Opkoop Faillissement Kantoormeubelen?

Opkoper Kantoormeubelen Faillissement

Als curator is het lastig om een opkoper te vinden voor de kantoormeubelen. Een veiling is een optie maar veel liever heeft u een betrouwbare partij die een een keer uw complete boedel opkoopt. Officetrader is die betrouwbare opkoper die u zoekt! Officetrader is de specialist op het gebied van het opkopen van kantoormeubelen. Wij staan garant voor een gratis waardebepaling, betrouwbare en snelle afhandeling van het opkopen van uw overtollige werkplekken. Door heel Nederland dus ook in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam kopen wij kantoormeubelen op!

Een faillissement? Kantoormeubelen verkopen. Waarom wij?

Wij hebben eigen montage teams die professioneel en vakkundig u alles uit handen nemen bij projecten waar we uw kantoormeubelen opkopen. Een aanspreekpunt bij elk project zorgt voor een perfecte afhandeling.

Waardebepaling aanvragen

We komen graag bij u langs maar willen eerst vragen of u ons een beeld wilt geven van wat u te koop heeft aan kantoormeubilair. Aan de hand van de gratis waardebepaling neemt onze collega contact met u op om over te gaan tot een bod om uw kantoormeubilair op te kopen.

 

Vraag een gratis waardebepaling aan.

Snel weten of wij geinteresseerd zijn in uw aanbod? Vraag dan een gratis waardebepaling aan! Aan de hand van uw aanbod nemen we contact met u op en doen we eens scherp bod.