Bedrijfsverhuizingen

Vraag een waardebepaling aan

Wil je je bedrijf verhuizen met oog voor duurzaamheid en efficiëntie? Bij Officetrader ben je aan het juiste adres. Met meer dan 15 jaar ervaring bieden we hands-on oplossingen voor zowel grote als kleine bedrijfsverhuizingen. We zorgen niet alleen voor een vlekkeloze bedrijfsverhuizing voor zowel interne bedrijfsverhuizingen als zakelijke, maar waarborgen ook een duurzaam proces. Onze vakmensen staan garant voor een professionele en zorgvuldige aanpak, terwijl je altijd één vast aanspreekpunt hebt voor een soepele afhandeling van je project.

Interne bedrijfsverhuizingen

Bij interne bedrijfsverhuizingen komt heel veel kijken. In dit traject is efficiency en communicatie heel belangrijk. Niet alleen zetten wij in op een goede en vlekkeloze verhuizing.  Maar staan wij ook voor een duurzaam proces.

Interne bedrijfsverhuizingen bij Officetrader wat kun je verwachten:

 • Hands-on benadering met enthousiasme en motivatie.
 • Focus op efficiency en communicatie gedurende het hele proces.
 • Duurzaamheid staat centraal: zorgvuldige afhandeling met oog voor het milieu.
 • Ervaren vakmensen garanderen een vlekkeloze verhuizing.
 • Toegewezen vast contactpersoon voor een soepele communicatie en afhandeling.
 • Verhuisplan wordt in samenspraak met jou opgesteld voor een gepersonaliseerde ervaring.
 • Officetrader verzorgt het volledige traject van A tot Z, met meer dan 15 jaar ervaring in het vak.

Zakelijk bedrijfsverhuizing

Op zoek naar een zakelijk bedrijfsverhuizing? Als bedrijf sta je soms voor uitdagingen die meer vereisen dan alleen strategische besluitvorming. Het verplaatsen van je bedrijf naar een nieuwe locatie kan een stap zijn in de groei, herpositionering of optimalisatie van je onderneming. Maar dit proces brengt vaak een complexe reeks taken met zich mee, van het coördineren van logistiek tot het minimaliseren van operationele onderbrekingen.

Bij Officetrader begrijpen we de unieke behoeften en uitdagingen van zakelijke verhuizingen. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak zijn we gepassioneerd door het bieden van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van efficiëntie, zorgvuldigheid en klanttevredenheid. Of je nu een klein kantoor of een groot bedrijfscomplex verplaatst, wij zijn er om je te begeleiden door elke fase van het proces, zodat je bedrijf soepel en zonder verstoringen kan blijven opereren tijdens deze overgang. Ontdek hoe Officetrader jouw zakelijke bedrijfsverhuizing tot een succes kan maken

Zakelijke bedrijfsverhuizing met Officetrader, wat kun je verwachten:

 • Ruim 15 jaar expertise in zakelijke bedrijfsverhuizingen.
 • Mogelijkheid tot opkopen van kantoormeubelen en inboedels.
 • Volledige interne en zakelijke bedrijfsverhuizingen worden efficiënt uitgevoerd.
 • Gegarandeerde goede service en duurzame afhandeling van projecten.
 • Vast contactpersoon gedurende het hele project voor een soepele communicatie.
 • Groot en klein, elke klus wordt professioneel aangepakt.
Offerte op maat

1. Vrijblijvend voorstel

Naar aanleiding van je aanvraag doen wij je een passend en vrijblijvend aanbod.

Planning

2. Planning

Na je (gaan we van uit) akkoord stemmen we exact af wanneer de verhuizing plaats kan vinden.

Meubeltransport

3. Afvoeren

We verhuizen volgens afspraak naar de door jou aangegeven locatie. Het professionele team van Officetrader pakt alles in en levert het oude pand bezemschoon en gebruiksklaar op.

Contact

4. Nazorg en service

Na het transport neemt je contactpersoon contact op en zorgt voor een correct en tevreden afhandeling en indien gewenst vindt er nog verdere service plaats.

Waarom kiezen voor Officetrader?

Volledige en efficiënte bedrijfsverhuizingen.

Gaat je bedrijf zich vestigen op een andere locatie en daarom op zoek naar een verhuizer specifiek voor je bedrijf? Officetrader is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen en regelt alles efficiënt en volgens zeer strakke protocollen.  

Wat doen we bij een zakelijke verhuizing?

Wij verhuizen al je meubels in een strak en efficiënt tijdsbestek. Wat valt binnen onze service?

 • Demontage en montage
 • In en uitpak service
 • Bedrijf bezemschoon opleveren

Veelgestelde vragen

Bij Officetrader hanteren we uurprijzen die in overleg met de klant worden vastgesteld. Op basis van deze afspraken ontvang je een offerte met een geschat aantal benodigde uren. Deze offerte vormt tevens de definitieve prijs, zelfs als het werk uiteindelijk meer tijd blijkt te kosten. Uiteraard kunnen extra zaken of taken die niet van tevoren zijn afgesproken een uitzondering vormen op deze regel.

Zeker, bij Officetrader hebben wij circulair ondernemen hoog in het vaandel staan. Wij kunnen dan ook de overtollige kantoormeubel opkopen deze indien nodig refurbishen en zo een tweede leven geven. Niet alleen goed voor jouw portemonnee maar ook voor het milieu.

Ja, Naast bedrijfsverhuizingen kun je bij Officetrader ook terecht voor:

Zoek jij hulp bij een interne of zakelijke bedrijfsverhuizing in België? Ook dan bij je bij Officetrader aan het juiste adres. Wij zijn actief in heel Nederland en België. Vraag vandaag nog je offerte aan.

Vraag een montageklus aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een meubeltransport aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een bedrijfsverhuizing aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een bedrijfsontruiming aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Nieuw voetkruis

Een nieuw voetkruis onder een bureaustoel waarvan die niet meer in orde is? Dat is voor ons geen probleem. We voegen heel simpel een nieuw voetkruis toe aan de stoel om hem zo weer werkend te krijgen. Dit doen we om zo min mogelijk weg te gooien en de levensduur van stoelen te verlengen!

Wrappen

Wrapping is een uitstekende oplossing voor meubelstukken met een slechte verflaag of met simpelweg een verouderde uitstraling. Door een ouderwets tafelblad te voorzien van een frisse wrap, kan dit een wereld van verschil maken. Bovendien biedt een goede wrap ook uitstekende bescherming waardoor intensief en langdurig gebruik geen probleem is.

Verven

Er is niets leukers dan mooie meubels nóg mooier maken. Door middel van verven kunnen we meubels die nog helemaal goed werken, ook cosmetisch een upgrade geven. Een goede coating is een prachtige oplossing voor een ouderwetse kleur of een verweerde verflaag.

Opnieuw stofferen

Een veelvoorkomend probleem van stoelen die bij ons binnenkomen is de versleten stoffering. Dit betekent in ieder geval dat de vorige eigenaar de stoel erg lekker vond zitten! Wij voorzien de stoel weer van een slijtvaste bekleding (evt. in gewenste kleur) en er staat weer een prachtige stoel waar weer jaren op gewerkt kan worden.

Polijsten

Verchroomde en glimmende onderdelen op een meubelstuk hebben de neiging om na een tijdje doffer te worden. Gelukkig kunnen we er met onze expertise voor zorgen dat het meubelstuk binnen enkele momenten weer helemaal blinkt!

Stelvoetjes vervangen

Goede stelvoetjes zijn onmisbaar onder kasten, tafels en bureaus. Met een stelvoetje voorkom je dat de boel wiebelt. Als we een meubelstuk binnenkrijgen en het stelvoetje is stuk, dan vervangen we deze door een nieuwe of gebruikte uit onze uitgebreide voorraad.

Poedercoaten

Met een spuitpistool wordt een elektrostatisch geladen poeder op het te coaten, metalen oppervlak gespoten. Na het aanbrengen wordt het object verhit, waardoor het poeder smelt en een duurzame coating vormt. Het resultaat is een glanzende, kras- en corrosiebestendige afwerking waardoor het product weer een nieuwe uitstraling heeft.

Nieuw onderstel

Als het onderstel van een bureau of tafel niet in orde is, kunnen we ervoor kiezen deze (gedeeltelijk) te vervangen. We hebben een ruime voorraad met heel veel verschillende onderdelen om een onderstel weer compleet en werkend te krijgen. Als we dit hebben gedaan staat er weer een bureau of tafel dat weer 100% werkt. Daar worden we blij van!

Nieuw blad

Bureaus waarvan de kwaliteit nog fantastisch is, maar wat blijkt, het blad is niet meer goed. Dat is jammer maar daar weten we wel raad mee. We voorzien het onderstel van een nieuw blad en er staat weer een prachtig product. De oude bladen verzamelen we en worden op een andere manier hergebruikt of gerecycled. We gooien zo min mogelijk weg!

Smeren

Sommige meubels kraken, piepen en lopen aan. Weg ermee! Nou mooi niet; wij gaan er door middel van siliconenspray voor zorgen dat het meubelstuk weer helemaal gesmeerd loopt. Of het nu gaat over een bureaustoel die niet lekker meer rolt, een tafel die piept of een roldeurkast waarvan de deur niet meer lekker sluit: Wij fixen het!

Controleren

We krijgen vaak tweedehands meubilair binnen waar in principe niets mee hoeft te gebeuren omdat het er piekfijn uitziet. Toch vinden we het nodig om alles goed te checken voordat het de verkoop in gaat. Dit doen we door elk binnenkomend meubelstuk te controleren op kwaliteit, functionaliteit en uitstraling.

Nieuwe gasveer

Dat is pech; gasveer lek! Gelukkig kunnen we deze bij Officetrader makkelijk vervangen. Is alleen de gasveer lek? Dan vervangen we ook alleen de gasveer. We zorgen er daarnaast voor dat het originele mechanisme intact blijft en dat het bestaande voetkruis gewoon weer gebruikt kan worden. Nu kan de stoel weer netjes omhoog en omlaag.

Foam vervangen

Een goede stoel laat graag op zich zitten. Na jaren zitten, echter, wordt het foam in het zitvlak en/of de rugleuning vaak aangetast. Voor ons is dit geen reden om de stoel gelijk af te schrijven. Integendeel; we verwijderen de stoffering (die dan vaak ook al versleten is) van de stoel en lokaliseren de plekken waar het foam is beschadigd. Op die plekken verwijderen we het foam en voegen nieuwe toe. Vervolgens stofferen we de stoel opnieuw met een slijtvaste stoffering en staat er weer een nieuw product.

Bureaustoel wielen vervangen

Het kan zo zijn dat de wielen van binnengekomen bureaustoelen niet meer lekker rollen, of dat er zelfs een paar missen. Als we dit niet met siliconenspray gefixed krijgen, verdient de stoel nieuwe wielen. Zo kan de bureaustoel weer jaren rollen. Bureaustoel blij, wij blij! 🙂

Armsteun vervangen

Als de armsteun van een stoel defect, versleten of afgebroken is dan vervangen we deze zodat de stoel er weer jaren tegenaan kan. De meeste armsteunen komen uit onze voorraad met tweedehands onderdelen. Deze voorraad leggen we aan door onbruikbare meubelen te ontmantelen en de overgebleven onderdelen te verzamelen. Op deze manier hoeven we zo min mogelijk weg te gooien en worden de onderdelen gebruikt om de levensduur van andere meubels te verlengen.

Neem contact op

Samen circulair ondernemen? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag een refurbishing aan

Vraag volledig vrijblijvend een refurbishing aan. Leg ook uit wat je precies zoekt. Heb je bijvoorbeeld eigen meubilair dat je wil laten refurbishen of zoek je compleet refurbished kantoormeubilair?

Vraag een waardebepaling aan

Om een goed beeld te krijgen van het meubilair vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. Vergeet niet je foto’s toe te voegen!

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.