Officetrader 2021 - Logo wit

250 kasten krijgen een tweede leven

Voor dit project kreeg Officetrader zo’n 250 gebruikte Gispen kasten binnen. De kasten functioneerde nog uitstekend, maar de witte kleur was
verkleurd door de zon. Omdat er behalve de kleur niets mis was met de kasten, besloot Officetrader ze in samenwerking met Polindus opnieuw te poedercoaten.

Het resultaat is een prachtige zwarte roldeurkast die er weer als nieuw uitziet en bovendien een geweldig voorbeeld is van refurbishing.

Binnenkomst Gispen kasten

De binnenkomende kasten worden helemaal ontdaan van de kunststof onderdelen. Zo worden de roldeur en de geleiders verwijderd, maar ook het topblad wordt van de kast gehaald.

Alle onderdelen worden zorgvuldig verdeeld zodat deze straks weer eenvoudig gemonteerd kunnen worden.

Nu de kasten helemaal “gestript” zijn kunnen ze naar Polindus. Hier worden de kasten voorzien van hun nieuwe coating. We hebben gekozen voor de kleur zwart. De kasten worden om de beurt gepoedercoat en hebben een matte look. Doordat de coating vervolgens in de oven wordt uitgehard, glimt de kast weer als nieuw.

Poedercoating bij Polindus

Terug naar Officetrader

De gepoedercoate kasten gaan nu terug naar Officetrader. Hier worden ze weer helemaal gemonteerd. De geleiders en de roldeuren worden weer terug gezet en ook het topblad wordt weer terug op de kast geplaatst.

In de verkoop

Nu zijn de kasten weer helemaal op en top en zijn ze klaar om weer de verkoop in te gaan. De kasten worden verkocht aan de nieuwe klant en zo wordt de kast weer jarenlang gebruikt! Dat is nog eens duurzaam!

Bekijk hier de video:

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.