Opkoper Werkplekken

De Spelregels

  • Minimaal aanbod vanaf 25 stuks van eenzelfde item(s).
  • Meubilair moet van A-merk zijn, bijv. Ahrend, Gispen, Comforto, HAG, Vitra ed.
  • Geen particuliere inboedel & producten met onherleidbare afkomst
  • Er zit gaan aankoopverplichtingen maar is slechts een indicatieve bepaling!

Gratis Waardebepaling aanvragen

Opkoper Werkplekken

Zoekt u een opkoper voor uw overtollige werkplekken? Bij een reorganisatie of bij een faillissement ontstaan er vaak lege bureaus en complete werkplekken die moeten worden afgevoerd. Officetrader is de specialist op het gebied van het opkopen van werkplekken en complete kantoorinrichtingen. Wij staan garant voor een gratis waardebepaling, betrouwbare en snelle afhandeling van het opkopen van uw overtollige werkplekken. Wilt u graag uw overtollige werkplekken verkopen? Neem snel contact met ons op!

Werkplekken Opkopen? Waarom wij?

Wij hebben eigen montage teams die professioneel en vakkundig u alles uit handen nemen bij projecten waar we uw kantoormeubelen opkopen. Een aanspreekpunt bij elk project zorgt voor een perfecte afhandeling. Wij voeren de werkplekken netjes en zorgvuldig af en zorgen ervoor dat uw pand netjes en opgeruimd(bezemschoon) achterblijft. Wij kopen al werkplekken op vanaf 20 stuks. Met al ruim 10 jaar ervaring is Officetrader een toonaangevend bedrijf , met  name gespecialiseerd in de opkoop van kantoormeubelen. Wij kopen met name werkplekken van de wat bekendere merken, zoals Ahrend, Aspa, Gispen en meer. Gaat u verhuizen en wilt u nieuw meubilair aanschaffen? Dan moet u vast de ouder werkplekken kwijt. Doe vrijblijvend onze waardebepaling! Binnen 1 werkdag ontvangt u inhoudelijk een reactie.

Waardebepaling aanvragen

We komen graag bij u langs maar willen eerst vragen of u ons een beeld wilt geven van wat u te koop heeft aan kantoormeubilair. Aan de hand van de gratis waardebepaling neemt onze collega contact met u op om over te gaan tot een bod om uw kantoormeubilair op te kopen.

Neem uw voordat u de waardebepaling invult graag kennis van onze spelregels

Vraag een gratis waardebepaling aan.

Snel weten of wij geinteresseerd zijn in uw aanbod? Vraag dan een gratis waardebepaling aan! Aan de hand van uw aanbod nemen we contact met u op en doen we eens scherp bod.