Kantoormeubelen Opkoper?

Opkoper Kantoormeubelen

Zoekt u een opkoper van uw kantoormeubelen? Officetrader is de specialist op het gebied van het opkopen van kantoormeubelen. Wij staan garant voor een gratis waardebepaling, betrouwbare en snelle afhandeling van het opkopen van uw overtollige werkplekken. Wij kopen kantoormeubilair op van bijvoorbeeld Ahrend, Gispen, Aspa, Kembo en meer!  Wij kopen kantoorinventarissen, bedrijfsinventarissen, magazijninrichtingen, restpartijen, overtollige voorraden, computers, monitorarmen, winkeldochters, zakelijke inboedels en nog veel meer! Officetrader is al jaren een zeer betrouwbare speler in deze markt, hierdoor bent u verzekerd van een professionele aanpak!

Kantoormeubelen Opkopen? Waarom wij?

Wij hebben eigen montage teams die professioneel en vakkundig alles uit handen nemen bij projecten waar we kantoormeubelen opkopen. Een aanspreekpunt bij elk project zorgt voor een perfecte afhandeling. Doordat u 1 vast aanspreekpunt hebt, weet u zeker dat het gehele traject ook zorgvuldig wordt opgepakt. Neem contact met ons op, of doe een gratis waardebepaling. Als de inboedel aansluit op onze spelregels, zult u een scherp bod ontvangen. Ook leveren wij, indien nodig, uw pand geheel bezemschoon op. Wij zijn actief in heel Nederland en in delen van België.

Veel meer dan opkopen alleen

Wij kopen zoals hierboven genoemd kantoormeubilair op, maar we doen veel meer! We doen interne bedrijfsverhuizingen, het geheel leeg en bezemschoon leeghalen van uw pand, ook leveren we montageteams voor uw kantoormeubilair! Zoekt u een handyman? Hierin staan we ook voor u klaar! Wij zijn een totaalleverancier voor uw kantoor en bedrijfspand vragen! Wilt u graag eens persoonlijk contact over uw overtollige meubilair, of een andere klus? Wij helpen u graag!

Waardebepaling aanvragen

We komen graag bij u langs! Wel zouden we graag eerst een beeld willen krijgen wat u aan kantoormeubilair te koop heeft. Aan de hand van de gratis waardebepaling neemt onze inkoper contact met u op. Als uw aanbod bij ons past gaan we graag over tot een bod op uw kantoormeubilair!

De Spelregels

  • Minimaal aanbod vanaf 25 stuks van eenzelfde item(s).
  • Meubilair moet van A-merk zijn, bijv. Ahrend, Gispen, Comforto, HAG, Vitra ed.
  • Geen particuliere inboedel & producten met onherleidbare afkomst
  • Er zit gaan aankoopverplichtingen in, maar het is slechts een indicatieve bepaling!