Kantoormeubelen Opkoper Amersfoort

De Spelregels

  • Minimaal aanbod vanaf 25 stuks van eenzelfde item(s).
  • Meubilair moet van A-merk zijn, bijv. Ahrend, Gispen, Comforto, HAG, Vitra ed.
  • Geen particuliere inboedel & producten met onherleidbare afkomst
  • Er zit gaan aankoopverplichtingen maar is slechts een indicatieve bepaling!

Gratis Waardebepaling aanvragen

Opkoop kantoorinventaris in Amersfoort

Bent u op zoek naar een opkoper voor uw kantoorinventaris in Amersfoort? Dan zit u bij Officetrader goed! Wij verzorgen volledige uit- en verhuizingen in heel Nederland, maar ook Amersfoort en omgeving. Officetrader is gevestigd in De randstad, maar met onze diensten bestrijken we heel Nederland. Geen plek te gek is ons motto! Bij Officetrader krijgt u gegarandeerd een marktconforme prijs voor uw gehele huisraad. Amersfoort is een plaats is het oosten van de provincie Utrecht en is voor Officetrader prima aan te reizen.  Bent u dus op zoek naar een mogelijkheid nabij Amersfoort om uw oude kantoorinboedel van de hand te doen? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op!

Service van a- tot z

Als u dus uw kantoorinventaris wil verkopen en u bent gevestigd in Amersfoort is dit dus geen probleem. Neem contact met ons op en wij nemen uw gehele project voor uw rekening. Via onze gratis waardebepaling krijgt u snel een overzicht met een prima prijs voor uw gehele inboedel. Wij zijn al ruim 12 jaar gespecialiseerd in de opkoop van kantoormeubelen en staan garant voor een goede er persoonlijke service! Doe de online waardebeoordeling en wie weet zien we u binnenkort in Amersfoort!

Vraag een gratis waardebepaling aan.

Snel weten of wij geinteresseerd zijn in uw aanbod? Vraag dan een gratis waardebepaling aan! Aan de hand van uw aanbod nemen we contact met u op en doen we eens scherp bod.