meubeltransport

Meubeltransport door Officetrader

Officetrader is de specialist op het gebied van het meubeltransport en intern vervoer. Wij bieden de beste service voor een zeer lage en competitieve prijs. Buiten de prijs leveren wij uitsluitend vakmensen die u de perfecte hulp kunnen bieden bij elk transport. Voor ieder project en aanvraag leveren wij uitsluitend maatwerk die past bij uw behoefte en wensen. Met name gespecialiseerd in het transport van kantoormeubilair, maar ook voor andere aanvragen staan wij open en kunnen wij een passende oplossing bieden.

Enkele meubelen die wij vervoeren

· Bureaustoelen
· Bureaus
· Archiefkasten
· Ladblokken

Uiteraard doen we niet alleen specifiek losse meubels, maar ook volledig inboedels kunnen door ons vervoerd en verplaatst worden. Uw meubelen worden uiteraard met uiterste zorg vervoerd en wij doen er alles aan om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Tijdens het hele proces heeft u contact met een vast contactpersoon, die garant staat voor de correcte afhandeling van het transport, maar ook voor eventuele vragen en afhandelingen. Met al ruim 5 jaar expertise in de meubel tranport dienstverlening, zijn wij in staat u geheel te ontzorgen en een zeer snel en vakkundig meubeltransport te bieden. Onze vervoerders zijn ervaren en brengen ook altijd de nodige technische kennis mee, om eventuele vragen op te lossen en vakkundige hulp te bieden bij iedere aanvraag. Onze dienstverlening strekt zich uit binnen heel Nederland en België.

Voor iedere regio geldt een vast tarief, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Meubeltransport & Volumetransport

Hoe kan je efficiënt en toch snel leveren door heel Nederland tegen een scherp tarief? Wij hebben een optimale logistieke matrix waardoor we snel kunnen leveren, een landelijke dekking hebben en daarom de ideale partner zijn voor (kantoor)meubeltransporten. Uitbesteden? Neem contact op met Officetrader!

Prijs & Informatie

Huur een vrachtwagen met chauffeur in.

Vrachtwagen + Chauffeur : € 70,00 per uur.
Bijrijder : € 35,00 per uur.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Kwalitatief & Betrouwbaar

We werken met eigen teams die met de grootst mogelijke zorg uw project of verhuizing uit voeren.

12 Jaar ervaring

We bogen op onze expertise die inmiddels 12 jaar telt. We hebben een diepe kennis van kantoormeubelen monteren en demonteren!

Eigen personeel

We werken uitsluitend met eigen mensen die vaak al jaren in dienst zijn bij Officetrader. Zo heeft u als klant altijd vakkundig personeel ter beschikking.

Vast aanspreekpunt

Met elk project hebben we een vast aanspreekpunt. Zo heeft u een directe contactpersoon waarmee u alles kunt bespreken.

Neem contact op met Officetrader

Wij verzorgen uw interne bedrijfsverhuizingen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.