Opkoper Archiefkasten

Opkoper Archiefkasten

Zoekt u een opkoper voor uw overtollige archiefkasten? Officetrader is de specialist op het gebied van het opkopen van oude archiefkasten. Wij staan garant voor een gratis waardebepaling, betrouwbare en snelle afhandeling van het opkopen van uw overtollige werkplekken. Wij kopen met name archiefkasten op van de merken Ahrend, Aspa, Gispen en meer. Bent u toe aan nieuw kantoormeubilair? Of zoekt u iemand aan wie u uw kantoormeubilair en archiefkasten kan verkopen? Dan zijn wij de partner die u zoekt! Met een jong en professioneel team zijn wij in staat uw volledige inboedel uit te ruimen.

Archiefkasten Opkopen? Waarom wij?

Wij hebben eigen montage teams die professioneel en vakkundig u alles uit handen nemen bij projecten waar we uw kantoormeubelen opkopen. Een aanspreekpunt bij elk project zorgt voor een perfecte afhandeling. Als u uw overtollige archiefkasten aan ons verkoopt draagt u een steentje bij aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Officetrader zorgt ervoor dat de kantoormeubel opnieuw in de markt terechtkomen. Hierdoor proberen we de afvalberg weer te verminderen. Met ruim 10 jaar gespecialiseerde ervaring in de opkoop van kantoormeubilair en inboedels is Officetrader in staat uw volledige project uit handen te nemen. Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken,  of doe de gratis waardebepaling en ontvang snel een reactie!

Waardebepaling aanvragen

We komen graag bij u langs maar willen eerst vragen of u ons een beeld wilt geven van wat u te koop heeft aan kantoormeubilair. Aan de hand van de gratis waardebepaling neemt onze collega contact met u op om over te gaan tot een bod om uw kantoormeubilair op te kopen.

Neem uw voordat u de waardebepaling invult graag kennis van onze spelregels

Vraag een gratis waardebepaling aan.

Snel weten of wij geïnteresseerd zijn in uw aanbod? Vraag dan een gratis waardebepaling aan! Aan de hand van uw aanbod nemen we contact met u op en doen een scherp bod.