Hoe gaan bedrijfsontruimingen in zijn werk?

Ontruimingen hoe gaat dat in zijn werk?

Officetrader is al ruim 12 jaar specialist in bedrijfsontruimingen. Wij doen niet alleen aan inventaris opkoop, hoewel dit een zeer belangrijk aspect is van ons dagelijks werk, maar doen ook bijvoorbeeld bedrijfsontruimingen. Om een indruk te geven hoe wij te werk gaan en hoe wij in een project alles verwerken hebben wij, om u een goed beeld van ons bedrijf te geven, dit voor u in kaart gebracht.

In het allerlaatste project hebben wij van onze opdrachtgever, die vanuit 2 bedrijfspanden naar een nieuwbouw pand verhuisde, de taak gehad hebben om het gehele pand te ontruimen en bezemschoon op te leveren, omdat dit pand weer verhuurd zou worden. Wij proberen in onze werkwijze altijd te denken en te werken volgens het MVO principe. In dit geval hebben we een gedeelte van de meubelen afgevoerd en een gedeelte ervan gebruikt.

Duurzaam en afvalscheiding

We hadden binnen dit project de mogelijkheid om alles op een duurzame manier te scheiden en te hergebruiken. Dit hebben we onder andere gedaan door het plaatsen van 40kubs containers.

  • 5x 40 kubs containers voor het oud ijzer.
  • 2x 40 kub containers voor bouw en sloop afval
  • 2x 40 kub containers voor hout afval.

Uiteindelijk hebben we het complete pand naar tevredenheid schoongemaakt en naar volle tevredenheid opgeleverd, waarbij we niet alleen hebben afgevoerd, maar ook een deel gaan gebruiken voor de verkoop van duurzaam hergebruikt meubilair. Binnen dit project hebben we diverse meubels verzameld die weer op een duurzame manier worden hergebruikt.

Hierbij moet u denken aan:

  • Bureaustoelen
  • Tafels
  • Ladeblokken
  • Vergaderstoelen
  • Kasten
  • + Onderstellen (Netjes gescheiden)

Hieronder ziet u een collage met foto’s van dit project.

Project officetrader
Project officetrader

Geplaatst

in

door

Tags:

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.