Overtollige Kantoormeubelen Verkopen

Overtollige kantoormeubelen verkopen

Krimpt uw afdeling of bedrijf? Een logische gevolg is dat u kantoormeubelen over heeft. Wij zijn altijd geinteresseerd in de opkoop van uw kantoorinrichting. Mits het voldoet aan de spelregels zijn wij de partij die u verder kunt helpen met uw overtollige kantoormeubelen. Officetrader is de specialist op het gebied van het opkopen van kantoormeubelen. Wij staan garant voor een gratis waardebepaling, betrouwbare en snelle afhandeling van het opkopen van uw overtollige werkplekken. Door heel Nederland dus ook in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam kopen wij kantoormeubelen op!

Overtollige kantoormeubelen verkopen. Waarom wij?

Wij hebben eigen montage teams die professioneel en vakkundig u alles uit handen nemen bij projecten waar we uw kantoormeubelen opkopen. Een aanspreekpunt bij elk project zorgt voor een perfecte afhandeling.

Waardebepaling aanvragen

We komen graag bij u langs maar willen eerst vragen of u ons een beeld wilt geven van wat u te koop heeft aan kantoormeubilair. Aan de hand van de gratis waardebepaling neemt onze collega contact met u op om over te gaan tot een bod om uw kantoormeubilair op te kopen.

 

Vraag een gratis waardebepaling aan.

Snel weten of wij geinteresseerd zijn in uw aanbod? Vraag dan een gratis waardebepaling aan! Aan de hand van uw aanbod nemen we contact met u op en doen we eens scherp bod.