Kantoormeubelen Opkoper Utrecht?

De Spelregels

  • Minimaal aanbod vanaf 25 stuks van eenzelfde item(s).
  • Meubilair moet van A-merk zijn, bijv. Ahrend, Gispen, Comforto, HAG, Vitra ed.
  • Geen particuliere inboedel & producten met onherleidbare afkomst
  • Er zit gaan aankoopverplichtingen maar is slechts een indicatieve bepaling!

Gratis Waardebepaling aanvragen

Opkoper Kantoormeubelen Utrecht

Zoekt u een opkoper voor uw kantoormeubelen in de buurt van Utrecht? Officetrader is de specialist op het gebied van het opkopen van kantoormeubelen. Wij staan garant voor een gratis waardebepaling, betrouwbare en snelle afhandeling van het opkopen van uw overtollige werkplekken. Door heel Nederland dus ook in Utrecht kopen wij kantoormeubelen op! Utrecht is een grote stad in het midden van Nederland en is vanwege de centrale ligging een uitstekende stad om als bedrijf gevestigd te zijn. Met ruim 300000 inwoners is Utrecht een van de grootste steden van Nederland. Officetrader is gevestigd in Hendrik Ido Ambacht en kan dus op een zeer eenvoudige wijze uw gehele project in Utrecht uit handen nemen.

Kantoormeubelen Opkopen in Utrecht? Waarom wij?

Wij hebben eigen montage teams die professioneel en vakkundig u alles uit handen nemen bij projecten waar we uw kantoormeubelen opkopen. Een aanspreekpunt bij elk project zorgt voor een perfecte afhandeling. Met ruim 10 jaar ervaring in het vak kunt u bij Officetrader uw gehele project neerleggen. Wij verzorgen alles tot in de puntjes, zowel interne verhuizingen, als wel de opkoop en uithuizing van uw inboedel!

Waardebepaling aanvragen

We komen graag bij u langs maar willen eerst vragen of u ons een beeld wilt geven van wat u te koop heeft aan kantoormeubilair. Aan de hand van de gratis waardebepaling neemt onze collega contact met u op om over te gaan tot een bod om uw kantoormeubilair op te kopen.

Vraag een gratis waardebepaling aan.

Snel weten of wij geinteresseerd zijn in uw aanbod? Vraag dan een gratis waardebepaling aan! Aan de hand van uw aanbod nemen we contact met u op en doen we eens scherp bod.