Over Officetrader

Wie zijn wij?

Wij zijn officetrader. We kopen kantoormeubelen op van partijen die hun kantoormeubilair gaan vernieuwen of vervangen. We focussen ons op de topmerken zoals Ahrend, KEMBO, ASPA, Gispen, Konig en Neurath, Giroflex en dergelijke. Van Bureaustoel tot Ladeblok we huizen alles zelf uit met onze professionele demontageteams, bij Officetrader krijgt u altijd een vaste contactpersoon tijdens het gehele traject. Officetrader is een betrouwbare partner voor het uithuizen en bezemschoon opleveren van uw kantoor!

Gratis waardebepaling aanvragen.

Kwalitatief & Betrouwbaar

We werken met eigen teams die met de grootst mogelijke zorg uw project of verhuizing uit voeren.

12 Jaar ervaring

We bogen op onze expertise die inmiddels 12 jaar telt. We hebben een diepe kennis van kantoormeubelen monteren en demonteren!

Eigen personeel

We werken uitsluitend met eigen mensen die vaak al jaren in dienst zijn bij Officetrader. Zo heeft u als klant altijd vakkundig personeel ter beschikking.

Vast aanspreekpunt

Met elk project hebben we een vast aanspreekpunt. Zo heeft u een directe contactpersoon waarmee u alles kunt bespreken.

Zo werken wij!

 • Stap 1

  Beoordeling Aanbod

  We beoordelen het aanbod wat u ingegeven heeft via de waardebepaling.

 • Stap 2

  Afspraak maken voor bezichtiging

  Naar aanleiding van een positieve beoordeling van de waardebepaling komen wij graag bij u langs voor een bezichtiging bij u op locatie.

 • Stap 3

  Bieding

  Na de bezichtiging vind er een bieding plaats. Afhankelijk van de grootte van het project neemt dit een aantal dagen in beslag!

 • Stap 4

  Uithuizen

  Na akkoord gaan we een planning maken in overleg met u om de uithuisdatums vast te stellen.

 • Stap 5

  Afhandeling & Betaling

  Wij houden lijsten bij waarbij we elke zending tellen en maken een totaaloverzicht om over te gaan tot financiële afhandeling. Alles geheel transparant en in overleg met u.