Professionele bedrijfsontruiming en opkoop kantoormeubilair

Op zoek naar een bedrijf dat kantoormeubelen opkoopt en uw pand bezemschoon oplevert? Officetrader is de specialist! Officetrader is de partner op het gebied van opkoop kantoorinboedel, leeghalen van bedrijfspanden, meubeltransport, maar ook handige klusjesmannen. Wij gaan zeer ver in onze dienstverlening en service en bieden een totaalaanbod binnen ons vakgebied. Onze service breidt zich uit in geheel Nederland en België, ook kan Officetrader u van a-z ontzorgen.
Indruk en impressie service bedrijfsontruiming
Om u een indruk te geven van onze werkzaamheden en hoe wij onze projecten aanpakken, hebben we een overzicht gemaakt met sfeerfoto’s en uitleg. Met deze informatie krijgt u een indruk van onze professionele werkwijze. Heeft u een vraag, of zoekt u ook een professionele partner voor uw project? Neem dan contact met ons op!

Stap 1.

We arriveren op de locatie van het bedrijf waar we moeten uithuizen, waarna eerst begonnen wordt met voorbereiden.

IMG-20171024-WA0003Aankomst Locatie

Stap 2
Eerst worden alle bureaus omgedraaid en op vaste hoogte gedraaid, zodat de poten eenvoudig van het frame kunnen worden losgemaakt. Als de hoogte goed is, worden de verbindingsstukken losgemaakt en ingeschoven, daarna worden de staven aan elkaar getaped, zodat alle delen per bureau bij elkaar blijven.

Stap 3
In stap 3 worden de poten eraf geschroefd, ook worden de bevestigingen weer teruggedraaid, zodat alles netjes bij elkaar blijft. De bladen en de poten worden gelijk nagekeken en gesorteerd weggezet. Voor de ophaalploeg is het nu heel makkelijk te onderscheiden en te sorteren.

IMG-20171024-WA0004IMG-20171024-WA0006

Stap 4
Hierna worden alle stoelen en kasten verzameld en naar de lift gereden, zodat deze goederen naar beneden kunnen. De goederen worden in de bufferruimte geschoven, of gelijk in de vrachtwagens geladen. De bufferruimte kan een overdekte ruimte buiten zijn, maar ook een grote ruimte in het pand. In de bufferruimte, wordt alles verzameld en ligt nooit ver van het laadpunt af.

IMG-20171024-WA0019IMG-20171024-WA0017

Stap 5
Zodra de kasten en stoelen gebufferd zijn, beginnen we met het ophalen van de bladen en de poten, zodat we deze ook gebufferd en afgevoerd kunnen worden.

Stap 6
Zodra alle goederen en meubels in de vrachtwagens zijn geladen wordt, alles nagekeken en gecontroleerd voor transport. Zodra de opperman goedkeuring heeft gegeven, wordt alles naar de locatie in Hendrik Ido Ambacht gereden.

IMG-20171024-WA0022IMG-20171024-WA0010

Stap 7
In de vestiging van Officetrader in Hendrik Ido Ambacht, wordt alles eerst uitgeladen, zodat de vrachtwagen weer terug kan naar het project. Na het uitladen worden alle onderdelen, meubels nogmaals gecontroleerd en gesorteerd. Ook worden de meubels een label meegegeven in welke staat zij zich bevinden.

Duurzaam concept en MVO

MVO NederlandDe werkwijze die Officetrader gebruikt is een duurzame methode. De meubels worden weer hergebruikt en eventueel opgeknapt. Het opknappen van de meubels wordt verzorgd door een sociale werkplaats, om zo het Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemen een goede plaats te geven binnen onze bedrijfsfilosofie.


Geplaatst

in

door

Tags:

Nieuw voetkruis

Een nieuw voetkruis onder een bureaustoel waarvan die niet meer in orde is? Dat is voor ons geen probleem. We voegen heel simpel een nieuw voetkruis toe aan de stoel om hem zo weer werkend te krijgen. Dit doen we om zo min mogelijk weg te gooien en de levensduur van stoelen te verlengen!

Wrappen

Wrapping is een uitstekende oplossing voor meubelstukken met een slechte verflaag of met simpelweg een verouderde uitstraling. Door een ouderwets tafelblad te voorzien van een frisse wrap, kan dit een wereld van verschil maken. Bovendien biedt een goede wrap ook uitstekende bescherming waardoor intensief en langdurig gebruik geen probleem is.

Verven

Er is niets leukers dan mooie meubels nóg mooier maken. Door middel van verven kunnen we meubels die nog helemaal goed werken, ook cosmetisch een upgrade geven. Een goede coating is een prachtige oplossing voor een ouderwetse kleur of een verweerde verflaag.

Opnieuw stofferen

Een veelvoorkomend probleem van stoelen die bij ons binnenkomen is de versleten stoffering. Dit betekent in ieder geval dat de vorige eigenaar de stoel erg lekker vond zitten! Wij voorzien de stoel weer van een slijtvaste bekleding (evt. in gewenste kleur) en er staat weer een prachtige stoel waar weer jaren op gewerkt kan worden.

Polijsten

Verchroomde en glimmende onderdelen op een meubelstuk hebben de neiging om na een tijdje doffer te worden. Gelukkig kunnen we er met onze expertise voor zorgen dat het meubelstuk binnen enkele momenten weer helemaal blinkt!

Stelvoetjes vervangen

Goede stelvoetjes zijn onmisbaar onder kasten, tafels en bureaus. Met een stelvoetje voorkom je dat de boel wiebelt. Als we een meubelstuk binnenkrijgen en het stelvoetje is stuk, dan vervangen we deze door een nieuwe of gebruikte uit onze uitgebreide voorraad.

Poedercoaten

Met een spuitpistool wordt een elektrostatisch geladen poeder op het te coaten, metalen oppervlak gespoten. Na het aanbrengen wordt het object verhit, waardoor het poeder smelt en een duurzame coating vormt. Het resultaat is een glanzende, kras- en corrosiebestendige afwerking waardoor het product weer een nieuwe uitstraling heeft.

Nieuw onderstel

Als het onderstel van een bureau of tafel niet in orde is, kunnen we ervoor kiezen deze (gedeeltelijk) te vervangen. We hebben een ruime voorraad met heel veel verschillende onderdelen om een onderstel weer compleet en werkend te krijgen. Als we dit hebben gedaan staat er weer een bureau of tafel dat weer 100% werkt. Daar worden we blij van!

Nieuw blad

Bureaus waarvan de kwaliteit nog fantastisch is, maar wat blijkt, het blad is niet meer goed. Dat is jammer maar daar weten we wel raad mee. We voorzien het onderstel van een nieuw blad en er staat weer een prachtig product. De oude bladen verzamelen we en worden op een andere manier hergebruikt of gerecycled. We gooien zo min mogelijk weg!

Smeren

Sommige meubels kraken, piepen en lopen aan. Weg ermee! Nou mooi niet; wij gaan er door middel van siliconenspray voor zorgen dat het meubelstuk weer helemaal gesmeerd loopt. Of het nu gaat over een bureaustoel die niet lekker meer rolt, een tafel die piept of een roldeurkast waarvan de deur niet meer lekker sluit: Wij fixen het!

Controleren

We krijgen vaak tweedehands meubilair binnen waar in principe niets mee hoeft te gebeuren omdat het er piekfijn uitziet. Toch vinden we het nodig om alles goed te checken voordat het de verkoop in gaat. Dit doen we door elk binnenkomend meubelstuk te controleren op kwaliteit, functionaliteit en uitstraling.

Nieuwe gasveer

Dat is pech; gasveer lek! Gelukkig kunnen we deze bij Officetrader makkelijk vervangen. Is alleen de gasveer lek? Dan vervangen we ook alleen de gasveer. We zorgen er daarnaast voor dat het originele mechanisme intact blijft en dat het bestaande voetkruis gewoon weer gebruikt kan worden. Nu kan de stoel weer netjes omhoog en omlaag.

Foam vervangen

Een goede stoel laat graag op zich zitten. Na jaren zitten, echter, wordt het foam in het zitvlak en/of de rugleuning vaak aangetast. Voor ons is dit geen reden om de stoel gelijk af te schrijven. Integendeel; we verwijderen de stoffering (die dan vaak ook al versleten is) van de stoel en lokaliseren de plekken waar het foam is beschadigd. Op die plekken verwijderen we het foam en voegen nieuwe toe. Vervolgens stofferen we de stoel opnieuw met een slijtvaste stoffering en staat er weer een nieuw product.

Bureaustoel wielen vervangen

Het kan zo zijn dat de wielen van binnengekomen bureaustoelen niet meer lekker rollen, of dat er zelfs een paar missen. Als we dit niet met siliconenspray gefixed krijgen, verdient de stoel nieuwe wielen. Zo kan de bureaustoel weer jaren rollen. Bureaustoel blij, wij blij! 🙂

Armsteun vervangen

Als de armsteun van een stoel defect, versleten of afgebroken is dan vervangen we deze zodat de stoel er weer jaren tegenaan kan. De meeste armsteunen komen uit onze voorraad met tweedehands onderdelen. Deze voorraad leggen we aan door onbruikbare meubelen te ontmantelen en de overgebleven onderdelen te verzamelen. Op deze manier hoeven we zo min mogelijk weg te gooien en worden de onderdelen gebruikt om de levensduur van andere meubels te verlengen.

Neem contact op

Samen circulair ondernemen? Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Vraag een refurbishing aan

Vraag volledig vrijblijvend een refurbishing aan. Leg ook uit wat je precies zoekt. Heb je bijvoorbeeld eigen meubilair dat je wil laten refurbishen of zoek je compleet refurbished kantoormeubilair?

Vraag een waardebepaling aan

Om een goed beeld te krijgen van het meubilair vragen we je om onderstaande gegevens voor ons in te vullen. Vergeet niet je foto’s toe te voegen!

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.