Opkoop inboedel en kantoormeubelen

De Spelregels

  • Minimaal aanbod vanaf 25 stuks van eenzelfde item(s).
  • Meubilair moet van A-merk zijn, bijv. Ahrend, Gispen, Comforto, HAG, Vitra ed.
  • Geen particuliere inboedel & producten met onherleidbare afkomst
  • Er zit gaan aankoopverplichtingen maar is slechts een indicatieve bepaling!

Gratis Waardebepaling aanvragen

Toe aan nieuwe kantoormeubelen?

Heeft u een faillissement, of bent u toe aan nieuwe kantoormeubelen? Wilt u graag uw inboedel en meubelen verkopen? Het kan zijn dat u toe bent aan een nieuwe inrichting van uw kantoor, dan is Officetrader een zeer betrouwbare en gespecialiseerde partij! Wij bieden u volledige service van A-Z, alles nemen wij u uit handen. Wij kopen met name meubels van bekende topmerken als Ahrend, KEMBO, ASPA, Gispen, Konig en Neurath, Giroflex en dergelijke. In praktisch de meeste meubels zijn we in geïnteresseerd. Van ladeblokken tot bureaus, van bureaus tot archiefkasten, bureaustoelen en zelfs elektronica.

Opkoper in geheel Nederland en België

Onze diensten strekken zich uit tot heel Nederland! Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Dordrecht en de Moerdijk, U kunt het zo gek niet bedenken of we komen er en nemen geheel uw project uit handen. Gaat u verhuizen? Officetrader helpt u graag in het verhuizen van uw kantoormeubilair. Altijd een vast contactpersoon en al ruim 12 jaar ervaring, is Officetrader een bedrijf dat u kunt helpen in al uw kantoor opkoop- en verhuis vraagstukken.

Volg ons, of neem contact op

Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op! U ontvangt geheel vrijblijvend advies. Ook is het eenvoudig mpogelijk om online een waardebepaling aan te vragen. Vul het formulier in, met fotomateriaal en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Volg ons ook op linkedin, twitter of facebook en zie waar wij mee bezig zijn!

Vraag een gratis waardebepaling aan.

Snel weten of wij geinteresseerd zijn in uw aanbod? Vraag dan een gratis waardebepaling aan! Aan de hand van uw aanbod nemen we contact met u op en doen we eens scherp bod.