent u bij Officetrader aan het juiste adres. Officetrader draait nergens zijn hand voor om! Wij kopen kantoormeubelen en inboedels op, maar kunnen ook volledige interne bedrijfsverhuizingen voor u realiseren. Als u door ons uw interne bedrijfsverhuizing laat doen, bent u verzekert van een goede service. Al ruim 10 jaar staan wij garant voor een professionele afhandeling van diverse klussen, zowel groot als klein. Ook krijgt u altijd een vast contact persoon tijden het gehele project. Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw interne verhuizing en ervaar de kracht van Officetrader!

Waarom kiezen voor Officetrader?

Volledige en efficiënte bedrijfsverhuizingen.

Gaat uw bedrijf zich vestigen op een andere locatie en daarom op zoek naar een verhuizer specifiek voor je bedrijf? Officetrader is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen en regelt alles efficiënt en volgens zeer strakke protocollen.  

Bedrijfsverhuizingen

Wat doen we bij een zakelijk verhuizing?

Wij verhuizen al uw meubels in een strak en efficiënt tijdsbestek. Wat valt binnen onze service?

  • Demontage en montage
  • In en uitpak service
  • Bedrijf bezemschoon opleveren

 

Bekijk meer diensten

Kantoormeubel opkopen
Bedrijfsontruimingen
Meubelmontage
Waardetaxatie
Verhuur

De

Route voor een snelle bedrijfsverhuizing

Op zoek naar een snelle en strak georganiseerde verhuizingen voor je bedrijf? Wij kunnen snel schakelen en uw project direct oppakken. Al veel bedrijven gingen u naar tevredenheid voor. Weet u hoe we dit doen?

1

Snelheid& Directe service

Nieuwsgierig hoe wij te werk gaan in een verhuistraject? Bekijk onze service:

2

Offerte& Op maat

Vrijblijvend Voorstel

Naar aanleiding van uw aanvraag doen wij u een passend en vrijblijvend aanbod.

3

Akkoord& en planning

Planning

Na uw (gaan we van uit) akkoord stemmen we exact af wanneer de verhuizing plaats kan vinden.

4

Verhuizing& En oplevering

Afvoeren

We verhuizen volgens afspraak naar de door u aangegeven locatie. Het professionele team van Officetrader pakt alles in en levert het oude pand bezemschoon en gebruiksklaar op.

5

Afhandeling& Nazorg

Nazorg en Service

Na het transport neemt uw contactpersoon contact op en zorgt voor een correct en tevreden afhandeling en indien gewenst vindt er nog verdere service plaats.

Voor wie werken wij?