De inboedelopkoper van Nederland en België

De Spelregels

  • Minimaal aanbod vanaf 25 stuks van eenzelfde item(s).
  • Meubilair moet van A-merk zijn, bijv. Ahrend, Gispen, Comforto, HAG, Vitra ed.
  • Geen particuliere inboedel & producten met onherleidbare afkomst
  • Er zit gaan aankoopverplichtingen maar is slechts een indicatieve bepaling!

Gratis Waardebepaling aanvragen

De inboedelopkoper van Nederland en België

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om van uw inboedel af te komen, vanwege faillisement, of een verhuizing? Officetrader is de specialist in de opkoop van uw inboedel! Met een betrouwbaar team en een vast aanspreekpunt zijn wij de specialist. Wij kopen diverse kantoormeubelen op van merken als Ahrend, Aspa, Hag, Gispen, Comforto, Vitra en meer! Als u uw overtollige meubels door ons laat afvoeren, draagt u bij aan het Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Uw kantoormeubilair zal worden opgeknapt en hergebruikt, wat bijdraagt aan de circulaire economie!

Allerlei soorten kantoormeubelen en inventarissen

Officetrader koopt allerlei soorten kantoormeubelen op, dit kan zijn kantoorstoelen, vergaderstoelen, bureaus, roldeurkasten, archiefkasten en dergelijke. Wij doen alles in eigen beheer en ons doel is om u geheel te ontzorgen, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Door geheel Nederland en België kopen wij kantoormeubelen in en uw overtollige inboedel kopen wij geheel op. Ook zijn wij geïnteresseerd in allerlei soorten inventarissen, hierbij kunt u denken aan kantoorinventarissen, bedrijfsinventarissen,  magazijninrichtingen, diverse soorten restpartijen, voorraden die niet meer gebruikt worden, computers en elektronica en zakelijke inboedels!

Onze werkwijze

Doe geheel vrijblijvend onze online waardebepaling, of neem direct contact met ons op via WhatsApp of telefoon. Aan de hand van de informatie die u doorstuurt zullen wij een bod uitbrengen, ook zullen wij uw inventaris, of inboedel beoordelen op kwaliteit. Na deze beoordeling zullen wij een passen bod, tegen marktconforme prijs uitbrengen. Onze missie is om u, bij uw project geheel begeleiden en ontzorgen, zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Tijdens uw project en de uithuizing heeft u altijd een vast contactpersoon die u kunt aanvliegen over alle zaken rondom uw inboedel. Kortom, bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw van uw inventaris af te komen? Officetrader biedt u een passende oplossing en staan klaar om u geheel ten dienst te staan!

 

Neem uw voordat u de waardebepaling invult graag kennis van onze spelregels

Vraag geheel vrijblijvend een waardebepaling aan!

Snel weten of wij geinteresseerd zijn in uw aanbod? Vraag dan een gratis waardebepaling aan! Aan de hand van uw aanbod nemen we contact met u op en doen we eens scherp bod.