Officetrader 2021 - Logo wit

Refurbished bureaus voor Wageningen University

Op de Universiteit van Wageningen leverde we met ons eigen transport en professionele montageteam 142 bureaus af en plaatste deze naar de wens van de klant. Het grootste gedeelte bestond uit refurbished bureaus. Het betrof bureaus waarvan het onderstel nog goed was, maar waarvan het blad aan vervanging toe was. De onderstellen zijn daarom voorzien van nieuwe melamine werkbladen zodat de bureaus weer jaren mee kunnen.

Daarnaast is de inrichting compleet gemaakt met nieuwe zit-sta bureaus in dezelfde kleurstelling.

Schoonmaak en montage

Een groot deel van de gebruikte bureaus worden voorzien van een nieuw blad en worden netjes schoongemaakt.

De nieuwe zit-sta bureaus worden vakkundig gemonteerd.

De bureaus worden geladen en in 3 ritten naar de Universiteit van Wageningen gebracht.

Transport naar Wageningen University

Plaatsing volgens tekening

De bureaus worden nauwkeurig na aanleiding van de tekening van de klant geplaatst. Zo kan het meubilair direct gebruikt worden.

Succesvolle oplevering

Nu kan de universiteit van Wageningen weer aan de slag met hun nieuwe bureaus! 

Bekijk hier de video:

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.