Vraag een waardebepaling aan

Opkoper Kantoormeubelen Utrecht

Zoek je naar een duurzame opkoper in de buurt van Utrecht?

In het hart van Nederland, Utrecht, een stad bekend om zijn historische centrum, innovatieve bedrijfsleven en academische excellence, komt de behoefte aan duurzame bedrijfspraktijken steeds vaker naar voren. Vooral wanneer bedrijven verhuizen, renoveren of hun kantoormeubilair vernieuwen, rijst de vraag: wat te doen met het oude meubilair? Hier komt onze expertise als opkoper van kantoormeubelen in Utrecht om de hoek kijken.

Waarom kiezen voor Officetrader?

Officetrader is al meer dan 15 jaar dé expert op gebied van het geven van een tweede leven aan kantoormeubilair. We leven in een economie waar veel nieuw wordt gemaakt en er veel op de afvalhoop beland. Dit noemen we een lineaire economie. In Europa belandt jaarlijks maar liefst 11 miljard kilogram meubilair op de vuilnisbelt. Ongeveer 85% van dit afval wordt verbrand of belandt op de schroothoop. Officetrader vindt dat dat anders moet! Daarom geven we al het kantoormeubilair wat bij ons binnen komt door middel van onze diensten, opkoping en bedrijfsontruimingen, een tweede kans. Op deze manier dragen wij bij aan een circulaire economie. Bij een circulaire economie worden producten opnieuw worden gebruikt en hoeven er bijna geen nieuwe grondstoffen gebruikt te worden.

Dit droeg Officetrader bij in 2022:

producten
0

een nieuw leven gegeven

bureaustoelen

met een tweede eigenaar

vergaderstoelen

woonden nieuwe besprekingen bij

kasten

kregen een nieuwe baas

Duurzaamheid en efficiëntie voorop

Wij begrijpen dat duurzaamheid en efficiëntie hand in hand gaan bij de afvoer van gebruikte kantoormeubelen. Onze missie is om bedrijven in Utrecht en omgeving te ondersteunen bij het vinden van een verantwoorde, winstgevende manier om hun gebruikte kantoormeubilair een tweede leven te geven. Dit doen we door het aanbieden van een snelle, eerlijke en transparante service gericht op het kopen van gebruikte kantoormeubelen.

Offerte op maat

1. Afspraak & bezichtiging

Naar aanleiding van een positieve beoordeling van de waardebepaling komen wij graag bij je langs voor een bezichtiging bij je op locatie.

Aanbod

2. Plaatsing & aanbieding

Na de bezichtiging vindt er een bieding plaats. Afhankelijk van de grootte van het project neemt dit max. 3 dagen in beslag!

Meubeltransport

3. Uithuizen & verplaatsen

Na akkoord gaan we een planning maken in overleg met jou om een datum vast te stellen waarin we alles netjes gaan afvoeren.

Nazorg en service

4. Afhandeling & betaling

Wij houden lijsten bij waarbij we elke zending tellen en maken een totaaloverzicht om over te gaan tot correcte financiële afhandeling.

Transparantie in prijsbepaling en service

Bij ons staat transparantie voorop. Wij bieden een helder inzicht in hoe we de waarde van jouw gebruikte kantoormeubelen bepalen. Dit proces is direct en transparant, zodat je snel een eerlijke prijs krijgt voor het kantoormeubelen. Geen verborgen kosten of onverwachte verrassingen, gewoon duidelijkheid vanaf het begin.

Aanpassing aan de behoeften

Elk bedrijf is uniek, en dus ook elke situatie waarin kantoormeubelen verkocht moeten worden. Of je nu een grote partij bureaustoelen heeft of slechts enkele vergadertafels wilt verkopen, wij passen onze dienstverlening aan jouw specifieke behoeften aan. Onze flexibele aanpak garandeert dat we een oplossing bieden die past bij iedere situatie, ongeacht de omvang of aard van het meubilair.

Wat kost het om kantoormeubelen te verkopen?

De waarde van kantoormeubelen kan sterk variëren, afhankelijk van factoren zoals staat, merk en de huidige vraag. Ons doel is om dit proces zo eenvoudig mogelijk voor je te maken. Met ons eenvoudige aanvraagformulier krijgt je snel een inschatting van de waarde van jouw kantoormeubilair, exclusief BTW. Zo weet je precies waar je aan toe bent zonder enige verplichting.

Professionele en efficiënte afhandeling

Ons team bestaat uit professionals die niet alleen ervaren zijn in de inkoop van kantoormeubelen, maar ook in de logistiek en afhandeling. We zorgen ervoor dat het proces van inspectie tot aankoop en ophalen soepel verloopt, met respect voor jouw tijd en eigendom. Onze efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is voor het bedrijf.

Moderne logistiek voor veilige transport

Wij begrijpen het belang van zorgvuldig transport bij het ophalen van de kantoormeubelen. Daarom investeren we continu in modern transport en materieel. Ons doel is om het meubilair veilig en efficiënt te verplaatsen, ongeacht de grootte of het aantal items. Je kunt erop vertrouwen dat jouw eigendommen in goede handen zijn.

Een betrouwbare partner in kantoormeubel opkoper Utrecht

Als kantoormeubel opkoop partner in Utrecht zijn we toegewijd aan het leveren van kwaliteit en service. Ons team bestaat uit gemotiveerde professionals die jouw vertrouwen waard zijn. We streven ernaar elke opkoop soepel en naar volle tevredenheid af te handelen, met oog voor de specifieke situatie en wensen.

Diensten op maat van aankoop tot ontruiming

Onze dienstverlening is breed en veelzijdig. Van het opkopen van enkele items tot complete kantoorontruimingen, wij bieden oplossingen op maat die zijn afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen door gebruik te maken van ons interactieve aanvraagformulier.

Voorkom valkuilen bij kantoorontruimingen

Het ontruimen van een kantoor kan een complexe onderneming zijn. Dankzij onze ervaring en deskundigheid kunnen wij je helpen veelvoorkomende valkuilen te vermijden. Wij streven naar een soepel en stressvrij proces, zodat jij je kan concentreren op de toekomst van het bedrijf.

Eenvoudig en snel kantoormeubelen verkopen

Ontdek hoe eenvoudig en voordelig het is om jouw gebruikte kantoormeubelen in Utrecht te verkopen. Door vandaag nog contact met de opkoop kantoormeubel Utrecht professional op voor een vrijblijvende offerte. Laat ons je helpen om kantoormeubilair een tweede leven te geven, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Het belang van duurzaamheid in de hedendaagse bedrijfswereld kan niet genoeg benadrukt worden. Door te kiezen voor de verkoop van jouw gebruikte kantoormeubelen aan een gespecialiseerde opkoper, draag je bij aan het verminderen van afval en het ondersteunen van de circulaire economie. Wij zijn er trots op dat we bedrijven in Utrecht en omstreken kunnen helpen bij het realiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen door het bieden van een verantwoorde, winstgevende oplossing voor opkoop kantoormeubelen in Utrecht.

Als je voor ons kiest, kies je niet alleen voor een efficiënte en transparante service, maar ook voor een partner die waarde hecht aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Samen kunnen we zorgen voor een groenere toekomst, terwijl we tegelijkertijd jouw bedrijf ondersteunen bij het uithanden nemen van kantoorontruiming en -vernieuwing.

In Utrecht, een stad die vooroploopt in duurzaamheid en innovatie, is het essentieel dat bedrijven partners kiezen die hun waarden delen. Wij zijn die partner. Door samen te werken, kunnen we een positieve impact hebben op onze gemeenschap en het milieu, terwijl we tegelijkertijd de best mogelijke waarde bieden voor het proces kantoormeubelen opkopen.

 

Neem contact met ons op!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het verkopen en opkopen van jouw kantoormeubelen in Utrecht. Of het nu gaat om enkele items of een complete kantoorinrichting, wij bieden een oplossing die is afgestemd op iedere behoeften. Laat ons je helpen om jouw transitie soepel en duurzaam te maken.

Officetrader biedt vele diensten zoals opkoper aan. Wij begrijpen dat je misschien nog vragen heeft of enkele opmerkingen. Je vraag staat wellicht op onze veelgestelde vragen pagina. Klik hieronder ervoor!

Heb je kantoormeubilair die je door Officetrader wil laten opkopen? Wij komen graag in contact met je om de mogelijkheden te bespreken. Vraag een vrijblijvende waardebepaling in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Vraag verhuisspullen aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een montageklus aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een meubeltransport aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een bedrijfsverhuizing aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een bedrijfsontruiming aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Nieuw voetkruis

Een nieuw voetkruis onder een bureaustoel waarvan die niet meer in orde is? Dat is voor ons geen probleem. We voegen heel simpel een nieuw voetkruis toe aan de stoel om hem zo weer werkend te krijgen. Dit doen we om zo min mogelijk weg te gooien en de levensduur van stoelen te verlengen!

Wrappen

Wrapping is een uitstekende oplossing voor meubelstukken met een slechte verflaag of met simpelweg een verouderde uitstraling. Door een ouderwets tafelblad te voorzien van een frisse wrap, kan dit een wereld van verschil maken. Bovendien biedt een goede wrap ook uitstekende bescherming waardoor intensief en langdurig gebruik geen probleem is.

Verven

Er is niets leukers dan mooie meubels nóg mooier maken. Door middel van verven kunnen we meubels die nog helemaal goed werken, ook cosmetisch een upgrade geven. Een goede coating is een prachtige oplossing voor een ouderwetse kleur of een verweerde verflaag.

Opnieuw stofferen

Een veelvoorkomend probleem van stoelen die bij ons binnenkomen is de versleten stoffering. Dit betekent in ieder geval dat de vorige eigenaar de stoel erg lekker vond zitten! Wij voorzien de stoel weer van een slijtvaste bekleding (evt. in gewenste kleur) en er staat weer een prachtige stoel waar weer jaren op gewerkt kan worden.

Polijsten

Verchroomde en glimmende onderdelen op een meubelstuk hebben de neiging om na een tijdje doffer te worden. Gelukkig kunnen we er met onze expertise voor zorgen dat het meubelstuk binnen enkele momenten weer helemaal blinkt!

Stelvoetjes vervangen

Goede stelvoetjes zijn onmisbaar onder kasten, tafels en bureaus. Met een stelvoetje voorkom je dat de boel wiebelt. Als we een meubelstuk binnenkrijgen en het stelvoetje is stuk, dan vervangen we deze door een nieuwe of gebruikte uit onze uitgebreide voorraad.

Poedercoaten

Met een spuitpistool wordt een elektrostatisch geladen poeder op het te coaten, metalen oppervlak gespoten. Na het aanbrengen wordt het object verhit, waardoor het poeder smelt en een duurzame coating vormt. Het resultaat is een glanzende, kras- en corrosiebestendige afwerking waardoor het product weer een nieuwe uitstraling heeft.

Nieuw onderstel

Als het onderstel van een bureau of tafel niet in orde is, kunnen we ervoor kiezen deze (gedeeltelijk) te vervangen. We hebben een ruime voorraad met heel veel verschillende onderdelen om een onderstel weer compleet en werkend te krijgen. Als we dit hebben gedaan staat er weer een bureau of tafel dat weer 100% werkt. Daar worden we blij van!

Nieuw blad

Bureaus waarvan de kwaliteit nog fantastisch is, maar wat blijkt, het blad is niet meer goed. Dat is jammer maar daar weten we wel raad mee. We voorzien het onderstel van een nieuw blad en er staat weer een prachtig product. De oude bladen verzamelen we en worden op een andere manier hergebruikt of gerecycled. We gooien zo min mogelijk weg!

Smeren

Sommige meubels kraken, piepen en lopen aan. Weg ermee! Nou mooi niet; wij gaan er door middel van siliconenspray voor zorgen dat het meubelstuk weer helemaal gesmeerd loopt. Of het nu gaat over een bureaustoel die niet lekker meer rolt, een tafel die piept of een roldeurkast waarvan de deur niet meer lekker sluit: Wij fixen het!

Controleren

We krijgen vaak tweedehands meubilair binnen waar in principe niets mee hoeft te gebeuren omdat het er piekfijn uitziet. Toch vinden we het nodig om alles goed te checken voordat het de verkoop in gaat. Dit doen we door elk binnenkomend meubelstuk te controleren op kwaliteit, functionaliteit en uitstraling.

Nieuwe gasveer

Dat is pech; gasveer lek! Gelukkig kunnen we deze bij Officetrader makkelijk vervangen. Is alleen de gasveer lek? Dan vervangen we ook alleen de gasveer. We zorgen er daarnaast voor dat het originele mechanisme intact blijft en dat het bestaande voetkruis gewoon weer gebruikt kan worden. Nu kan de stoel weer netjes omhoog en omlaag.

Foam vervangen

Een goede stoel laat graag op zich zitten. Na jaren zitten, echter, wordt het foam in het zitvlak en/of de rugleuning vaak aangetast. Voor ons is dit geen reden om de stoel gelijk af te schrijven. Integendeel; we verwijderen de stoffering (die dan vaak ook al versleten is) van de stoel en lokaliseren de plekken waar het foam is beschadigd. Op die plekken verwijderen we het foam en voegen nieuwe toe. Vervolgens stofferen we de stoel opnieuw met een slijtvaste stoffering en staat er weer een nieuw product.

Bureaustoel wielen vervangen

Het kan zo zijn dat de wielen van binnengekomen bureaustoelen niet meer lekker rollen, of dat er zelfs een paar missen. Als we dit niet met siliconenspray gefixed krijgen, verdient de stoel nieuwe wielen. Zo kan de bureaustoel weer jaren rollen. Bureaustoel blij, wij blij! 🙂

Armsteun vervangen

Als de armsteun van een stoel defect, versleten of afgebroken is dan vervangen we deze zodat de stoel er weer jaren tegenaan kan. De meeste armsteunen komen uit onze voorraad met tweedehands onderdelen. Deze voorraad leggen we aan door onbruikbare meubelen te ontmantelen en de overgebleven onderdelen te verzamelen. Op deze manier hoeven we zo min mogelijk weg te gooien en worden de onderdelen gebruikt om de levensduur van andere meubels te verlengen.

Neem contact op

Samen circulair ondernemen? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag een refurbishing aan

Vraag volledig vrijblijvend een refurbishing aan. Leg ook uit wat je precies zoekt. Heb je bijvoorbeeld eigen meubilair dat je wil laten refurbishen of zoek je compleet refurbished kantoormeubilair?

Vraag een waardebepaling aan

Om een goed beeld te krijgen van het meubilair vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. Vergeet niet je foto’s toe te voegen!

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.