Kantoormeubelen Opkoper Dordrecht & Moerdijk

De Spelregels

  • Minimaal aanbod vanaf 25 stuks van eenzelfde item(s).
  • Meubilair moet van A-merk zijn, bijv. Ahrend, Gispen, Comforto, HAG, Vitra ed.
  • Geen particuliere inboedel & producten met onherleidbare afkomst
  • Er zit gaan aankoopverplichtingen maar is slechts een indicatieve bepaling!

Gratis Waardebepaling aanvragen

Kantoormeubelinkoper Dordrecht en Moerdijk

Bent u op zoek naar een kantoormeubel inkoper in de omgeving van Dordrecht, of de Moerdijk? Officetrader is gespecialiseerd in de opkoop van kantoormeubilair in deze regio. Als u gevestigd bent in de omgeving van Dordrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 12 jaar gespecialiseerd als inkoper en verhuizer van complete kantoorinboedels kunnen wij dit gehele traject uit handen nemen. Dordrecht, de vijfde stad in de gemeente Zuid-Holland, is een zeer aantrekkelijke stad om als bedrijf in gevestigd te zijn. Voor Officetrader zijn Dordrecht en de Moerdijk direct naast de deur. Wij leveren complete diensten, zowel interne bedrijfsverhuizingen en montage + opkoop en uithuizing van kantoormeubiliar.

Breed scala inkoop met een uitstekende service

Officetrader koopt een breed scala aan kantoormeubelen in en staan garant voor een uitstekende service. Dit is slecht een kleine indicatie van onze diensten in de regio Dordrecht en de Moerdijk. Vul eenvoudig onze vrijblijvende en geheel gratis waardebepaling in en u ontvangt snel een reactie. Tijdens de inkoop van uw inboedel, of kantoormeubilair heeft u altijd contact met een vast contactpersoon, zodat een goede service gewaarborgd wordt. Bent u gevestigd in Dordrecht of de Moerdijk en omgeving? Officetrader staat klaar om uw project snel en efficiënt op te pakken!

Vraag een gratis waardebepaling aan.

Snel weten of wij geinteresseerd zijn in uw aanbod? Vraag dan een gratis waardebepaling aan! Aan de hand van uw aanbod nemen we contact met u op en doen we eens scherp bod.