Bedrijfsontruiming

Alles duurzaam afgevoerd, volledig ontzorgd.

Duurzame bedrijfsontruimingen

Ga je verhuizen of wil je van je oude spullen af en heb je geen idee waar je moet beginnen? Zelf alles uitruimen en opruimen is vaak onbegonnen werk. Je wens is om je kantoor- of bedrijfspand volledig te laten ontruimen door een specialist die alle spullen zo duurzaam mogelijk afvoert. Heel goed dat je op deze pagina terecht gekomen bent, want dat is precies wat we bij Officetrader voor je kunnen betekenen. 

Waarom kiezen voor Officetrader?

Bij Officetrader voeren wij een strijd tegen de alsmaar groeiende afvalberg. Om te voorkomen dat waardevolle spullen en kantoormeubelen worden weggegooid zorgen wij dat deze goed terecht komen en een mooi tweede leven tegemoet gaan. Samen met onze superhandige en snelle mensen, die op uiterst efficiënte en zorgvuldige wijze alles voor je ontruimen en verwerken, zijn wij dus goed bewapend.

Volledig ontzorgen staat bij Officetrader centraal. Je hoeft je niet druk te maken waar je spullen terecht komen. Maar ook geen zorgen tijdens het ontruimproces, wij nemen alles voor je uit handen. Wij leveren het gehele gebouw bezemschoon op. Binnen dit gehele traject werk je altijd met een vast contactpersoon, die dit volledig voor je verzorgd.

Dit is wat wij garanderen

We gaan al even mee...

Met meer dan 20 jaar ervaring weten we heel goed hoe we jouw kantoorpand snel en efficient opgeleverd krijgen. We werken volgens zeer strakke protocollen en onze processen zijn inmiddels flink geoptimaliseerd. Ook is ons personeel VCA gecertificeerd. Je mag dus rekenen op een professionele afhandeling.

Hoe gaan we te werk?

Wil je jouw kantoorpand laten uitruimen? Het is dan goed om te weten hoe dit proces er uit gaat zien. Als je ervoor kiest om je bedrijfsontruiming door Officetrader te laten doen, houden we alles voor je overzichtelijk. Of het nu gaat om tijdslijnen of het hebben van een vast aanspreekpunt, wij maken het zo gemakkelijk mogelijk voor de klant. 

Elk project is uniek, maar we werken over het algemeen op een vaste volgorde. Onze processen zijn daarmee zo duurzaam mogelijk ingericht. Een voorbeeld hiervan is dat dat onze vrachtwagens altijd volledig vol zitten voordat we wegrijden. We willen het milieu niet meer belasten dan nodig en we rijden daarom zo weinig mogelijk ritjes.

Wanneer je een aanvraag doet voor een bedrijfsontruiming, krijg je binnen een paar werkdagen van ons te horen. Vanaf dan werken we ongeveer volgens de onderstaande 4 stappen.

1. Offerte op maat

Naar aanleiding van je aanvraag doen wij je een passend en vrijblijvend aanbod.

Aanvraag doen

2. Afspraken

Na je (gaan we van uit) akkoord, stemmen we exact af wanneer het transport plaats zal vinden.

3. Meubeltransport

We transporteren je meubels volgens afspraak naar de door jou aangegeven locatie. Indien gewenst kan dit transport plaatsvinden onder je eigen merknaam.

4. Nazorg & service

Na het transport neemt je contactpersoon contact op en zorgt voor een correcte en tevreden afhandeling.

Veelgestelde vragen

Ja! Het meubilair dat we meenemen geven wij een tweede kans en verkopen wij aan onze duurzame partners. Afhankelijk van de waarde krijgt de klant hier nog een eerlijk bedrag voor terug. Dit is iets wat we van te voren met elkaar afspreken en inzichtelijk maken zodat jij per meubelstuk weet wat je er voor terug krijgt.

Bij Officetrader werken we met uurprijzen die we samen met de klant afspreken. Op basis hiervan krijg je een offerte met een schatting van het aantal te maken uren. Dit is ook de prijs die we aanhouden, ook als het meer werk blijkt te zijn. Uitzondering zijn natuurlijk extra zaken of taken die er bij komen welke niet vooraf zijn afgesproken.

Staat jouw bedrijfspand in België? Ook dan kun je bij ons terecht! Onze uitruimingsservice is beschikbaar in heel Nederland en België. Vraag via deze pagina je offerte op maat aan en je ontvangt binnen enkele werkdagen een geheel inhoudelijke reactie. Vanwege onze ervaring en logistieke mogelijkheden zijn wij een inboedel uitruimer tegen een zeer gunstig tarief!

Officetrader is naast dé duurzame ontruimer ook specialist in montage vraagstukken, refurbishing van meubilair en allerlei logistieke oplossingen zoals bedrijfsverhuizingen. Heb je een specifieke vraag en lijkt onze website hierop geen antwoord te kunnen geven? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. We denken graag samen met jou na over een oplossing. Zou mooi zijn als we nog een extra steentje kunnen bijdragen aan een circulaire samenleving, toch?

Waarom een bedrijfsontruiming?

Natuurlijk adviseren we om zo lang mogelijk met je producten te doen, en niet zomaar je bedrijfspand uit te laten ruimen als dat niet nodig is. Dat is ten slotte het gedachtegoed van ons en het circulair inrichten. 

Waarschijnlijk heb je een goede reden waarom je gebruik wilt laten maken van een uitruimservice, en daarin willen wij jou graag helpen! Je bent in ieder geval niet de eerste. We hebben inmiddels al meer dan 1200 panden ontruimd en weten echt wel waar we aan beginnen. Klanten komen bij ons wanneer ze een bedrijfspand verlaten, verhuizen of bijvoorbeeld bij een faillissement. 

Samen circulair ondernemen?

Wij verlengen de levensduur van jouw meubilair. Samen werken we aan een circulaire samenleving.

Vraag een bedrijfsontruiming aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een montageklus aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een meubeltransport aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een bedrijfsverhuizing aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Nieuw voetkruis

Een nieuw voetkruis onder een bureaustoel waarvan die niet meer in orde is? Dat is voor ons geen probleem. We voegen heel simpel een nieuw voetkruis toe aan de stoel om hem zo weer werkend te krijgen. Dit doen we om zo min mogelijk weg te gooien en de levensduur van stoelen te verlengen!

Wrappen

Wrapping is een uitstekende oplossing voor meubelstukken met een slechte verflaag of met simpelweg een verouderde uitstraling. Door een ouderwets tafelblad te voorzien van een frisse wrap, kan dit een wereld van verschil maken. Bovendien biedt een goede wrap ook uitstekende bescherming waardoor intensief en langdurig gebruik geen probleem is.

Verven

Er is niets leukers dan mooie meubels nóg mooier maken. Door middel van verven kunnen we meubels die nog helemaal goed werken, ook cosmetisch een upgrade geven. Een goede coating is een prachtige oplossing voor een ouderwetse kleur of een verweerde verflaag.

Opnieuw stofferen

Een veelvoorkomend probleem van stoelen die bij ons binnenkomen is de versleten stoffering. Dit betekent in ieder geval dat de vorige eigenaar de stoel erg lekker vond zitten! Wij voorzien de stoel weer van een slijtvaste bekleding (evt. in gewenste kleur) en er staat weer een prachtige stoel waar weer jaren op gewerkt kan worden.

Polijsten

Verchroomde en glimmende onderdelen op een meubelstuk hebben de neiging om na een tijdje doffer te worden. Gelukkig kunnen we er met onze expertise voor zorgen dat het meubelstuk binnen enkele momenten weer helemaal blinkt!

Stelvoetjes vervangen

Goede stelvoetjes zijn onmisbaar onder kasten, tafels en bureaus. Met een stelvoetje voorkom je dat de boel wiebelt. Als we een meubelstuk binnenkrijgen en het stelvoetje is stuk, dan vervangen we deze door een nieuwe of gebruikte uit onze uitgebreide voorraad.

Poedercoaten

Met een spuitpistool wordt een elektrostatisch geladen poeder op het te coaten, metalen oppervlak gespoten. Na het aanbrengen wordt het object verhit, waardoor het poeder smelt en een duurzame coating vormt. Het resultaat is een glanzende, kras- en corrosiebestendige afwerking waardoor het product weer een nieuwe uitstraling heeft.

Nieuw onderstel

Als het onderstel van een bureau of tafel niet in orde is, kunnen we ervoor kiezen deze (gedeeltelijk) te vervangen. We hebben een ruime voorraad met heel veel verschillende onderdelen om een onderstel weer compleet en werkend te krijgen. Als we dit hebben gedaan staat er weer een bureau of tafel dat weer 100% werkt. Daar worden we blij van!

Nieuw blad

Bureaus waarvan de kwaliteit nog fantastisch is, maar wat blijkt, het blad is niet meer goed. Dat is jammer maar daar weten we wel raad mee. We voorzien het onderstel van een nieuw blad en er staat weer een prachtig product. De oude bladen verzamelen we en worden op een andere manier hergebruikt of gerecycled. We gooien zo min mogelijk weg!

Smeren

Sommige meubels kraken, piepen en lopen aan. Weg ermee! Nou mooi niet; wij gaan er door middel van siliconenspray voor zorgen dat het meubelstuk weer helemaal gesmeerd loopt. Of het nu gaat over een bureaustoel die niet lekker meer rolt, een tafel die piept of een roldeurkast waarvan de deur niet meer lekker sluit: Wij fixen het!

Controleren

We krijgen vaak tweedehands meubilair binnen waar in principe niets mee hoeft te gebeuren omdat het er piekfijn uitziet. Toch vinden we het nodig om alles goed te checken voordat het de verkoop in gaat. Dit doen we door elk binnenkomend meubelstuk te controleren op kwaliteit, functionaliteit en uitstraling.

Nieuwe gasveer

Dat is pech; gasveer lek! Gelukkig kunnen we deze bij Officetrader makkelijk vervangen. Is alleen de gasveer lek? Dan vervangen we ook alleen de gasveer. We zorgen er daarnaast voor dat het originele mechanisme intact blijft en dat het bestaande voetkruis gewoon weer gebruikt kan worden. Nu kan de stoel weer netjes omhoog en omlaag.

Foam vervangen

Een goede stoel laat graag op zich zitten. Na jaren zitten, echter, wordt het foam in het zitvlak en/of de rugleuning vaak aangetast. Voor ons is dit geen reden om de stoel gelijk af te schrijven. Integendeel; we verwijderen de stoffering (die dan vaak ook al versleten is) van de stoel en lokaliseren de plekken waar het foam is beschadigd. Op die plekken verwijderen we het foam en voegen nieuwe toe. Vervolgens stofferen we de stoel opnieuw met een slijtvaste stoffering en staat er weer een nieuw product.

Bureaustoel wielen vervangen

Het kan zo zijn dat de wielen van binnengekomen bureaustoelen niet meer lekker rollen, of dat er zelfs een paar missen. Als we dit niet met siliconenspray gefixed krijgen, verdient de stoel nieuwe wielen. Zo kan de bureaustoel weer jaren rollen. Bureaustoel blij, wij blij! 🙂

Armsteun vervangen

Als de armsteun van een stoel defect, versleten of afgebroken is dan vervangen we deze zodat de stoel er weer jaren tegenaan kan. De meeste armsteunen komen uit onze voorraad met tweedehands onderdelen. Deze voorraad leggen we aan door onbruikbare meubelen te ontmantelen en de overgebleven onderdelen te verzamelen. Op deze manier hoeven we zo min mogelijk weg te gooien en worden de onderdelen gebruikt om de levensduur van andere meubels te verlengen.

Neem contact op

Samen circulair ondernemen? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag een refurbishing aan

Vraag volledig vrijblijvend een refurbishing aan. Leg ook uit wat je precies zoekt. Heb je bijvoorbeeld eigen meubilair dat je wil laten refurbishen of zoek je compleet refurbished kantoormeubilair?

Vraag een waardebepaling aan

Om een goed beeld te krijgen van het meubilair vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. Vergeet niet je foto’s toe te voegen!

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.