Officetrader 2021 - Logo wit

Gratis waardebepaling van uw kantoormeubilair

Vraag een waardebepaling aan

Ontvang geld & voor uw meubilair

De route naar verlenging van de levenscyclus

Officetrader is al ruim 12 jaar gespecialiseerd in de opkoop van kantoormeubilair en witgoed. Reeds 3500 middelgrote en grote bedrijven gingen je naar volle tevredenheid voor. Officetrader draagt bewust bij aan verduurzaming, door het opkopen en refurbishen van partijen. Hoe gaan we te werk?
We beoordelen het aanbod wat je ingeeft. We beoordelen vanaf minimaal 25 stuks per item. De bieding is altijd eerlijk en realistisch.

Offerte op maat

1. Afspraak en bezichtiging

Naar aanleiding van de waardebepaling komen wij graag bij je langs voor een bezichtiging bij jou op loatie.

Aanbod

2. Plaatsing en bieding

Na de bezichtiging vindt er een bieding plaats. Afhankelijk van de grootte van het project neemt dit maximaal 3 dagen in beslag.

Meubeltransport

3. Uithuizen en verplaatsen

Na akkoord gaan we een planning maken in overleg met je om een datum vast te stellen waarin we alles netjes en zorgvuldig gaan afvoeren. Let op! We leveren alles bezemschoon af.

Nazorg en service

4. Afhandeling en betaling

Wij houden lijsten bij waarbij we elke zending tellen en maken een totaaloverzicht om over te gaan tot correcte financiële afhandeling. Alles geheel transparant en in overleg met je.

Waarom kiezen voor Officetrader?

Bevestiging van je duurzame keuze.

Veel bedrijven willen actief bijdragen aan verduurzaming en hun CO2 uitstoot verminderen en terugbrengen. Hergebruiken van meubilair = duurzaam ondernemen. Door te kiezen voor Officetrader krijg je een certificaat van je duurzame prestatie.

Armsteun vervangen

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen. Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.

Uitgebreide tekst over armsteun vervangen en waarom dit heel belangrijk is om te doen. Placeholder met voorbeelden en extra kennis om extra duurzaam over te komen.