Kantoormeubelen Opkoper Den Haag?

De Spelregels

  • Minimaal aanbod vanaf 25 stuks van eenzelfde item(s).
  • Meubilair moet van A-merk zijn, bijv. Ahrend, Gispen, Comforto, HAG, Vitra ed.
  • Geen particuliere inboedel & producten met onherleidbare afkomst
  • Er zit gaan aankoopverplichtingen maar is slechts een indicatieve bepaling!

Gratis Waardebepaling aanvragen

Opkoper Kantoormeubelen Den Haag

Zoekt u een opkoper voor uw kantoormeubelen in de buurt van Den Haag? Officetrader is de specialist op het gebied van het opkopen van kantoormeubelen. Wij staan garant voor een gratis waardebepaling, betrouwbare en snelle afhandeling van het opkopen van uw overtollige werkplekken. Door heel Nederland dus ook in Den Haag kopen wij kantoormeubelen op! Den Haag, of ‘s-Gravenhage is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en heeft ruim 500000 inwoners. Met een grote industrie en een schat aan bedrijfsruimte is Den Haag een prima stad om als bedrijf gevestigd te zijn. Officetrader kan u eenvoudig bedienen in deze plaats, omdat dit voor ons net naast de deur is.

Kantoormeubelen Opkopen in Den Haag? Waarom wij?

Wij hebben eigen montage teams die professioneel en vakkundig u alles uit handen nemen. Wij staan u graag ter zijde bij uw project. Een aanspreekpunt bij elk project zorgt voor een perfecte afhandeling. Met een schat aan ervaring (ruim 10 jaar) en een persoonlijke service is Officetrader de partner voor de in- en opkoop van oude en gebruikte kantoormeubels. Geef uw inboedel een tweede kans, door deze door te verkopen aan Officetrader. Door uw meubels een tweede kans te geven, draagt u een steentje bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Waardebepaling aanvragen

We komen graag bij u langs, maar willen eerst vragen of u ons een beeld wilt geven van wat u te koop heeft aan kantoormeubilair. Aan de hand van de gratis waardebepaling neemt onze collega contact met u op om over te gaan tot een bod om uw kantoormeubilair op te kopen.

Vraag een gratis waardebepaling aan.

Snel weten of wij geinteresseerd zijn in uw aanbod? Vraag dan een gratis waardebepaling aan! Aan de hand van uw aanbod nemen we contact met u op en doen we eens scherp bod.