Verhuur verhuisspullen

Zelf aan de slag met het juiste materiaal!

Verleng de levensduur van je meubilair met Officetrader

Er staat een grote bedrijfsverhuizing te wachten. Wat mooi dat je ervoor gaat kiezen om je meubilair te verhuizen en niet nieuwe meubels aan gaat schaffen. Door je meubilair na de verhuizing verder te gebruiken gooi je niets weg en verleng je de levensduur van je huidige meubilair. Dit is een van de meest duurzame dingen die je kunt doen en we bevelen het daarom van harte aan.

Voor je bedrijfsverhuizing heb je genoeg mensen die je kunnen helpen en je hebt alleen de juiste verhuisspullen nog nodig. Officetrader verhuurt alle benodigde verhuismaterialen voor jouw volgende verhuisklus. Goed verhuismateriaal is belangrijk om een efficiënte en veilige verhuizing te realiseren. Bovendien zorgen de juiste materialen ervoor dat jouw meubilair goed intact blijft en dat het langer mee kan.

Huur alles wat je nodig hebt voor een efficiënte verhuizing

De juiste spullen maken het verschil voor het efficiënt en duurzaam verhuizen van jouw inboedel. Bij Officetrader kun je van alles huren voor jouw volgende verhuisklus. Naast meubelhondjes, verhuisbakken en -dekens is het ook mogelijk om een vrachtwagen incl. bestuurder en bijvoorbeeld een verhuislift incl. bemanning te huren. Dankzij een verhuislift kun je grotere meubels makkelijk naar de begane grond tillen zonder het te demonteren of te beschadigen. Zo gaat je meubilair langer mee!

Dit is wat wij garanderen

Wat kan ik huren?

 • Meubelhondjes
 • Kastendiepladers
 • Computerbakken
 • Verhuisbakken
 • Verhuisdozen
 • Verhuisdekens
 • Verhuisstickers
 • Verhuislift incl. bemanning
 • Vrachtwagen incl. bestuurder


Zit je gewenste materiaal er niet tussen? Laat het ons weten en we denken graag met je mee!

Hoe gaan we te werk?

Je krijgt van ons een vrijblijvende offerte n.a.v. je aanvraag. Daarna denken we samen na over wat en wanneer je de verhuisspullen precies nodig hebt. Dan heb je de verhuisspullen ter beschikking tijdens je huurperiode. Afhankelijk van je voorkeur worden de spullen door ons afgeleverd/opgehaald of regel je dit zelf. Achteraf nemen we contact met je op om te vragen of alles naar wens is verlopen. Ook vind nu de betaling plaats.

Veelgestelde vragen

Bij Officetrader kun je terecht voor de volgende verhuisspullen:

 • Meubelhondjes
 • Kastendiepladers
 • Computerbakken
 • Verhuisbakken
 • Verhuisdozen
 • Verhuisdekens
 • Verhuisstickers
 • Verhuislift incl. bemanning
 • Vrachtwagen incl. bestuurder

Je huurt bij ons de gewenste verhuisspullen en we spreken samen een periode af. Ook kijken we of je de spullen zelf komt ophalen of dat we ze bij je afleveren. Na de huurperiode wordt de betaling gedaan.

Dit kan zeker! Je kunt dit Vraag hier gerust om als je de aanvraag invult. We verzorgen met liefde de bezorging en het afhalen van de verhuisspullen bij jou op locatie.

Dit doen we altijd in overleg omdat we de beschikbaarheid moeten bekijken. Extra kosten worden in rekening gebracht voor de verlenging.

Om de veiligheid te garanderen huur je bij een vrachtwagen altijd een chauffeur en bij een verhuislift altijd iemand die hem bediend.

Dit kan zeker! Officetrader is gespecialiseerd in het verhuizen van bedrijfspanden en inboedel. Meer weten? Op deze pagina vind je alles wat je moet weten en kun je eenvoudig je aanvraag doen!

Verhuizing door Officetrader

We kunnen je natuurlijk onze professionele verhuisspullen verhuren, maar wist je ook dat we je kunnen helpen met de verhuizing zelf? Met Officetrader hebben we al meer dan 20 jaar ervaring met het verhuizen van kantoormeubilair.

Van een goedlopende uithuizing tot een efficiënt transport; met Officetrader ben je verzekerd van een duurzame verhuizing van jouw kantoormeubilair!

Samen circulair ondernemen?

Wij verlengen de levensduur van jouw meubilair. Samen werken we aan een circulaire samenleving.

Vraag verhuisspullen aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een montageklus aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een meubeltransport aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een bedrijfsverhuizing aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Vraag een bedrijfsontruiming aan

Om een goed beeld te krijgen van het project vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. We nemen dan snel contact met je op!

Nieuw voetkruis

Een nieuw voetkruis onder een bureaustoel waarvan die niet meer in orde is? Dat is voor ons geen probleem. We voegen heel simpel een nieuw voetkruis toe aan de stoel om hem zo weer werkend te krijgen. Dit doen we om zo min mogelijk weg te gooien en de levensduur van stoelen te verlengen!

Wrappen

Wrapping is een uitstekende oplossing voor meubelstukken met een slechte verflaag of met simpelweg een verouderde uitstraling. Door een ouderwets tafelblad te voorzien van een frisse wrap, kan dit een wereld van verschil maken. Bovendien biedt een goede wrap ook uitstekende bescherming waardoor intensief en langdurig gebruik geen probleem is.

Verven

Er is niets leukers dan mooie meubels nóg mooier maken. Door middel van verven kunnen we meubels die nog helemaal goed werken, ook cosmetisch een upgrade geven. Een goede coating is een prachtige oplossing voor een ouderwetse kleur of een verweerde verflaag.

Opnieuw stofferen

Een veelvoorkomend probleem van stoelen die bij ons binnenkomen is de versleten stoffering. Dit betekent in ieder geval dat de vorige eigenaar de stoel erg lekker vond zitten! Wij voorzien de stoel weer van een slijtvaste bekleding (evt. in gewenste kleur) en er staat weer een prachtige stoel waar weer jaren op gewerkt kan worden.

Polijsten

Verchroomde en glimmende onderdelen op een meubelstuk hebben de neiging om na een tijdje doffer te worden. Gelukkig kunnen we er met onze expertise voor zorgen dat het meubelstuk binnen enkele momenten weer helemaal blinkt!

Stelvoetjes vervangen

Goede stelvoetjes zijn onmisbaar onder kasten, tafels en bureaus. Met een stelvoetje voorkom je dat de boel wiebelt. Als we een meubelstuk binnenkrijgen en het stelvoetje is stuk, dan vervangen we deze door een nieuwe of gebruikte uit onze uitgebreide voorraad.

Poedercoaten

Met een spuitpistool wordt een elektrostatisch geladen poeder op het te coaten, metalen oppervlak gespoten. Na het aanbrengen wordt het object verhit, waardoor het poeder smelt en een duurzame coating vormt. Het resultaat is een glanzende, kras- en corrosiebestendige afwerking waardoor het product weer een nieuwe uitstraling heeft.

Nieuw onderstel

Als het onderstel van een bureau of tafel niet in orde is, kunnen we ervoor kiezen deze (gedeeltelijk) te vervangen. We hebben een ruime voorraad met heel veel verschillende onderdelen om een onderstel weer compleet en werkend te krijgen. Als we dit hebben gedaan staat er weer een bureau of tafel dat weer 100% werkt. Daar worden we blij van!

Nieuw blad

Bureaus waarvan de kwaliteit nog fantastisch is, maar wat blijkt, het blad is niet meer goed. Dat is jammer maar daar weten we wel raad mee. We voorzien het onderstel van een nieuw blad en er staat weer een prachtig product. De oude bladen verzamelen we en worden op een andere manier hergebruikt of gerecycled. We gooien zo min mogelijk weg!

Smeren

Sommige meubels kraken, piepen en lopen aan. Weg ermee! Nou mooi niet; wij gaan er door middel van siliconenspray voor zorgen dat het meubelstuk weer helemaal gesmeerd loopt. Of het nu gaat over een bureaustoel die niet lekker meer rolt, een tafel die piept of een roldeurkast waarvan de deur niet meer lekker sluit: Wij fixen het!

Controleren

We krijgen vaak tweedehands meubilair binnen waar in principe niets mee hoeft te gebeuren omdat het er piekfijn uitziet. Toch vinden we het nodig om alles goed te checken voordat het de verkoop in gaat. Dit doen we door elk binnenkomend meubelstuk te controleren op kwaliteit, functionaliteit en uitstraling.

Nieuwe gasveer

Dat is pech; gasveer lek! Gelukkig kunnen we deze bij Officetrader makkelijk vervangen. Is alleen de gasveer lek? Dan vervangen we ook alleen de gasveer. We zorgen er daarnaast voor dat het originele mechanisme intact blijft en dat het bestaande voetkruis gewoon weer gebruikt kan worden. Nu kan de stoel weer netjes omhoog en omlaag.

Foam vervangen

Een goede stoel laat graag op zich zitten. Na jaren zitten, echter, wordt het foam in het zitvlak en/of de rugleuning vaak aangetast. Voor ons is dit geen reden om de stoel gelijk af te schrijven. Integendeel; we verwijderen de stoffering (die dan vaak ook al versleten is) van de stoel en lokaliseren de plekken waar het foam is beschadigd. Op die plekken verwijderen we het foam en voegen nieuwe toe. Vervolgens stofferen we de stoel opnieuw met een slijtvaste stoffering en staat er weer een nieuw product.

Bureaustoel wielen vervangen

Het kan zo zijn dat de wielen van binnengekomen bureaustoelen niet meer lekker rollen, of dat er zelfs een paar missen. Als we dit niet met siliconenspray gefixed krijgen, verdient de stoel nieuwe wielen. Zo kan de bureaustoel weer jaren rollen. Bureaustoel blij, wij blij! 🙂

Armsteun vervangen

Als de armsteun van een stoel defect, versleten of afgebroken is dan vervangen we deze zodat de stoel er weer jaren tegenaan kan. De meeste armsteunen komen uit onze voorraad met tweedehands onderdelen. Deze voorraad leggen we aan door onbruikbare meubelen te ontmantelen en de overgebleven onderdelen te verzamelen. Op deze manier hoeven we zo min mogelijk weg te gooien en worden de onderdelen gebruikt om de levensduur van andere meubels te verlengen.

Neem contact op

Samen circulair ondernemen? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag een refurbishing aan

Vraag volledig vrijblijvend een refurbishing aan. Leg ook uit wat je precies zoekt. Heb je bijvoorbeeld eigen meubilair dat je wil laten refurbishen of zoek je compleet refurbished kantoormeubilair?

Vraag een waardebepaling aan

Om een goed beeld te krijgen van het meubilair vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. Vergeet niet je foto’s toe te voegen!

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.