Voor Post & Co dé onafhankelijke partner voor Maritieme Aansprakelijkheid en Logistieke Verzekeringen, verzorgden wij de volledige opkoop, uithuizing + interne verhuizing.

Contact us

Wij zochten een partij die kantoorinventaris opkocht en uiteindelijk heeft Officetrader naar tevredenheid het gehele project verzorgd.Post & Co (P & I) B.V.

Post & Co is dé onafhankelijke partner voor Maritieme Aansprakelijkheid en Logistieke Verzekeringen voor alle spelers in de logistieke keten.  Na bijna 30 jaar in een businesspark aan de rand van Rotterdam kantoor te hebben gehouden was het in 2017 tijd daar om weer terug te keren naar het centrum van Rotterdam. Omdat de hele kantoorsetting anders zou zijn wilden we onze oude kantoorinventaris niet meer meenemen en daar het Ahrend meubilair amper een krasje vertoonde gingen we op zoek naar een betrouwbare opkoper. Via een zakenrelatie kwamen we bij Albeka/Officetrader terecht. Al snel kwamen ze langs om de boel te inventariseren en na een prima offerte werd enkele weken later alles keurig demonteert en afgevoerd. Ad hoc bood Albeka/Office Trader nog aan om ons uitgebreide archief te verhuizen naar een aparte locatie en daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Kortom, niets dan lof voor de meedenkende en bekwame medewerkers van Albeka/Office Trader!

Sabine de BorstManagement Assistant

[caption id="attachment_926" align="alignnone" width="300"]Referentie - Post & CO Referentie - Post & CO[/caption]

Voor wie werken wij?