Snelle en vakkundige bedrijfsontruimingen

Ontruimrn

Snelle en vakkundige bedrijfsontruimingen

Gaat u verhuizen? Of wilt u van uw oude spullen af en heeft u geen idee waar te beginnen? Zelf alles uitruimen en opruimen is vaak onbegonnen werk. Officetrader biedt de oplossing voor dit probleem!  Met meer dan 10 jaar ervaring in deze branche zijn wij een ideale partner voor de ontruiming van uw kantoor, of bedrijfspand. Wij hebben super handige en snelle mensen, die op een uiterst snelle en zorgvuldige wijze alles voor uw uitruimen en verwerken.  Wij leveren het gehele gebouw bezemschoon op. Binnen dit gehele traject werkt u altijd met een vast contactpersoon, die dit volledig voor u uit handen neemt. Ons doel is ook: volledig ontzorgen!

Inboedel uitruimingen binnen Nederland en België

Wilt u graag van uw inboedel af en weet u niet waar u moet beginnen? Ook dan kunt u bij ons terecht! Onze uitruimingsservice is beschikbaar in heel Nederland, maar ook delen van België. Vraag hieronder uw offerte op maat aan en u ontvangt binnen 1 werkdag een geheel inhoudelijke reactie. Vanwege onze ervaring en logistieke mogelijkheden zijn wij een inboedel uitruimer tegen een zeer gunstig tarief!

Bezemschoon en 100% tevredenheid

Zodra uw project, of aanvraag binnenkomt, schakelen we super snel. Binnen 1 werkdag kunt u een offerte verwachten. Zodra akkoord wordt en snel contact met u opgenomen om de juiste data in te plannen. 1 vast contactpersoon coördineert en neemt het gehele project voor u uit handen. Daarna gaan onze mensen aan de slag. Wij laten uw pand bezemschoon en heel netjes achter. Na de gehele afwikkeling koppelt het vaste contactpersoon uw project terug. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid! Bekijk een voorbeeld >

Enkele toepassingen van zaken die wij uit handen kunnen nemen

  • Opruimen van inboedels
  • Bij bedrijfspand verlating
  • Verhuizingen (intern & extern)
  • Opkopen inboedel
  • Bij  faillissement