Kantoormeubelen Opkoper Rotterdam?

De Spelregels

  • Minimaal aanbod vanaf 25 stuks van eenzelfde item(s).
  • Meubilair moet van A-merk zijn, bijv. Ahrend, Gispen, Comforto, HAG, Vitra ed.
  • Geen particuliere inboedel & producten met onherleidbare afkomst
  • Er zit gaan aankoopverplichtingen maar is slechts een indicatieve bepaling!

Gratis Waardebepaling aanvragen

Opkoper Kantoormeubelen Rotterdam

Zoekt u een opkoper voor uw kantoormeubelen in de buurt van Rotterdam? Officetrader is de specialist op het gebied van het opkopen van kantoormeubelen. Wij staan garant voor een gratis waardebepaling, betrouwbare en snelle afhandeling van het opkopen van uw overtollige werkplekken. Door heel Nederland dus ook in Rotterdam kopen wij kantoormeubelen op! De havenstad van ons land is een zeer belangrijke omgeving voor industrie en bedrijven. Officetrader is gevestigd naast Rotterdam en is dus een zeer geschikte partner voor de opkoop en uithuizing van uw oude kantoormeubilair. Ook kunnen wij complete en volledige interne verhuizingen voor u verzorgen in en rondom Rotterdam.

Kantoormeubelen Opkopen in Rotterdam? Waarom wij?

Wij hebben eigen montageteams die professioneel en vakkundig alles uit handen nemen. Wij zijn de partner bij projecten waar kantoormeubelen worden verkocht. Een aanspreekpunt bij elk project zorgt voor een perfecte afhandeling. Ook biedt Officetrader een schat aan ervaring, omdat we al ruim 10 jaar in het vak werkzaam zijn. Door uw oude kantoormeubilair te verkopen en van de hand te doen draagt u bij aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Officetrader koopt en knapt kantoormeubels op en verkoopt deze weer door, zodat er weinig tot geen meubels verloren gaan. Hierdoor houden we de circulaire economie in stand!

Waardebepaling aanvragen

We komen graag bij u langs maar willen eerst vragen of u ons een beeld wilt geven van wat u te koop heeft aan kantoormeubilair. Aan de hand van de gratis waardebepaling neemt onze collega contact met u op om over te gaan tot een bod om uw kantoormeubilair op te kopen.

Vraag een gratis waardebepaling aan.

Snel weten of wij geinteresseerd zijn in uw aanbod? Vraag dan een gratis waardebepaling aan! Aan de hand van uw aanbod nemen we contact met u op en doen we eens scherp bod.