Specialist Kantoormeubelen Opkoper

De Spelregels

  • Minimaal aanbod vanaf 25 stuks van eenzelfde item(s).
  • Meubilair moet van A-merk zijn, bijv. Ahrend, Gispen, Comforto, HAG, Vitra ed.
  • Geen particuliere inboedel & producten met onherleidbare afkomst
  • Er zit gaan aankoopverplichtingen maar is slechts een indicatieve bepaling!

Gratis Waardebepaling aanvragen

Officetrader de inkoopspecialist

Officetrader is de specialist in het opkopen van uw kantoormeubilair en uithuizen en verhuizen van uw complete inboedel. Onze kracht ligt met name in het ontzorgen, door deze effectieve manier van werken heeft u geen ander bedrijf meer nodig. Wij regelen alles voor u!

Eigen montageteams

Met onze eigen montageteams, die al 12 jaar ervaring hebben, kunnen we alles aan. Vriendelijk en deskundig zijn de twee steekwoorden die onze montageteams kenmerken. Wij komen op locatie en halen uw hele kantoorpand leeg. U heeft er geen omkijken meer naar, wij nemen u alles uit handen.

Diverse projecten

Als u contact met ons opgenomen hebt, zullen wij uw inboedel op waarde schatten en u een passend bod doen. Onze inkoop richt zich op diverse meubelen, kantoorstoelen, ladeblokken, archiefkasten, kantoormeubelen, bureaustoelen en bureaus. Na aankoop ruimen we uw inboedel netjes uit en zullen u geheel ontzorgen.

Vast aanspreekpunt

Voor uw uithuizing, maar eigenlijk uw gehele project heeft u een vast aanspreekpunt, waarbij u gedurende het project al uw vragen kunt stellen. Onze projectbegeleiders zitten al minimaal 8 jaar in het vak en hebben de juiste kunde en kennis om uw gehele project uit handen te nemen.

Heel Nederland en België

Onzer projecten strekken zich uit over heel Nederland en België. In alle grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht, Groningen, Antwerpen en Brussel zullen wij u ontzorgen. Geen plek te gek, waar u zich ook bevindt wij weten in alle plaatsen en regio’s uw gehele project uit handen te nemen. Wij kopen al uw kantoormeubilair op!

Conclusie

Kortom, bent u op zoek naar een opkoper van uw inboedel en kantoormeubilair? Dan bent u bij Officetrader aan het juist adres! Neem contact met ons op via de telefoon:078-6913047, email: inkoop[@]officetrader.nl of WhatsApp 06-10336214 en wij zullen u een passende oplossing bieden, bekijk wel onze voorwaarden!

Vraag een gratis waardebepaling aan.

Snel weten of wij geinteresseerd zijn in uw aanbod? Vraag dan een gratis waardebepaling aan! Aan de hand van uw aanbod nemen we contact met u op en doen we eens scherp bod.