Interne Verhuizing

Interne-bedrijfsverhuizingen

Officetrader is echt een hands-on bedrijf die met enthousiasme en motivatie interne bedrijfsverhuizingen doet voor grote en kleine bedrijven. Bij interne bedrijfsverhuizingen komt heel veel kijken. In dit traject is efficiency en communicatie heel belangrijk. Wij zetten in op een goede en vlekkeloze verhuizingen naar uw nieuwe bedrijfspand. U heeft bij Officetrader altijd contact met een vast contactpersoon, die de gehele interne verhuizingen waarneemt en ook garant staat voor een goede afhandeling van uw project. In samenspraak met u wordt uw verhuizing voorbereid en uitgestippeld, zodat alles naar uw wens verloopt. Met ruim 5 jaar ervaring is Officetrader in staat uw gehele traject van A-Z te verzorgen!

Interne bedrijfsverhuizingen, onze zorg.

Diverse klanten waarbij we uithuizingen verrichten zijn ook vaak op zoek naar een partij die interne verhuizingen kunnen uitvoeren. Ook daarvoor bent u bij Officetrader aan het juiste adres. Officetrader draait nergens zijn hand voor om! Wij kopen kantoormeubelen en inboedels op, maar kunnen ook volledige interne bedrijfsverhuizingen voor u realiseren. Als u door ons uw interne bedrijfsverhuizing laat doen, bent u verzekert van een goede service. Al ruim 10 jaar staan wij garant voor een professionele afhandeling van diverse klussen, zowel groot als klein. Ook krijgt u altijd een vast contact persoon tijden het gehele project. Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw interne verhuizing en ervaar de kracht van Officetrader!

Kwalitatief & Betrouwbaar

We werken met eigen teams die met de grootst mogelijke zorg uw project of verhuizing uit voeren.

12 Jaar ervaring

We bogen op onze expertise die inmiddels 12 jaar telt. We hebben een diepe kennis van kantoormeubelen monteren en demonteren!

Eigen personeel

We werken uitsluitend met eigen mensen die vaak al jaren in dienst zijn bij Officetrader. Zo heeft u als klant altijd vakkundig personeel ter beschikking.

Vast aanspreekpunt

Met elk project hebben we een vast aanspreekpunt. Zo heeft u een directe contactpersoon waarmee u alles kunt bespreken.

Neem contact op met Officetrader

Wij verzorgen uw interne bedrijfsverhuizingen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.