Bedrijfsontruimingen

Vraag een bedrijfsontruiming aan

Snelle en vakkundige bedrijfsontruimingen

Gaat u verhuizen? Of wilt u van uw oude spullen af en heeft u geen idee waar te beginnen? Zelf alles uitruimen en opruimen is vaak onbegonnen werk. Officetrader biedt de oplossing voor dit probleem!  Wij zijn al meer dan 15 jaar dé duurzame specialist in deze branche en zijn een ideale partner voor de ontruiming van uw kantoor of bedrijfspand. Met onze superhandige en snelle mensen, die op uiterst efficiënte en zorgvuldige wijze alles voor u ontruimen en verwerken, is een duurzame afhandeling gegarandeerd. Wij leveren het gehele gebouw bezemschoon op. Binnen dit gehele traject werkt u altijd met een vast contactpersoon, die dit volledig voor u verzorgd. Ons doel is ook: volledig en duurzaam ontzorgen!

Inboedel uitruimingen binnen Nederland en België

Wilt u graag van uw inboedel af en weet u niet waar u moet beginnen? Ook dan kunt u bij ons terecht! Onze uitruimingsservice is beschikbaar in heel Nederland, maar ook delen van België. Vraag hieronder uw offerte op maat aan en u ontvangt binnen 1 werkdag een geheel inhoudelijke reactie. Vanwege onze ervaring en logistieke mogelijkheden zijn wij een inboedel uitruimer tegen een zeer gunstig tarief!

Offerte op maat

1. Offerte op maat

Naar aanleiding van uw aanvraag doen wij u een passend en vrijblijvend aanbod.

Aanbod

2. Aanbod

Na uw (gaan we van uit) akkoord, stemmen we exact af wanneer het transport plaats zal vinden.

Meubeltransport

3. Meubeltransport

We transporteren uw meubels volgens afspraak naar de door u aangegeven locatie. Indien gewenst kan dit transport plaatsvinden onder uw eigen merknaam.

Nazorg en service

4. Nazorg en service

Na het transport neemt uw contactpersoon contact op en zorgt voor een correcte en tevreden afhandeling.

Waarom kiezen voor Officetrader?

Snelle service en efficiënt werk

Als u kiest voor Officetrader weet u zeker dat uw bedrijfsontruiming super snel plaatsvindt. Wij werken volgens zeer strakke protocollen. Ook is ons personeel VCA gecertificeerd.

Zakelijk ontruimen naar 100% tevredenheid

Op zoek naar een mogelijkheid voor een zakelijk ontruiming van een bedrijfspand? Officetrader is specialist in de zakelijke B2B sector en heeft al naar volle tevredenheid vele zakelijke projecten afgerond. Zodra uw project, of aanvraag binnenkomt, schakelen we supersnel. Binnen 1 werkdag kunt u een offerte verwachten. Zodra we tot een akkoord komen wordt er snel contact met u opgenomen om de juiste data in te plannen. 1 vast contactpersoon coördineert en neemt de gehele zakelijke ontruiming voor u uit handen. Daarna gaan onze mensen aan de slag. Wij laten uw pand bezemschoon en heel netjes achter. Na de gehele afwikkeling koppelt de vaste contactpersoon uw project terug. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid! Bekijk een voorbeeld.

Enkele toepassingen van zaken die wij uit handen kunnen nemen

  • Opruimen van inboedels

  • Bij bedrijfspand verlating

  • Verhuizingen (intern & extern)

  • Opkopen inboedel

  • Bij  faillissement

Neem contact op voor alle mogelijkheden