Officetrader 2021 - Logo wit

Refurbishen van kantoorkasten

Laatst hebben we een kantoorpand van Luxaflex leeggehaald. In dit kantoorpand stonden onder andere vele bureaustoelen, bureaus en  kantoorkasten. Deze kunnen we weer goed gebruiken en opnieuw de markt op zetten. De kantoorkasten zijn nog helemaal functioneel, maar hadden wel een verouderde look. Daarom hebben we deze kasten laten spuiten in een zwarte kleur. Zo zien ze er weer mooi en modern uit!

Nadat de kasten hun nieuwe look hebben gekregen, zijn ze klaar voor hun een tweede leven.

Ophalen van de kasten

Bij Officetrader kijken we vooral hoe we spullen kunnen hergebruiken. Afval staat niet in ons woordenboek. Afval is een grondstof voor een nieuw leven.

De kasten zijn nog functioneel, maar zien er wel verouderd uit. Daarom krijgen ze een nieuwe look om hun tweede leven in te wijden.

De kantoorkasten worden zorgvuldig naar beneden gebracht met een verhuislift.

De kantoorkasten worden eerst geprepareerd en daarna in de kleur zwart gespoten zodat ze er weer netjes en modern uitzien.

Bij de spuiterij van De Graaf Object Finishing

Terug naar Officetrader

Nadat het spuiten van de kasten erop zit, mag de reis naar ons magazijn starten.

Nu is het refurbishment proces helemaal afgerond en kunnen de kantoorkasten opnieuw de markt op. Zo zorgen we ervoor dat kantoormeubilair niet op de afvalberg beland!

Bekijk hier de video:

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.