Officetrader 2021 - Logo wit

Refurbishing op locatie bij Mammoet Schiedam

Voor Mammoet in Schiedam verzorgde we de refurbishing van hun huidige bureaus door de hoekbureaus om te bouwen naar een recht bureau en de oude bladen te vervangen door nieuwe met een frisse kleur. Dit deden we gewoon bij de klant op locatie.

Daarnaast leverde we ook de nieuwe meubels van Nowy Styl en monteerde en plaatste we deze op de gewenste locatie van de klant.

Door onze diensten te combineren kunnen we enorm efficiënt aan de slag en kunnen we CO2 uitstoot verminderen.

Aankomst Schiedam

Bij aankomst in Schiedam worden de nieuwe meubels van Nowystyl uitgeladen.

Ook brengen we gelijk de nieuwe bladen voor de oude bureaus op de juiste plek.

Op locatie worden de oude hoekbureaus omgebouwd naar een recht bureau en worden de oude bladen vervangen voor een nieuw blad. De overgebleven onderdelen worden meegenomen en worden straks weer gebruikt voor andere bureaus. Er wordt dus niets weggegooid!

Refurbishen van de oude bureaus

Plaatsing nieuwe meubels

De nieuwe Nowy Styl meubels worden volgens de plattegrond geplaatst. Zo kan er straks gelijk gewerkt worden!

Succesvolle oplevering

Door een mooie combinatie van nieuwe en refurbished meubelen kan Mammoet weer aan de slag. Benieuwd wat Officetrader kan voor je organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.