Montage van kantoormeubelen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Montage van kantoormeubelen

Het monteren van kantoormeubelen kan een lastige klus zijn, zeker als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. Om u hierin bij te helpen hebben wij onze kantoormeubel montageservice in het leven geroepen. Officetrader heeft al ruim 15 jaar ervaring in het monteren, opknappen, refurbishen en schoonmaken van kantoormeubilair. Dit is zeer duurzaam, omdat we op deze manier de levensduur van het meubilair verlengen. Wij bieden uitstekende service met het monteren maar ook het opknappen of repareren van kantoormeubilair. De service strekt zich uit door heel Nederland en tegen zeer competitieve prijzen. Al onze monteurs zijn ervaren en hebben de vereiste technische kennis om uw meubelen te monteren.

Alleen vakmensen en betrouwbare service

Als u uw kantoormeubelen netjes wil laten monteren, huur dan een vakman in bij Officetrader. Al onze vakmannen kunnen worden ingehuurd tegen vaste en scherpe tarieven. Geen kleine lettertjes en gekke voorwaarden, u ontvangt altijd een vaste prijs en een offerte op maat, zonder verborgen kosten. Biedt uw meubelen leverancier geen montage, of is de prijs hiervan absurd hoog? Huur dan een echte vakman voor een scherp tarief die dit werk volledig voor u uit handen neemt. Onze vakmonteurs zijn allemaal onderdeel van ons personeelsbestand, waardoor u zekerheid heeft over de kennis en expertise. Ook heeft u altijd contact met een vast contactpersoon, waarmee u voor de hele kus contact heeft en al uw vragen oplost en die garant staat voor een correct verzorging en afhandeling!

Waarom kiezen voor Officetrader?

Supersnelle montage door een specialist

Heeft u niet de juiste mensen beschikbaar voor snelle montage? De gespecialiseerde en opgeleide mensen van Officetrader zijn direct beschikbaar voor al uw montageklussen. Benieuwd hoe? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Montage & demontage

Zoekt u een betrouwbare partner voor het monteren van uw kantoorinrichting? Wij hebben professionele eigen montageteams die vakkundig en snel uw montageklussen oplossen! Ervaring met meubelmerken zoals Ahrend, ASPA, Gispen en nog vele andere A-merken. Met al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van kantoormeubilair zijn onze montageteams zeer deskundig en professioneel! Wij verzorgen de gehele montage tot in de puntjes, zodat u nergens geen omkijken meer naar heeft. Ervaar de kracht en service van Officetrader. Neem voor uw montageklus geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op voor alle mogelijkheden