Bedrijfsverhuizingen

Vraag een waardebepaling aan

Interne bedrijfsverhuizingen

Officetrader is echt een hands-on bedrijf dat met enthousiasme en motivatie interne bedrijfsverhuizingen doet voor grote en kleine bedrijven. Bij interne bedrijfsverhuizingen komt heel veel kijken. In dit traject is efficiency en communicatie heel belangrijk. Niet alleen zetten wij in op een goede en vlekkeloze verhuizing naar uw nieuwe bedrijfspand, maar staan wij ook voor een duurzaam proces. We gaan met onze vakmensen efficiënt en zorgvuldig aan de slag om een duurzaam proces te waarborgen. U heeft bij Officetrader altijd contact met een vast contactpersoon, die de gehele interne verhuizingen waarneemt en ook garant staat voor een goede afhandeling van uw project. In samenspraak met u wordt uw verhuizing voorbereid en uitgestippeld, zodat alles naar uw wens verloopt. Met ruim 15 jaar ervaring is Officetrader in staat uw gehele traject van A-Z te verzorgen!

Zakelijk verhuizen

Op zoek naar een zakelijk verhuizing? Zoek niet verder. Officetrader is al ruim 15 jaar expert in verhuizingen voor bedrijven. Diverse klanten waarbij we uithuizingen verrichten zijn ook vaak op zoek naar een partij die interne verhuizingen kunnen uitvoeren. Ook daarvoor bent u bij Officetrader aan het juiste adres. Officetrader draait nergens zijn hand voor om! Wij kopen kantoormeubelen en inboedels op, maar kunnen ook volledige interne bedrijfsverhuizingen voor u realiseren. Als u door ons uw interne bedrijfsverhuizing laat doen, bent u verzekert van een goede service. Al ruim 15 jaar staan wij garant voor een professionele en duurzame afhandeling van diverse klussen, zowel groot als klein. Ook krijgt u altijd een vast contact persoon tijden het gehele project. Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw interne verhuizing en ervaar de kracht van Officetrader!

Offerte op maat

1. Vrijblijvend voorstel

Naar aanleiding van uw aanvraag doen wij u een passend en vrijblijvend aanbod.

Planning

2. Planning

Na uw (gaan we van uit) akkoord stemmen we exact af wanneer de verhuizing plaats kan vinden.

Meubeltransport

3. Afvoeren

We verhuizen volgens afspraak naar de door u aangegeven locatie. Het professionele team van Officetrader pakt alles in en levert het oude pand bezemschoon en gebruiksklaar op.

Contact

4. Nazorg en service

Na het transport neemt uw contactpersoon contact op en zorgt voor een correct en tevreden afhandeling en indien gewenst vindt er nog verdere service plaats.

Waarom kiezen voor Officetrader?

Volledige en efficiënte bedrijfsverhuizingen.

Gaat uw bedrijf zich vestigen op een andere locatie en daarom op zoek naar een verhuizer specifiek voor je bedrijf? Officetrader is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen en regelt alles efficiënt en volgens zeer strakke protocollen.  

Wat doen we bij een zakelijke verhuizing?

Wij verhuizen al uw meubels in een strak en efficiënt tijdsbestek. Wat valt binnen onze service?

  • Demontage en montage
  • In en uitpak service
  • Bedrijf bezemschoon opleveren