Officetrader 2021 - Logo wit

Bedrijfsontruimingen

Vraag een bedrijfsontruiming aan

Snelle en vakkundige bedrijfsontruimingen

Ga je verhuizen? Of wil je van je oude spullen af en heb je geen idee waar te beginnen? Zelf alles uitruimen en opruimen is vaak onbegonnen werk. Officetrader biedt de oplossing voor dit probleem!  Wij zijn al meer dan 15 jaar dé duurzame specialist in deze branche en zijn een ideale partner voor de ontruiming van je kantoor of bedrijfspand. Met onze superhandige en snelle mensen, die op uiterst efficiënte en zorgvuldige wijze alles voor je ontruimen en verwerken, is een duurzame afhandeling gegarandeerd. Wij leveren het gehele gebouw bezemschoon op. Binnen dit gehele traject werk je altijd met een vast contactpersoon, die dit volledig voor je verzorgd. Ons doel is ook: volledig en duurzaam ontzorgen!

Inboedel uitruimingen binnen Nederland en België

Wilt je graag van je inboedel af en weet je niet waar je moet beginnen? Ook dan kun je bij ons terecht! Onze uitruimingsservice is beschikbaar in heel Nederland, maar ook delen van België. Vraag hieronder je offerte op maat aan en je ontvangt binnen 1 werkdag een geheel inhoudelijke reactie. Vanwege onze ervaring en logistieke mogelijkheden zijn wij een inboedel uitruimer tegen een zeer gunstig tarief!

Offerte op maat

1. Offerte op maat

Naar aanleiding van je aanvraag doen wij je een passend en vrijblijvend aanbod.

Aanbod

2. Aanbod

Na je (gaan we van uit) akkoord, stemmen we exact af wanneer het transport plaats zal vinden.

Meubeltransport

3. Meubeltransport

We transporteren je meubels volgens afspraak naar de door jou aangegeven locatie. Indien gewenst kan dit transport plaatsvinden onder je eigen merknaam.

Nazorg en service

4. Nazorg en service

Na het transport neemt je contactpersoon contact op en zorgt voor een correcte en tevreden afhandeling.

Waarom kiezen voor Officetrader?

Snelle service en efficiënt werk

Als je kiest voor Officetrader weet je zeker dat je bedrijfsontruiming super snel plaatsvindt. Wij werken volgens zeer strakke protocollen. Ook is ons personeel VCA gecertificeerd.

Zakelijk ontruimen naar 100% tevredenheid

Op zoek naar een mogelijkheid voor een zakelijk ontruiming van een bedrijfspand? Officetrader is specialist in de zakelijke B2B sector en heeft al naar volle tevredenheid vele zakelijke projecten afgerond. Zodra je project, of aanvraag binnenkomt, schakelen we supersnel. Binnen 3 werkdagen kun je een offerte verwachten. Zodra we tot een akkoord komen wordt er snel contact met je opgenomen om de juiste data in te plannen. 1 vast contactpersoon coördineert en neemt de gehele zakelijke ontruiming voor je uit handen. Daarna gaan onze mensen aan de slag. Wij laten je pand bezemschoon en heel netjes achter. Na de gehele afwikkeling koppelt de vaste contactpersoon je project terug. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid!

Enkele toepassingen van zaken die wij uit handen kunnen nemen

  • Opruimen van inboedels
  • Bij bedrijfspand verlating

  • Verhuizingen (intern & extern)

  • Opkopen inboedel

  • Bij faillissement

Neem contact op voor alle mogelijkheden

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.